Angelina izgleda super (mene samo to od cijelog posta zanima:)), a kolac se zove (sudeci po opisu) cokoladni fondan iliti lava cake na engl. govornom podrucju. Jako je jednostavan za napraviti, da se ne mucim evo link, pa ako ti padne ponovo na pamet...LINK=http://www.videojug.com/film/how-to-make-chocolate-fondant]ch ocolate fondant[/LINK]. Ja ih pravim u plehu za muffins. Postalo mi je ritual, kavica i vidjeti sta ima novo u Parizu.
16.02.2009. (07:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
chocolate fondant Fali mi gore jedna uglata zagrada, pa link nije radio...:)
16.02.2009. (07:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
16.02.2009. (08:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ivy
znam da nisi ljubiteljica slatkog tj mozes odoljeti slatkom ;-) za razliku od mene... kolac koji si jela (po opisu) sigurno bi mi se svidjao, znas mene ;-) lijepa setnja Parizom, super! pusa draga
16.02.2009. (08:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
takorekuć, vi Komadi poklonili ste za Valentinovo svojim Mužima izložbu DS-a i inih starih ljepotica, pa navečer, kad su im se koljena smekšale.......... ? E, to ima stila. Svaka čast. ;-)
16.02.2009. (11:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ kalista, to je taj i dobila sam sladoled uz njega :D @ shelly - baš takorekuć hehe
16.02.2009. (16:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
Imam recept za lava cake već neko vrijeme, meračim se da ga pravim, ali se stalno zaustavljam jer mi to izgleda tako dobro da mislim da bih ga svaki dan pravila, ako jednom okusim. E, a jedva čekam da vidim kako će izgledati proljeće u Parizu; očekujem puno slika (trept-trept) ;-D
17.02.2009. (11:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alfistica
žuli...pratim teeee...:) i ja se rasplakah u Notre Dame...bez posebnog razloga...eto...bilo mi emotivno...i meni je I.P. II najsimpatičnij papica i jedini kojeg sam doživljavala... vidim muče te redovi..da, ima ih svugdje u svako doba godine na svakom mjestu...i SVE se plaća, ha, ha,ha! Parkinzi su posebna priča. Poslat ću ti na PP jedu zgodu jer bih ovdje oduzelo dosta mjesta :) Možda će ovo zvučati patetično, ali imam 2 mjesta na kojima se osjećam kao da sam došla doma. Gdje se ne osjećam kao turist, posjetitelj,strano...to su Brač i Pariz. čitam te i dalje i šaljem bisou bisou
17.02.2009. (11:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@oxette, pa napravi majka mu stara.... isplati se, trust me (meni je bio previše i taj jedan, ali kako Ivy gore reče - nisam ti ja od slatkog) @ alfistice, baš to - ne osjećaš se ko stranac
17.02.2009. (12:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Oxette (jesi li ti to Oxi??) - dobro ti se cini. Ja od kada sam ga probala (na Korzici), ne bude mi mrsko nadjem recept na Internetu, napravim i.....od tada nemam mira:)
17.02.2009. (18:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
Kalista, to sam ja, ovdje sam se prigodno pofrancuzila. Znači, da se bacim u ralje lava (kejka). Hihihi. Vidim da mi ne gine.
18.02.2009. (10:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kris
zeno, majketi, pa nisi valjda uletila u fauchon ili hediard na madeleine??? pa tamo je kila breskvi 30 eura, nije ni cudo da si ostavila kaput :D
25.02.2009. (09:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Angelina izgleda super (mene samo to od cijelog posta zanima:)), a kolac se zove (sudeci po opisu) cokoladni fondan iliti lava cake na engl. govornom podrucju. Jako je jednostavan za napraviti, da se ne mucim evo link, pa ako ti padne ponovo na pamet...LINK=http://www.videojug.com/film/how-to-make-chocolate-fondant]ch ocolate fondant[/LINK]. Ja ih pravim u plehu za muffins.
Postalo mi je ritual, kavica i vidjeti sta ima novo u Parizu.
16.02.2009. (07:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
chocolate fondant
Fali mi gore jedna uglata zagrada, pa link nije radio...:)
16.02.2009. (07:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
makedo
ahhhh...
16.02.2009. (08:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ivy
znam da nisi ljubiteljica slatkog tj mozes odoljeti slatkom ;-)
za razliku od mene...
kolac koji si jela (po opisu) sigurno bi mi se svidjao, znas mene ;-)
lijepa setnja Parizom, super!
pusa draga
16.02.2009. (08:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
sline mi cure na sve, šetnju , kolač, , a i ručak iz prethodnog posta nije loš :-)
16.02.2009. (10:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shelly Kelly
takorekuć, vi Komadi poklonili ste za Valentinovo svojim Mužima izložbu DS-a i inih starih ljepotica, pa navečer, kad su im se koljena smekšale.......... ? E, to ima stila. Svaka čast. ;-)
16.02.2009. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
@ kalista, to je taj i dobila sam sladoled uz njega :D
@ shelly - baš takorekuć hehe
16.02.2009. (16:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
Imam recept za lava cake već neko vrijeme, meračim se da ga pravim, ali se stalno zaustavljam jer mi to izgleda tako dobro da mislim da bih ga svaki dan pravila, ako jednom okusim.
E, a jedva čekam da vidim kako će izgledati proljeće u Parizu; očekujem puno slika (trept-trept) ;-D
17.02.2009. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alfistica
žuli...pratim teeee...:) i ja se rasplakah u Notre Dame...bez posebnog razloga...eto...bilo mi emotivno...i meni je I.P. II najsimpatičnij papica i jedini kojeg sam doživljavala...
vidim muče te redovi..da, ima ih svugdje u svako doba godine na svakom mjestu...i SVE se plaća, ha, ha,ha!
Parkinzi su posebna priča. Poslat ću ti na PP jedu zgodu jer bih ovdje oduzelo dosta mjesta :)
Možda će ovo zvučati patetično, ali imam 2 mjesta na kojima se osjećam kao da sam došla doma. Gdje se ne osjećam kao turist, posjetitelj,strano...to su Brač i Pariz.
čitam te i dalje i šaljem bisou bisou
17.02.2009. (11:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
@oxette, pa napravi majka mu stara.... isplati se, trust me (meni je bio previše i taj jedan, ali kako Ivy gore reče - nisam ti ja od slatkog)
@ alfistice, baš to - ne osjećaš se ko stranac
17.02.2009. (12:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Oxette (jesi li ti to Oxi??) - dobro ti se cini. Ja od kada sam ga probala (na Korzici), ne bude mi mrsko nadjem recept na Internetu, napravim i.....od tada nemam mira:)
17.02.2009. (18:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oxette
Kalista, to sam ja, ovdje sam se prigodno pofrancuzila.
Znači, da se bacim u ralje lava (kejka). Hihihi. Vidim da mi ne gine.
18.02.2009. (10:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kris
zeno, majketi, pa nisi valjda uletila u fauchon ili hediard na madeleine??? pa tamo je kila breskvi 30 eura, nije ni cudo da si ostavila kaput :D
25.02.2009. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...