Komentari

upsid.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ana p.

    dakle, krenulo je...ajde,lijepo, imate moju potpunu podršku,a i otvorenost za suradnju, ukoliko moja malenkost može ikako pomoći..

    Nadam se samo da će i neupućeni u zbivanja uočiti ovaj link i ovaj blog... ;)

    avatar

    21.03.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • domagoj.m

    Bravo Nikola!!!
    Ovim putem želim pozvati sve da nas pobliže upoznaju, a ako prepoznaju u našim ciljevima i djelovanju prepoznaju i vlastite težnje, neka nam se slobodno i pridruže!!
    Hvala svima!!!
    Domagoj M.

    avatar

    21.03.2009. (16:31)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Pozdravljam inicijativu i očekujem Manifest!

    avatar

    21.03.2009. (16:40)    -   -   -   -  

  • UPS!D

    @ ana p. - jest, krenulo je, hvala na podršci, Domagoj će te kontaktirati, tvoja okretljivost i komunikativnost su svakako osobine koje u udruzi jako volimo:)

    @ Domagoj - predsjedniče, hvala na pohvalama, khm khm, ok dosta:)

    @ gospon profesor - drago nam je čuti da podržavate inicijativu, manifest će već u ponedjeljak, ako Bog da, živjeli

    avatar

    21.03.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • pogled iz misje rupe

    +!
    Khm. khm, khm, !

    Sretan prvi rodendan, mlada mladice, khm !

    Rekli su misi:..(khm )"..bumo videli kaj bu:..put poplucen dobrim intencijama, (khm )
    ili...tresla se brda rodil se mis.."

    Kaj bu da bu, intencija je prva dobra (khm ), ali cesto sa ovakovim i slicnim projektima
    tesko je drzat na umu, da je intencija bila na prvom mjestu irigirati mocvaru, ako si po
    cijele dane do grla u aligatorima, (khm)

    Svejedno, sretan vam prvi rodenda sa svim rodendanskim zeljama !

    mm

    avatar

    21.03.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  • UPS!D

    @ pogled iz misje rupe - zadatak nam svakako nije lagan, svjesni smo toga, a kako bi bili učinkovitiji predlažem da nam se pridružite, lako ćemo mi s intencijom ako nas ima puno i ako više radimo nego što ćemo pričat. Hvala na željama, pozdrav.

    avatar

    22.03.2009. (10:57)    -   -   -   -  

  • greentea

    sjajna je stvar imati udrugu. imate li već neke projekte za koje će kanuti lova od države? ideje su vam odlične i ja vas podržavam u vašem djelovanju.čini mi se da ćete imati puno posla i neće vam biti lako. no, ako mladi ljudi kao vi ne počnu djelovati i ne pokušaju ostvariti svoje ideale, loše nam se piše. stariji su debelo zabrljali. ne dajte da vas iskvare i borite se do kraja za ono u što vjerujete. možda ste svjetlo na kraju tunela vi, a ne vlak iz suprotnog pravca. čekam da vidim vaš Manifest. pozdrav svima i robijašu:))))))

    avatar

    22.03.2009. (12:18)    -   -   -   -  

  • Protiv nasilja

    pozdravljam! i hvala na podrsci i javljanju.

    avatar

    22.03.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Već dugo čekam da se probudite i krenete!!!! Ova zemlja je gladna promjena. Političari su se potrošili, a mnogi i uprljali.... Ovo je vaša zemlja i došlo je vrijeme da preuzmete odgovornost!
    Nismo vam ostavili baš lijepu situaciju... osjećam se krivom u ime svoje generacije..... ako postoji način da vam pomognem... rado ću pomoći.
    Želim vam puno uspjeha u radu. :)

    avatar

    22.03.2009. (20:52)    -   -   -   -  

  • UPS!ID

    Drago mi je zbog ovolikog zanimanja za našu udrugu i nadam se da će Vas i naš daljni rad jednako zanimati te da Vas nećemo razočarati!! Nije lako postići sve ove naše ciljeve i ostati dosljedan u njima! Mi ćemo se truditi jer ne možemo više ostati prekriženih ruku i samo komentirati događaje koji nas okružuju! Od toga nema ništa, zato smo se odlučili pokrenuti i iznijeti naša stajališta i mišljenja o događajima i stvarima oko nas, ali pokušati i napraviti nešto novo, nešto što je u našoj modućnosti da to promijenimo!
    Neću više ništa pisati, Prepustit ću Vas čekanju do sutra kada ćemo obijaviti Manifest UPS!D-a! Nadam se da ćete tamo prepoznati situaciju koja nas je izazvala na dijelovanja kao i naša stajališta.
    Dajte nam još malo vremena da se oformimo i dobijemo svu potrebnu dokumentaciju pa da krenemo s javnim djelovanjem. Dajte nam i bilo koji savijet ili kritiku koja bi nam mogla pomoći u našem radu. A ako se prepoznate u svemu tome i želite nam se aktivno pridružiti imate gore E-Mail i slobodno se javite!!!
    Hvala!

    Domagoj Mesić, predsjednik UPS!D-a

    avatar

    22.03.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • nada

    Sve vise mladih ljudi(mladji od 16god.) su najcesce na ulici , sto je naravno odgovornost RODITELJA!!!!Neki roditelji i ne znaju da postoji ZAKON (---Obiteljskog zakona prema kojoj djeca mlađa od 16 godina ne mogu biti vani bez pratnje roditelja od 23.00 do 5.00 sati ujutro.)-odgovornost SOCIJALNIH sluzbu. Mozda bi se i zakon trebao mijenjati( sa 16 na 18god.).
    A za pocetak HITNOG DJELOVANJA - ODGOVORNOST djelatnika policije (nadlezni) MORAJU poceti RADITI, a ne samo dijeliti kazne po parkiranim autima(ali opet samo nekima)!!!!
    Jos ima NADE za 'ZDRAVU' okolinu!
    ps. Sve pohvale blogu ' gradjanska-duznost'

    avatar

    29.10.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  • Krkan

    Malo je nezahvalno tako lako dati sud o jednom svećeniku, a da se stvoreno mišljenje generiralo iz samo jednog odlaska na sv.misu koju je predvodio optuženik, s tim da je i prije samog odlaska vidljiv skoro izgrađen pristran stav koji je samo čekao svoju potvrdu...Nije li rečeno, ako već se latimo izraza poput.."toliko usidrene u ljubavi prema Bogu i njegovim stvorenjima" da tu ljubav čija su vam usta puna počnete i pokazivati ako ništa kroz prihvaćanje drugih i ne donošenje sudova jer na to nismo pozvani...
    Sva sreća pa Bog nije Iva Babić da imamo kredit kojeg sa kiksom svaki put potrošimo..
    Ponesen istim daškom odrješitog krkanstva, koji ti se svidio kod Sudca, moram prosto reći da mi se bljuje na kvazi teologe poput tebe koji vječito imaju neko svoje pametno mišljenje o svemu a to isto što zamjeraju drugima (u ovom slučaju Sudcu) i sami rade...Iako bi možda htjela sa svojim "briljatnim" (ovi navodnici imaju isti smisao kao kod vjerodostojnika) tekstom ne biti dio mase upravo tamo i jes,i jer ista većina je kroz povijest sudila pojedince koji nisu bili ukalupljeni u tuđa očekivanja o njima nego su slijedilo svoj put (od Isusa pa do padre Pija kojeg su također kao jadnog Sudca smatrali lažnjakom i eksentrikom koji privlači pažnju)...Tako da relativno je govoriti ko je kome sablazan...Za mene je tvoje mišljenje sablazno...Lijep pozdrav i no hard feelings :)

    avatar

    23.11.2011. (18:25)    -   -   -   -  

  • Krkan

    komentar se odnosi na davno objavljen post iz 2009. o Sudcu...al tek sad pročitah...

    avatar

    23.11.2011. (18:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...