Komentari

jednostavna7.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • snoopyshist

    Nekako ne dijelim tvoje mišljenje. Ne jednom mi se desilo da pitam trgovca jel imaju _______, ona/on kaže da nema toga, a onda par metara dalje na polici nađem tu stvar...Ako je netko trgovac na odjelu, a ne zna što mu stoji na policama, onda je to očit dokaz nezainteresiranosti za svoj posao. Da ne pričam o prodavačicama koje moraš tražiti megafonom po odjelu, a kad ti i priđu odgovaraju ti preko one stvari. Uvijek sam ljubazna, nikad ne nastupam bahato, a jedino što očekujem zauzvrat je pažnja i savjet ili dodavanje artikla ako je između mene i robe koju želim pult. Danas su trgovci svi i svatko, nažalost. I da, podržavam mistery shopping jer ako svoj posao radiš angažirano i kako spada, a ne preko one stvari niti jedna skrivena ili uniformirana inspekcija ti to ne može uništiti niti ti zagorčati život...A na malu plaću mogu se i požaliti i drugi sektori, ne samo trgovina. Koga briga što ja trunem dnevno do 10 sati na poslu kod privatnika koji mi po dva mjeseca kasni s plaćom? Apsolutno nikog. I nemam Kneževićku iza sebe da kaki na telki kak je to grozno..

    avatar

    12.03.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  • katalona

    Kad sam mystery shopping promatrila u kontekstu u kojemu si ga ti opisala i kod mene je probudio negativne konotacije. Htjela ne htjela, skoro sam čula jecaje trgovkinja koje su ostale bez radnog mjesta jer ih je poslodavcu cinkala profesionalna uhoda.
    Ali, tajanstveni kupci ne idu "na pamet" po trgovinama, oni dobivaju scenarij u kojemu je točno određeno mjesto, vrijeme i postupanje. Iskreno rečeno, pomisao da u čekaonici neke ambulante ilu u redu ispred nekog šaltera stoji tajanstveni kupac/stranka koji će o uočenoj situaciji sačiniti nekakvo izvješće u meni budi zadovoljstvo.

    avatar

    20.09.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • T1000

    Usamljene djevojke iz vašeg kraja: hifuck.me

    avatar

    24.06.2020. (12:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...