Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • prljava igra (!)

    manji je problem to shto je Obama drugorazredna, klimava marioneta lishena kitschme: gadno je to shto u svetu kojim vrebajuci iza svakog ugla, izloga, ekrana,haraju apostoli umerenosti (i trezvenosti), sa brojnim, chak i medjusobno sukobljenim, udruzenjima umerenjaka za ledjima, pametni i pristojni ljudi - iskreno razocharani razvojem Choveka, i zabrinuti nad buducnoshcu ove sada jadne vrste, vaze za preterujuce manijake lishene osobnog spokoja i neprijatelje zdravorazumskog ovozemaljskog mira, i kao takvi u svakom drushtvu izvikani kao otpadnici i sumnjive individue, kojima se nikako ne sme obezbediti shira platforma sa koje bi svoje oshtrooke uvide mogli obznaniti gradjanstvu sveta.

    Obama za pochetak svoje legislature prati dva prioritetna cilja: zauzdavanje finansijske propasti, kao i skidanje sa vrata i drzanje na odstojanju mnogobrojnih kenijskih rodjaka.

    avatar

    27.01.2009. (16:41)    -   -   -   -  

  • Herzog

    Osvrnut cu se, kratko, samo na uvodni tekst kolege Petkovica. Koliko ja vidim, osuo je paljbu po recepciji fenomena "Obama" medju hrvatskim intelektualcima. Prema Petkovicu u prvom tjednu Obamina mandata "niti jedan hrvatski uglednik nije rekao ništa relevantno o novome predsjedniku". Kljuc je - pretpostavljam - u rijeci "relevantno". Jer Petkovic - izgleda - ne kritizira hrvatske intelektualce zato sto sute, nego zato sto - po njegovom misljenju - govore gluposti.
    Istodobno, nije citirao nijednu od tih gluposti, osim puckih dosjetki Obama - obmana, za koje se ne zna pripadaju li uopce hrvatskoj inteligenciji.
    Sto onda Petkovic kritizira
    1. To sto hrvatska inteligencija suti (jer je glupa pa nema sto reci)
    2. To sto govori gluposti.
    Upravo po tome, po toj cinjenici da nije moguce identificirati o cemu tocno govori, gdin Petkovic sasvim otvoreno pripada mainstreamu hrvatske inteligencije.
    Postoje neke interesantne opaske, o analizi sadasnjosti i predvidjanju buducnosti, ali opet nisu potkrijpljene nijednim citatom.
    Mozda netko tko pazljivo prati sto se pise u SVIM hrvatskim medijima moze u Petkovicevim rijecima prepoznati neke aluzije. Ja ne citam sve, nisam vidio ni da se o Obami sustavno i produbljeno raspravljalo (mozda sam nesto propustio?) Jedino sto sam kod Petkovica nasao je ono tipicno - "neki" i "drugi" a to je tako zamorno...
    Uostalo, tko je rekao, kad, s kojim argumentima... da Obamina boja koze nije vazna cinjenica? Koje je konzekvence izveo iz te tvrdnje? Mozda uostalom za prevladavanje ekonomske krize zaista nije presudno to sto je Obama Afroamerikanac? Petkovicu, ne muljaj, reci o kome pises.

    avatar

    27.01.2009. (20:43)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..Igra, ne diraj mi Keniju !

    avatar

    27.01.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lalić.

    avatar

    27.01.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • cveba

    Sunčica.

    avatar

    28.01.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • ludlud

    haha, pravo veli Butković: uskladio retoriku i postupke. Rekao - ništa. Uradio - ništa. Ah, čekaj, nazvao je Medvedeva... ;)))

    avatar

    28.01.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    cveba, ne brini, ne diram ti >Keniju! juche mi se stvar sa kenijskim srodstvom uchinila kao uspeshan slapstick, chak i vishe - za visheslojnu shalu. no, danas... znash i sama kako je.
    bilo kako bilo - ne brini. ne diram ti Keniju - hteo sam samo da stavim grisine u njih ;)

    avatar

    28.01.2009. (23:40)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..;-)

    avatar

    29.01.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • lolina

    vidi putina ;))) mi nismo invalidi

    avatar

    29.01.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Herzog kaže "nije važna Obamina boja koze".
    Možda je važna boja sanske koze?
    Ne znam, sve me to jako zbunjuje.

    avatar

    29.01.2009. (14:05)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..Kizz, tebe je to zbunila istarska...

    avatar

    30.01.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...