Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • file

    Eto vidiš Šeli kako si ti jedan čudan čovik. Pa i mala dica danas znaju da je kombinacija "Vranca" i "Žuje" ubojita po mozak. Sad bi on i kritike! Vrli novi svijet ne treba kritiku! Jer je savršen.

    avatar

    26.03.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    ak je nekad bilo kritike, a sada je nema, možda nas je ta kritika ovdje i dovela ? :o))))

    avatar

    26.03.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    ova zadnja slika zalaza sunca je FENOMENALNA. ma, nema te riječi koja bi je mogla opisati. ko što si reko, kako ostaviti neverbalni kom? :o)))

    avatar

    26.03.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  • primakka

    mene ne čudi što mi sve drugi može uraditi, nego do koje mjere mu to dopuštam. sloboda svakoga je da pokuša drugoga staviti u okove, ali i nijemi pristanak na gubitak slobode je isto sloboda izbora. postali smo impotentno društvo i sasvim je razumljivo da smo nezadovoljni. ne čini nam to sistem, već sami sebi - pasivnošću.
    nakupljeni oblaci na tvojim slikama ipak ulijevaju nadu - na kraju bukte. možda i sami čekamo neki kraj da kažemo: dosta! hoće li biti kasno?

    avatar

    26.03.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • makedo

    o lijepa, o draga...
    ma mi nismo slobodni. iluzija je da je ovo što sada živimo sloboda.
    mi smo u grču, u stalno trci da ne zakasnimo, ne izgubimo, preživimo, pobjegnemo...
    gdje je tu sloboda.

    sloboda je jos samo na tusnju. :D

    ja bih se vratila, preuzimajuci odgovornost da me proglase jugo-komo-soc nostalgicarem.
    ovog rijaliti svijeta s mutant cesnjakom mi je dosta. overloaded.

    avatar

    26.03.2009. (19:13)    -   -   -   -  

  • NF

    pokušat ću vam jenostavno objasniti neke stvari, 1990. smo skoro svi izabrali kapitalizam, kaže linić danas u susretu s nama ;)))

    avatar

    26.03.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  • levant

    ma što. ako je težište stabilno sve će se vratiti u njega. težište mislim. i sad ti reci što je stabilno težište? ja mislim da je to ono koje je "prirodno". i ajmo se mi svi vratit u normalu. bilo bi nam bolje nego se tu nešto pravit važni. i sve raditi protuprirodno. ovo je bio samo uvod u to da se pohvalim da sam ja marksa pročitala. mislim morala sam. i što jes, jes čovjek pametan. ako ne pametan a ono objasnio puno stvari. šteta da se on tek sad čita. do sada su ga obezvređivali. a on si dao truda. pa objasnio. pa i to treba poštivati ako već ne poštujemo to što je napisao. no da...prvo treba pročitati da bi se uopće znalo o čemu on....i tako.....:))

    avatar

    27.03.2009. (10:23)    -   -   -   -  

  • dva

    eto, sve si rek'o - zato ja ovih dana idem posaditi povrće u svoj vrt. Po prvi put u životu. (aha, i češnjak)
    I samo da čujem da mi netko od bližnjih "izkritikuje bašću" ! Strijeljam odma' ! Očima!

    avatar

    27.03.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Filipinka - čekao sam Tvoju potvrdu. Dakle, "Vranac" i "Žuja". :-)))))
    @ NjO - huh. Kako kafkijanski... Misliš, stvori' Marija kamen... .... ;-) A slika - pa uvijek tvrdim. Pitoreskno Orašje. :-)))
    @ Primakka - uzajamnost i interakcija - slažem se. Ali ostaje meni to, generacijski možda - ljudima poput Saharova, Solženjicima, Vojtile, Mandele... - dugujemo ono lijepo današnjeg doba. A ajmo sad pogledati, tko kujem kvalitetu sutrašnjice... ..................???? Plamene zore i sutoni prigušeni, te kako dalje - to be continued... :-)
    @ Makedo - da, sloboda tušanjska... Ja ću onda držat Husino. :-))
    Ne, ne bih se vraćao unatrag, jer sam eto osobito nadrapao tada (upostih uzduž i poprijeko o DDRu itd.). Ali zato baš propitujem, uspoređujem i ne mogu vjerovati... Toliko kičastog i paušalnog baljezganja o mraku prošlosti, a isti ti likovi na SAD i OVDJE - ni mukajeta... A tek medijski agitprop... Pa prije dvadeset godina Zapad bi ovo zvao crnom diktaturom jednoumlja i nametnuo sankcije... Patetično... Nije zemo Marx bio skroz lud...
    @ Semiotika - kvazičeličenje... Najs. E moj Pavele Korčaginu... :-))) Buđenje - eto mene jučer probudila raspomamljena ptičad u parku Brodarskog; justo 4:30... A kad sam ustao kasnije, šute. O čemu smo sve rekli, jelte. :-)))
    /Probudit se kao Shelly Kelly... Ups. Ups. Tobeiarabi, tobestakvirula... Đeš usmrt uime tuđe nafake ... ;-) ... ez sed; IFOR 21, pa Ti kucaj ... /
    @ NF - a moja rahmetli baba, već tada bitno starija od Linića, u kontekstu je rekla - D'a Mo'jnschiss kommt janz jewiss, ooch wenn et erst am Abend is' ... :-) :-)
    @ Levant - Ti si klasni neprijatelj i ja bi Tebe na Goli otok. Jerbo propagiraš buržujsku literaturu. Jerbo je Marx živiJo od dividendi kapitala stečenog eksploatacijom proletarijata. A sad moram ić, kopat svoje stare veze da Te cinkam pa da Te se predogoji, dok ima vremena da postaneš društveno korisna... Ona će tu meni kaljat radnike, seljake i poštenu inteligenciju.... Ma, ČELIK JE KRV PETOLJETKE! Eto Ti sad. :-)))))))))))))
    @ Dva - ako trebaš, navodno ovdje blizu, u Domaljevcu, postoji famozno sjeme. Za travku. Međ' salatu i celer... :-)))

    avatar

    30.03.2009. (08:57)    -   -   -   -  

  • levant

    ups. pa nisam znala keli. al ništa ti ja nisam pročitala, ja to samo trkeljam. onako bezveze trkeljam. važna se pravim..:(

    avatar

    30.03.2009. (14:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...