Komentari

podravec.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • nacrtani

  Dugo isprobavah sve te brainwave-ove, no čini se da je to ipak samo izbijanje love iz džepova. Ostadoh ipak na dobrim starim Iron Maiden-ima koji me ipak bolje - stimuliraju. ;)

  Btw. gospon D.P. iz indigo svijeta nije baš neki duhovnjak, jer krade ideje i sve mu se samo oko love vrti. I ne samo ideje nego je i bezrazložno izbacio frenda iz kompanjonstva proizvodnje orgona (bez obrazloženja, a ideja je bila frendova da se prodaju preko njegovog portala) i nastavio svoju proizvodnju koja ni izbliza nije poput frendove. A da se nije ni udostojio javiti frendu. Jaki duhovnjak. Blah!!! ;)

  avatar

  01.03.2009. (13:43)    -   -   -   -  

 • podravec

  Meni su brainwave-i odlicni, ali to je moje iskustvo. Neki trde kao i ti da ne djeluju, a neki da djeluju kao sto je kod nene slucaj. Stvar je izbora. Mislim da nije bas svaki u izbijanju novaca. Ima gomila onih koji to rade kako navodis, kao sto sam i napisao koji marketinskim potezima zele zaraditi na tome. U tu svrhu sam izdvojio one koje osobno smatram efektnim. Tesko je garantirati da ce svatko to dozivjeti isto. Za gosp. iz Indiga nisam znao ovo i to je ruzno. A to onda samo pokazuje kakav je covjek. Ide na njegovu karmu.

  avatar

  01.03.2009. (13:54)    -   -   -   -  

 • blogomoljac

  Nemoj prekoracit dozu ;). S mozgom se ne igra!

  avatar

  01.03.2009. (14:11)    -   -   -   -  

 • sasvim svejedno

  Ne kužim ,gdje sam maločas ostavila komm izgleda ne kod tebe....no samo sam htjela reči da mi to sve slični na nučnu fantastiku..niš to ne kužim a engleski ne znam pa ne mogu izvorno čitatiI.
  Pa onda se možemo bez velikog truda preoblikovati u biće koje želimo biti??!!
  Kamo to sve vodi ..ali zapravo moguće je da će se otkriti tehnike i načini kako si pomoć i odraditi ono što nasm se neće,neda i sl. i valjda na taj način će nestati loše koje nismo imali snage spriječiti sami ...pa to je sve vrlo optimistično i uljeva nadu u svjetlu budučnost svijeta.
  Jedna poznata mi je rekla da su u Beogradu ,Rusi otvorili kliniku u kojoj ugrađuju pod kožu čip koji kod narkiča kad uzme drogu potpuno poništava utjecaj droge i na taj način ih se odvikava ...Valjda ćemo si jednog dana sami pomoć nadograditi se u toj svojoj nesavršenosti s obzirom da težimo k savršenom:-)) evo ja bih smršavila ..a baš i neide mi:-))

  avatar

  01.03.2009. (14:37)    -   -   -   -  

 • Wall

  ti fakat simuliraš, ne stimuliraš, mozak.

  avatar

  01.03.2009. (18:36)    -   -   -   -  

 • izgubljenadjena

  Da li je to ono sto si vec koristio, ili je to nesto novo?

  avatar

  01.03.2009. (21:47)    -   -   -   -  

 • Lizamona

  Hm, i ja bih to al ne bih platila. Hoće li mi netko poklonit?

  avatar

  01.03.2009. (22:41)    -   -   -   -  

 • podravec

  za zadnja tri komentara: stimulirati naravno, greska u pisanju. Koristio sam. Ne trebas platiti mozes isprobati samplere i google-ati o tome.

  avatar

  02.03.2009. (09:37)    -   -   -   -  

 • izgubljenadjena

  Pitanje:)

  za program mrsavljenja, nisam sigurna da razumijem. da li frekvencija ubrzava i pojacava metabolicke procese, ili djeluje na mozak u smislu da se covjek drzi dijete. Ako je odgovor da ubrzava odnosno vjerojatno balansira metabolizam, onda je moje pitanje, da li mi mozes nabaviti taj program? Hvala ti.

  avatar

  02.03.2009. (15:20)    -   -   -   -  

 • podravec

  ima toga na google-u i na torrentima, pa tko zeli riskirati moze skinuti. Ovo je samo prezentacija programa, nuzno ne znaci da ga ja imam, osim nekuh bitova koje proizvodi, a ti nisu za mresavljenje. Ne znam zasto nekome treba nesto za mrsavljenje, to je fizicki vid koji je prolazan u svojem postojanju, bitno je utjecati na ono nutarnje, ne vanjsko

  avatar

  02.03.2009. (16:52)    -   -   -   -  

 • izgubljenadjena

  pa naravno, slazem se, da je vazno ono unutarnje, jedini moj pogled na vanjsko je u smislu balansiranja metabolizma, a tijelo samo vanjstinom pokazuje da je moj metabolizam nekako usporen...

  avatar

  02.03.2009. (21:32)    -   -   -   -  

 • zrnce soli

  Dok sam spavao dobio sam neki email za neke dionice pa sam se prijavio možeš vidjeti kod mene. Pozdrav!!!

  avatar

  03.03.2009. (08:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...