Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • *****

    Tako se lako navući na taj osjećaj tuge i tražiti ga čak i kad nam nije nadohvat ruke. Uhvatim se kako nekad posežem za njim i uživam u boli, baš kao i ti.
    Ali vratim se sreći, čim dođe jutro. To je moj put- optimizam i uživanje u životu. I u potpunosti iskorištavam karakteristike anđela i vraga u sebi, jer najbolje funkconiram (ustvari, tako jedino znam) kad sam spoj obje krajnosti.

    avatar

    10.02.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • builderica

    Ja sam sve ono prije ,a pomalo vještica...to je možda još teže...ha,ha...previše toga na leđima...a što se tuge tiče,istina...plakala sam cijeeeelu nedjelju...sad sam opet dobro,ali trebalo je to preživjetiiiiiiiii.....zahvaljujem na posjeti i pozdrave šeljem ovolikeeeeeeeeeeeeee...

    avatar

    11.02.2009. (06:39)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    pa, i tuga je emocija, a emocije ne treba sputavati, kao ni smijeh. ako ti je tesko ti se onda isplaci, nemoj gusiti suze... a ovisna o tuzi? mozda su to samo periodi koji ti naidju (i meni isto), ali sam skontala da se emocijama ne treba opirati i ne treba forsirati sebe da moras biti vedra i optimisticna.
    ja vjerujem da ce proci... zelim da prodje! drz se!!!: )))))

    avatar

    11.02.2009. (07:52)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Potpisujem Stereokemiju.
    Pozdrav i ne daj se !

    avatar

    11.02.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • greeneyes

    pusti "koelja", ima boljih pametnjakovića!!!

    avatar

    11.02.2009. (10:29)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    vauuuu....veeeeeeeeeeliki osmijeh ti ostavljam, drago mi je što pišeš i što si mi se javila! :-))

    avatar

    11.02.2009. (10:54)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Uh draga... ponovit ću se, više radi mantre nekakve. tugu treba pustiti da odradi svoje, dati si oduška i znati da će se potrošiti. Onda se čini besmislenom i blažom. Nek je teorija, ali funkcionira.
    Kava vrlo skoro, ovijeh dana! Ma ne samo kava, imam nešto za degustiranje, mljac!

    avatar

    11.02.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Jednom na svoje uši čuh da i "tuga zna biti lijepa"...Možda je dobro da nas ponekad pročisti,ali,ne valja biti njen ovisnik,zaista ne valja.
    Danas sam čitao moje davno pisane postove,naiđoh na tvoje komentare i...evo me da ti osmjeh ostavim :-))))

    avatar

    11.02.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • nitkoiništa

    Pa biti božja ili vražja, bijela ili crna, ovca ne znači da će te danas pojesti vuk ili spasiti pastir da bi te, eto sutra, prodao mesaru. Ali s druge strane bezazlenost je slaba garancija za ostvarenje bilo kakvo i zato i ne bi preporučio ni sebi ni bilo kome bezazleno blejati kao janje i eto objavim svima…

    avatar

    12.02.2009. (01:25)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Tvoja tuga, koliko vidim, vezana je uz neku konkretnu prošlost. I kako kažeš, s vremena na vrijeme, zaskoči te. Ali tuga je nešto sasvim normalno u životu svakog, ako nije vezana uz nešto ili nekog određenog, onda postoji ona općenita tuga, tuga zbog sebe same, zbog osjećaja... i ne trudi se eliminirati je, jer to nije dobro za sreću... i jedno i drugo je povezano. jedno ne može opstati bez drugog! :)

    avatar

    12.02.2009. (10:22)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Kada se navučeš na nešto ili se umisliš da ti se to događa, teško se skinuti sa tog osjećaja. Onda sve ide k vragu kako vrijeme prolazi.

    avatar

    13.02.2009. (00:19)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    razumijem te...ponekad i mene progoni onaj tužni osjećaj iz prošlosti. znaš da si krivo uradila i željela bi to ispraviti, ali kako netko kaže...sve je to u tvojoj glavi. ako misliš da nećeš uspijeti, teško da ćeš ići naprijed. preostaje jedino rad na sebi i pozitivnom mišljenju, nije ponekad lako, ali vrijedi probati jer nitko nije vrijedan tuge. vjeruj mi, bolje ćeš se osjećati. ;)

    avatar

    14.02.2009. (17:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...