Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Reforma

    Dođi i podrži nas, još malu, ekpiciu :)

    avatar

    01.03.2009. (15:14)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    slazem se s tobom :).

    avatar

    01.03.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Tako je i moj sinek bio poslušni svetac. Ja velim: nemoj bacat petarde, dečko se toga drži, ni prismrdit petardama. Uglavnom, dođemo na roditeljski, a razrednik pere sve roditelje zato jer su četiri dečka bacala petarde. Meni bio pun klinac toga da nas sve pere zbog četiri zločesta djeteta, pa mi na vrh jezika, da mu se izderem, nek to lijepo riješi s njihovim roditeljima, a ne da zamara nas, koji smo umorni od posla došli to slušat. No nisam rekla, nisam se htjela zamjerat. E, al zapilio drugi roditelj: recite imena, recite imena. Razrednik na kraju popustio i nabrojio ta imena i puffff ime mog djeteta :):):) Aaaaaa kak bi se osramotila da sam ja forsala imena :):):) Nakon toga sam se naučila da, kad su mali sveci u pitanju, ne vjerujem dok se ne uvjerim :):):)

    avatar

    01.03.2009. (16:49)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    amen - sve si rekla :)

    a ovo od lion me nasmijalo do suza :D

    avatar

    01.03.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    Volim svoju juniorku najviše na svijetu. No, unatoč tome, jesenas sam je stavila u situaciju da -ako ima prste u jednoj spački - popapa vlastito govno. Nisam bila sigurna, ali bila sam spremna na to. No, priuštila sam i tuđoj djeci, pa su na vidjelo izašle svakakve priče. Nisam se prevarila - imala je i moja putra na glavi, a fala bogu i sve klinke oko nje. Usput je i naučila neke stvari o prijateljstvu - da je najgori onaj tko te (kvazi) najviše voli :)
    Bilo mi je teško gledati kako se znoji, znojile se klinke oko nje, ali bilo mi je drago što sam ispala dosljedna - tjerala mak na konac.
    Što se izlazaka tiće - nema milosti, u srijedu puni 16, ali nema dulje od ponoći :)

    avatar

    01.03.2009. (18:58)    -   -   -   -  

  • Ina_37

    Moja kolegica s posla dala auto sinu (17g) da vozi po gradu,nije ni polago vozacki.Kad sam je pitala kako smije ,odgovor: pa zna on vozit. Pa sta ako ga ulovi policija ?odgovor : recu da je uzeo auto bez mog pitanja.Staako nekog udari ,nedaj boze ubije ? odgovor :ma nece ,rekla sam mu da dobro pazi kako vozi. Ja nisam mogla vjerovat,ostala sam bez rijeci.

    avatar

    01.03.2009. (19:17)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Imam i ja jedan primjer u blizini kad je prijateljica moje majke kovala svoju djecu u zvijezde, dijelila mojoj savjete, bivala najpametnija i ultra-super mama, a na kraju su joj oboje postali probisvijeti i narkići bez da su uspjeli ikakve škole završiti...tako da svaki roditelj svoje dijete doživljava na drugačiji način, samo neki od njih nisu u stanju realno sagledati greške i svoje propuste...a nepodopština je uvijek bilo i uvijek će biti

    avatar

    01.03.2009. (20:32)    -   -   -   -  

  • katalona

    Ja sam se izmoždila od odgajanja ovo moje dvoje teenagera. Hvala dragom Bogu, ona je otišla na fax u metropolu pa sam sebe uvjerila da je zrela i samostalna.... a on, osmaš....ejjjjjj, on će me dotući svojim idejama..... evo nemam snage ni pisati o odgoju.........cviiil....

    avatar

    01.03.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Moja mama je uvijek moj najžešći kritičar, ako se ne slaže ili su joj sumnjivi neki moji
    postupci ili čak način izlaganja određenog problema i uvijek prokomentira...
    Bolje ona - nego netko drugi, zar ne?1 Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    02.03.2009. (00:25)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Vjerojatno roditelji koji kuju svoju djecu u zvijezde zapravo žele sebe staviti na to mjesto, jer ako imaju kraaaasno dijete onda su i oni takvi. Moš' mislit !

    avatar

    02.03.2009. (09:22)    -   -   -   -  

  • tiha sjena

    ja imam četvero djece tri tinejdžera i jednog prvašića
    tek sad razumijem zašto neke životinje jedu svoje mlade
    lijep poozz

    avatar

    02.03.2009. (09:54)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Cijeli post, a pogotovo ovo:
    Isto je bilo sa izlascima do 16. godine. U 23:00 sata je morao biti na kućnom pragu. Naravno da se strašno ljutio na takvu situaciju. Jebiga, c'est la vie. No, mi nismo odstupili od svojih uvjerenja. Uostalom, da država nije propisala taj zakon, tako i tako bi u ponoć morao biti doma. Možda čak i ranije. Za svako doba života moraju postojati granice i stvari koje se smiju, a koje se ne smiju raditi. Najgore je kad klinci neke stvari rade prerano...
    potpisujem bez zadrške.Ovo i ja prakticiram, sa svojom starijom, a onaj mali ne pokazuje nikakve ambicije za bilo kakve izlaske (ima 12 godina) osim onih do Turbo limača, no u vrijeme ove recesije odvezli smo se samo iskoristit po poklon-čestitku za rođendan. I ne buni se....čudno, al razumije situaciju.

    I ja se borim i postavljam granice....a naravno, nikad se nezna što našoj klinčariji u trenutku može punuti u glavu....nao kad se provodi neka kaonstanta onda su takve mogućnosti svedene na minimum.

    avatar

    02.03.2009. (12:48)    -   -   -   -  

  • Ovo je samo za mene

    Znaš li ti koliko takvih roditelja ima kaj se drže "moje djete je najbolje", a u biti je...bez komentara.

    avatar

    02.03.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • jja

    Slazem se sa champs.

    avatar

    03.03.2009. (10:40)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Ja bas i ne volim kad moja mama prica o meni... Nit hvale nit kritike. Jer ja znam da nisam neko super dijete pa ne zelim hvale, a isto ne volim slusati kritike (tko voli?)... Ali da meni osobno izrazi hvalu/kritiku/misljenje ili da govori cinjenice (npr. ona je na faxu, ovo i ono je prosla, ponosna sam), to volim. :D

    A sad, izlasci... ;))) Ja sam morala debelo i krvavo boriti oko izlaska s mamom. Uzasno sam voljela izlaziti van i biti sto duze. Malo po malo, uspijevala sam micat granice. Kad bi kasnila, bar bih javila mami da cu zakasniti ovo ono vrijeme ili kako cu doci doma i sl. Mozda je mislila da sam prebalava, al... Vidi ti mene, prolazim mracnom ulicom bez griznje savjesti i straha. Jest da sam imala neugodna iskustva, ali sve su dobro zavrsile. A one malo gadnije me nisu sprijecile da ipak i dalje hodam sama... Ocvrstilo me. Moram ponovno nabaviti suzavac...

    avatar

    03.03.2009. (12:14)    -   -   -   -  

  • Euro

    Osobno imam jednog u tim godinama i mora se dobro paziti..

    avatar

    03.03.2009. (16:04)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Uh... samo što neki shvate prije nego im klinci naprave pizdariju. Neki ne shvate nikad. A najbolje je shvatiti kada su još dovoljno mali... da je ono što piše Lion živa istina. Svi mali anđelki prave cirskus. I to je normalno. Samo treba znati kako ih usmjeriti da se ispušu, a da to ne čine previše....

    avatar

    03.03.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • x@x

    Ja eto kao pubertetlija od 16 godina cu si uzet tu slobodu da prokomentiram:).Dakle,smatram zaista da roditelj treba dijetetu stavljat ogranicenja ali ih isto tako ukoliko dijete ne radi probleme i ako je dobro u skoli treba prilagodit.Recimo npr. da dijete iako nuzno ne pokazuje najbolje rezultate u skoli da je vidljiva odredjena doza truda i da taj trud bude nagradjen(produljen izlazak,dopustenje za odlazak na koncert).
    Ja imam izlaz do 12 petkom i subotom inace nista prek tjedna i tu nema rasprave,ali ako su mi ocijene dobre,ako ispunjavam svoje obaveze i opcenito ne radim sranja mogu dva puta mijesecno prespavat kod decka(dve god smo skupa,pricala sam s roditeljima o sexu a ionako sam neplodna iako nejdem tak i tak kod njega da bi se sexala).
    Do 15 sam s njima bila na ratnoj nozi onda sam se nekako smirlia i skuzila da se sve moze nekak rijesit razgovorom i kompromisima.Jesam dijete,jesam balavac ali sam dovoljno velika da ne budem mala i da vidim sto je dobro a sto lose.Ne pada mi napamet da se napijem ko stoka upravo zato jer sam probala i vidla apsolutno nista dobro u tome.Izgledam ko maskara i slusam punk ali se ne drogiram,ne opijam i ne vrtim guzicom na cajke u nadi da ce me neko izjebat kad izvrtim sve zarulje,i uvijek se dizem starijima u tramvaju.Problem je bio prije u tome sto me vlastiti roditelji nisu poznavali,falilo je komunikacije a nedostatak ovog prvog i drugog vodi do nepovjerenja sto onda vodi do sranja...jer ja sam se tada ponasala onako kako su oni ocekivali da se ja ponasam i to je bio neki inat.Ali NIKAD nisam dobila vise nego sto sam zasluzila i mislim da sam dobro ispala.Isto tako mislim da je vazno da roditelj prije nego sto nesto zapovijedi dijetetu tipa: Spremi sobu odma il nista od ....(necega)'', treba samo normalno pitat : Daj ajde pospremi sobu kad ces imat vremena jer su zohari iz nje poceli prelazit u kuhinju''...dijete odlicno reagira i na jednostavnu molbu,ali nikako to nesmije ici na stetu autoriteta.

    avatar

    03.03.2009. (23:55)    -   -   -   -  

  • mona

    ja sam isto sve do kraja drugog srednje morala doći kući zadnjim busom. i bila sam ljuta na roditelje, jako. a danas, samo 4 godine kasnije, mislim da su bili u pravu. i ne mislim da sam išta propustila jer nisam ostajala vani cijelu noć.
    ali zapravo sam htjela prokomentirati drugi dio posta. eto, ja sam na faksu i pala sam godinu. i moji ne žele lagati da sam super studentica kad nisam. ali tu nastaje problem. jer svi drugi roditelji lažu. kad mi mama drži prodike o tome kako je taj i taj skoro najbolji student na godini, samo što nije dobio dekanovu nagradu, ne izlazi, samo uči..a ja sam tog istog tipa vidila par dana prije kako tetura po ulici s bocom vina u rukama, a i dobro znam da ne da nije odličan student, nego je još uvijek prva godina, a trebao je biti treća. i to nije jedini takav primjer. ima još dosta sličnih.
    ili roditelji koji uporno negiraju činjenicu da im djeca nisu sveci. znaju što rade, ali ne vjeruju jer njihovo malo zlato to nikad ne bi.i svi znaju, svi vide, samo oni ne.
    ne znam koji su gori.

    avatar

    05.03.2009. (02:58)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    A da, poznato mi to. Poslje bude i kuku i lele, al bude i prekasno.
    Imam ja tako istu jednu priču i sa autima i murjom i koječime, a i profesori ga nisu voljeli...
    bit će da je to obrazac.

    avatar

    05.03.2009. (09:08)    -   -   -   -  

  • Lee

    Ako nekoliko djece radi gluposti, ne znači da svi rade. Djeca su u današnje vrijeme sve gora, gora i učenju i ophođenju prema kolegama i profesorima, no ne znači da su i profesori anđeli. U jednoj školi, neću navesti ime, profesor kaže djeci: "Donesite mi potvrdu da ste retardirani." dok profesor iz fizike nazove dijete bez pardona glupom. Tako rade i ostali profesori u toj školi, gdje se profesorica iz matematike izderala na klinca da nije dovoljno pametan ko jedna druga učenica te da će svi oni propast bez nje i te učenice jer ništa ne rade. Usto djeca moraju slušati profesore kako se svađaju na hodnicima koji usto umjesto da predaju pričaju o svojim rođama i ostalim glupostima. Ja to znam jer idem u tu školu i sad mislite da sam balavica neka, ali naša škola ima potvrdu da smo najgora škola u Zagrebu.
    Profesori su sve, samo ne najveći dobročinitelji.

    avatar

    06.03.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    priznajem da sam rijetko sa drugim ženama pričala o svom sinu..uvijek sam to ostavljala za muža i naše razgovore za doma.nekak mi da ti pravo velim ta današnja otvorenost o svemu i svakome i ne leži a još manje kaj tuđa deca rade..jedan će dan postati ljudi a dotle sa njima treba svašta proč...a da su dosadni roditelji sa principima ...e jesu,bome jesu...a i prof. pokoji znadu biti seronje...eto i mene je u gimnaziji neka povjesničarka udavila da ju i dan danas pamtim a 55 mi je..prema tome nije nikad sve ni crno ni bijelo:-))ono što bi roditelji svi trebali ali im instinkt za održanjem vrste kroz brigu za "mladunče" neda...a to je da malo olabave:-))ajde,ljepo te pozdravljam:-))

    avatar

    08.03.2009. (03:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...