Komentari

ljubavni3kut.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZGODE JEDNE MLADE DAME

    Pročitala sam sve tvoje postove. Ona sigurno zna da je voliš, ali BOLI koju NJOJ nanosiš dok te gleda sa ženom sigurno nisi svjestan .
    Mislila j da ćeš joj se posvetiti? Da, da ćeš se potruditi da ne dolazi u kontakt s tvojom ženom.

    I dalje smatram da ženi ovo što vještije skrivaš. Prošli ste dobro i loše i ona je još uvijek tu, a ONA nije izdržala.
    Razmisli.

    avatar

    30.01.2009. (13:54)    -   -   -   -  

  • Što treba za ljubavni trokut?

    Vjerojatno si u pravu.

    Nije bas da se ima sto za skrivati Ono sto je ostalo je duboko zakopano u mojoj glavi. I srcu.

    avatar

    02.02.2009. (08:37)    -   -   -   -  

  • hipotenuza

    ona zna da je volis,sigurna sam u to,mozda je otisla bas zato da te potakne da ostavis zenu,da ti fali sve vise i vise da joj napokon dodes i budes samo njen...bar ja sad to planiram uciniti i zbog toga i zato sto mi je pun k toga da svaku vecer ode kuci a ja opet sama uplakana,moleci boga i cekajuci i nadajuci se da ce napokon biti samo moj,samo to jos mogu ucinit,nemogu vise ovako iz dana u dan biti druga.pa što bude bice..isto se nadam da cu mu falit i da ce mi jedan dan zakucat na vrata.znam da me voli,volim i ja njega,al negova cura je uvjek bila tu za njega i volim i nju jer voli njega.eto!
    i nesvida mi se ovaj komentar povise,ja ne bjezim od niceg,mislim da je ovo najbolja stvar koju mogu ucinit.biti ili ne biti..iako sam pokusala otici vec jednom,nemogu,kugla se stane okrecati kad ga vidim u njemu sam nasla sve samo trebam skupit snage i idzem sidro i odlazim,voljela bi da ode samnom...pozdrav veliki..i nastavi s blogom ima nas u slicnoj situaciji,slusamo te,vidis da i meni dode da samo pisem,nevolim bas govorit o tome ljudima..samo nastavi

    avatar

    28.08.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • hipotenuza

    i znas sta me ohrabrilo u tom blogu,vrlo je slicna situacija samo bez djece..to sto si napisao da bi opet bio s Njom i da je jos volis..tako znam da ce njemu bit i on misli da ce mu to bit najveca greska u zivotu ako me izgubi,al curi duguje zivot i sva njegova sranja sta je trpila i trpi i dalje.puno ih toga veze al mene voli na drugi nacin i sto sad? jel ta ljubav vrijedna toga,il sigurnost koju ima kod nje..kod mene pobjeduje ljubav bez obzira na sve..zakleta skorpija! neznam..
    sorry zbog brojin pravopisnih gresaka,piswm u mraku..

    avatar

    28.08.2009. (00:31)    -   -   -   -  

  • zvijezda

    ja mislim da ona zna da si totalni kreten, a ne da je volis. i iskreno se nadam da misli da je tip poput tebe ne moze usrecit. jer zapravo jedina osoba o kojoj ti razmisljas u cijeloj prici si ti sam i tvoj komod. to je jedino oko cega se ti brines. tako da bi za tebe bilo najbolje da ostanes sam i uzivas u svom komodu, a njih dvije nadu prave muskarce koji ce ih obozavat i bit spremni zbog njih sve riskirat!

    avatar

    07.07.2010. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...