ma daj francek,nebudi naivan,nije se pas prehladio nego osjetio te mirise plećke i kobasica pa pokuava iskamčit na bolest komad,,bocu ne otvaraj a on će kad vidi da mu neda odustat,,haha,, a koliko vidim zapeko si to majstorski,mast je taman kakva i treba biti,i kardinal bozanić bi ju mazao i to kad je najveći post,,sad će i paradaiz,ljeto,pa kad otvorimo teglice ima da zamirii do minhena i uzbuni akademika,,haha,,jadan je on moj francek u bijelom svijetu,ni tegle ni plećke a ko zna jel i kobasica hrenovka,,haha,,u nas lovačka,debela,presmotana,,,,, ba mi drago jer si se dokazao ne samo kao dobar ribič nego i kao dunst velemajstor,, ps. ja juče umalo glavu izgubio,iao u konikom po hard disk i sata kabal za priključak jer se stari istopio u kompu,i dok sam čekao da nekoj babi naplati poret,gledam-maina za rezance pravit,talijanska,od rosfraja,,nisam odolio,odmah mi pred oči iskočile lazanje i izgovor ene kad ju pitam zato nije lazanje pravila a ona veli zaboravila tijesto kupit,,,haha,sad ima da se pravi,nabavio sam i recepte,kupio novi čisti stolnjak di ću suit tjesteninu,,ima obrt da pokrenem sutra iza podne,,
06.02.2009. (23:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hrabrost
sam si posla uzme a onda kuka.Ma alim se, ti si radoznao i isprobava sve to ti se čini primamljivo i dobro, to je za svaku pohvalu.A to se tiče psa, jadničak, stvarno se smotao u deku i nema van. Pusti ga da se dobro odmori i utopli, proći će sve samo polako. Pozdrav, Hrabrost
07.02.2009. (01:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hahaha mene fiti nije uspio na to nagovorit ali cu ja navratit po jednu teglu kod njega i jednu kod tebe i briga me za paradajz :))))) Ma fino to izgleda prijatelju ali ja sam na dijeti :) Kako rece jedan moj prijatelj ""Bad kurcu and hair bothered but picka it's all good":)) "Lose kurcuto и кОŃĐ°ŃĐ° ŃŃŃĐ´Đ° Đ´Đ° гО вСоПоŃĐľ picku вŃиŃкО дОйŃĐž":)) "ÎÎžÎľĎ kurcu ΟιΝΝΚΏ κιΚ ÎşĎĎÎż νι δΚιΝÎΞξĎÎľ ξίνιΚ ĎΝι κιΝΏ":))
07.02.2009. (08:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
'ebote, francek- koja teka prostačina ovaj klokan, ko da nikad nije sa balkana oo u bijeli svijet! kočijai na svim jezicima, ja sam zaprepatena! ko i uvijek. ko je ova kukavička hrabrost bez linka? sigurno neka fizijeva sisata i guzata bez muda. nego ne brini za te tegle. bilo bi bolje da su to one limene kante s pokopcem, ali bit će to super i u teglama. nisam sigurna da mi se sviđa plećka tako obrađena, ali za kobase znam da su svjetske! mo ih jest hladne, a mo ih i malo bacit na tavu-onda sjajno hrskaju. daaaa....čovjek brzno ogladni na ovim blogovima. odoh popit čaj od koprive. ...cmoka, francek:))))))))
07.02.2009. (09:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joj, meso iz masti!!!! To je moja baka radila! :)))) Kako je to fino! Mmmmmmm....... Franc, pokvarili su te ovi dvojica! Do sad sam bar znala dana tvoj blog mogu gladna, vie mi ni ti nisi siguran! Tcccc....sad ja moram ići traiti neto za jelo, ali neto sočno, fino, masno......a danas je riba za ručak :(((((( Kako da se ja nakon ovog najedem ribe? Joj, joj, 100 kila ću imat zbog vas! :)))))))))))))))) A ua pesu ne sumnjam da ste se pobrinuli! Slatkić mali! :)))))
07.02.2009. (09:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barinić Zgodno....na taj način su nekada nai stari čuvali meso kada su ga imali, jer nije bilo hladnjaka i svih drugih prednosti modernoga ivota. Nego, to se tiče psa.... ukućanima si objasnio opcije za meso, a jesi moda zaboravio isto reći i psu? Zna, oni su mesoderi:-)
07.02.2009. (13:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fino ti je to, dobro ti je fizi rekao - ja sam to jednom probala kad sam bila u posjetu u Slavoniji - neće ti biti ao to si to napravio. A blogerica hrabrost je jedna jako zlatna i fina cura, ali nema svoj blog ovdje nego na nekoj drugoj domeni (kae li se tako? ja sam inače tuka za te nazive) pa vjerojatno zato komentira kao anonimac...vjerujem da sam uspjela linkat njen blog pa joj svratite... Pusa svima....))))))))))
07.02.2009. (14:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sorry Ribac, ,ja sam trebala kod mog gornjeg koma metnuti naznake kome se obraćam, ali eto to je dokaz koliko jo malo znam i da jo moram puno učiti... dakle, @fizi i @grinti imate link na hrabrost i kod Franca u boxu...bokić, bok...)))...pusa...))))
07.02.2009. (15:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ee, lijepo si to uredio. To je prastari recept da se parićano meso odri dok nije bilo friza. Isprobano i sigurno, kao i prena riba u ulju. Caka je u tome da nema pristupa zraka i tako je "hermetički zatvoreno" Čuvaj pasića, daj mu koji aspirin zdrobljeni u vodi. Lijepi ti i veliki pozdrav!!!!!!
07.02.2009. (15:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha,akademik nam danas nije mogao zaspati popodne,sanjao dunst flaice,,nego francek,neto mi s praćkom nije uredu,opalio sam kamenom u palac kak sam ralje drao,sad me strah i pucat,biće da sam preplitke ralje načinio ili preuske,,vrag bi ga znao,,umjesto goluba umalo otepe prst,,a gume se rasteu ko vaka,prave su,,
07.02.2009. (17:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sad sam saznala od jedne stare tete domaći lijek za bolesnog peseka, koji je prehlađen i neće jesti. Ovak. jedan mali reanj čenjaka zgnječiti, pomijeati s navlaenom sredinom kruha i ličicom maslinova ulja - sve umijesiti u meku masu pa napraviti dvije kuglice veličine oraha i dati peseku da popapa...to mu. ako ne pomogne, ono sigrno neće koditi...Volila bih da mu bude bolje - slatkiću malom...)))
07.02.2009. (19:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
ma daj francek,nebudi naivan,nije se pas prehladio nego osjetio te mirise plećke i kobasica pa pokuava iskamčit na bolest komad,,bocu ne otvaraj a on će kad vidi da mu neda odustat,,haha,,
a koliko vidim zapeko si to majstorski,mast je taman kakva i treba biti,i kardinal bozanić bi ju mazao i to kad je najveći post,,sad će i paradaiz,ljeto,pa kad otvorimo teglice ima da zamirii do minhena i uzbuni akademika,,haha,,jadan je on moj francek u bijelom svijetu,ni tegle ni plećke a ko zna jel i kobasica hrenovka,,haha,,u nas lovačka,debela,presmotana,,,,,
ba mi drago jer si se dokazao ne samo kao dobar ribič nego i kao dunst velemajstor,,
ps. ja juče umalo glavu izgubio,iao u konikom po hard disk i sata kabal za priključak jer se stari istopio u kompu,i dok sam čekao da nekoj babi naplati poret,gledam-maina za rezance pravit,talijanska,od rosfraja,,nisam odolio,odmah mi pred oči iskočile lazanje i izgovor ene kad ju pitam zato nije lazanje pravila a ona veli zaboravila tijesto kupit,,,haha,sad ima da se pravi,nabavio sam i recepte,kupio novi čisti stolnjak di ću suit tjesteninu,,ima obrt da pokrenem sutra iza podne,,
06.02.2009. (23:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hrabrost
sam si posla uzme a onda kuka.Ma alim se, ti si radoznao i isprobava sve to ti se čini primamljivo i dobro, to je za svaku pohvalu.A to se tiče psa, jadničak, stvarno se smotao u deku i nema van. Pusti ga da se dobro odmori i utopli, proći će sve samo polako. Pozdrav, Hrabrost
07.02.2009. (01:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
koja nam je to cura francek bez adrese,,i mene je neto pitala,a kako da joj odgovorim kad nema blog
07.02.2009. (07:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenguur
hahaha mene fiti nije uspio na to nagovorit ali cu ja navratit po jednu teglu kod njega i jednu kod tebe i briga me za paradajz :)))))
Ma fino to izgleda prijatelju ali ja sam na dijeti :)
Kako rece jedan moj prijatelj
""Bad kurcu and hair bothered but picka it's all good":))
"Lose kurcuto и кОŃĐ°ŃĐ° ŃŃŃĐ´Đ° Đ´Đ° гО вСоПоŃĐľ picku вŃиŃкО дОйŃĐž":))
"ÎÎžÎľĎ kurcu ΟιΝΝΚΏ κιΚ ÎşĎĎÎż νι δΚιΝÎΞξĎÎľ ξίνιΚ ĎΝι κιΝΏ":))
07.02.2009. (08:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
greentea
'ebote, francek- koja teka prostačina ovaj klokan, ko da nikad nije sa balkana oo u bijeli svijet! kočijai na svim jezicima, ja sam zaprepatena! ko i uvijek.
ko je ova kukavička hrabrost bez linka? sigurno neka fizijeva sisata i guzata bez muda.
nego ne brini za te tegle. bilo bi bolje da su to one limene kante s pokopcem, ali bit će to super i u teglama. nisam sigurna da mi se sviđa plećka tako obrađena, ali za kobase znam da su svjetske! mo ih jest hladne, a mo ih i malo bacit na tavu-onda sjajno hrskaju. daaaa....čovjek brzno ogladni na ovim blogovima. odoh popit čaj od koprive. ...cmoka, francek:))))))))
07.02.2009. (09:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatko grko
U nas bi to već bilo rastopljeno jer je i danas preko 15 stupnjeva,hahaha, zato ću ja svratit do tebe kad budem ila Naučenjaku,hahaha, :))
07.02.2009. (09:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Joj, meso iz masti!!!! To je moja baka radila! :)))) Kako je to fino! Mmmmmmm.......
Franc, pokvarili su te ovi dvojica! Do sad sam bar znala dana tvoj blog mogu gladna, vie mi ni ti nisi siguran! Tcccc....sad ja moram ići traiti neto za jelo, ali neto sočno, fino, masno......a danas je riba za ručak :(((((( Kako da se ja nakon ovog najedem ribe? Joj, joj, 100 kila ću imat zbog vas! :))))))))))))))))
A ua pesu ne sumnjam da ste se pobrinuli! Slatkić mali! :)))))
07.02.2009. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Ludilo ludilo.....?
07.02.2009. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
o jadni mali cucek...
07.02.2009. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa dva prsta po tipkovnici
Bok,Franc,osmjeh ti ostavljam :-))))
07.02.2009. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Smrt za riblji fond
barinić Zgodno....na taj način su nekada nai stari čuvali meso kada su ga imali, jer nije bilo hladnjaka i svih drugih prednosti modernoga ivota. Nego, to se tiče psa.... ukućanima si objasnio opcije za meso, a jesi moda zaboravio isto reći i psu? Zna, oni su mesoderi:-)
07.02.2009. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dordora2
Fino ti je to, dobro ti je fizi rekao - ja sam to jednom probala kad sam bila u posjetu u Slavoniji - neće ti biti ao to si to napravio.
A blogerica hrabrost je jedna jako zlatna i fina cura, ali nema svoj blog ovdje nego na nekoj drugoj domeni (kae li se tako? ja sam inače tuka za te nazive) pa vjerojatno zato komentira kao anonimac...vjerujem da sam uspjela linkat njen blog pa joj svratite...
Pusa svima....))))))))))
07.02.2009. (14:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dordora2
Sorry Ribac, ,ja sam trebala kod mog gornjeg koma metnuti naznake kome se obraćam, ali eto to je dokaz koliko jo malo znam i da jo moram puno učiti...
dakle, @fizi i @grinti imate link na hrabrost i kod Franca u boxu...bokić, bok...)))...pusa...))))
07.02.2009. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Ee, lijepo si to uredio. To je prastari recept da se parićano meso odri dok nije bilo friza.
Isprobano i sigurno, kao i prena riba u ulju. Caka je u tome da nema pristupa zraka
i tako je "hermetički zatvoreno"
Čuvaj pasića, daj mu koji aspirin zdrobljeni u vodi. Lijepi ti i veliki pozdrav!!!!!!
07.02.2009. (15:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Pomidora ima, eto mene u Zagreb s njima, a onda ćemo skupa u Vrpolje ako bude tribalo :))))))))
07.02.2009. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DJ Da Force
Nadam se da će ti psić brzo ozdraviti! :-)))
07.02.2009. (16:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bombonina28
Čujem da je gripa u Sopnicu stigla :-)
07.02.2009. (16:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
haha,akademik nam danas nije mogao zaspati popodne,sanjao dunst flaice,,nego francek,neto mi s praćkom nije uredu,opalio sam kamenom u palac kak sam ralje drao,sad me strah i pucat,biće da sam preplitke ralje načinio ili preuske,,vrag bi ga znao,,umjesto goluba umalo otepe prst,,a gume se rasteu ko vaka,prave su,,
07.02.2009. (17:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
povuci-potegni
isusek kak je slatki mali pesonja, jel bolje?
07.02.2009. (18:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Katja
Opet nisan mogla otvorit tvoj blog u IE, morala na Fire fox.
Dopadaju mi se staklenke, jako, mmmmm
07.02.2009. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dordora2
Sad sam saznala od jedne stare tete domaći lijek za bolesnog peseka, koji je prehlađen i neće jesti. Ovak. jedan mali reanj čenjaka zgnječiti, pomijeati s navlaenom sredinom kruha i ličicom maslinova ulja - sve umijesiti u meku masu pa napraviti dvije kuglice veličine oraha i dati peseku da popapa...to mu. ako ne pomogne, ono sigrno neće koditi...Volila bih da mu bude bolje - slatkiću malom...)))
07.02.2009. (19:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Santea
Ajme Francek gledam ja ovu teglicu i meni skoro suza niz lice potekla:))
Ma jel pasonja ozdravio,bemu prehlade i gripe
Pusa velika
07.02.2009. (21:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
promatram, razmiljam
Samo ću tiho ostvit pozdrav.
07.02.2009. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Divan -skitnje
E, ne moe sve bitii dealno. Ima gore netko ko čuči i gleda kako će nama "malim" ljudima sjebat ovo malo veselja.
07.02.2009. (22:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
to bi se u domaji moje bake zvalo - "meso z tiblice", ali bez tih tvojih kobasa.... moja je baka bila Međimurka, nek se zna!!!
07.02.2009. (22:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...