Vidiš meni su isto ove stvari od dizanog tijesta (oranjače, makovnjače, etc...) gibanice, a ove od vučenih kora štrudle. :) Ni ja nisam veliki ljubitelj takvih kolača ne zato jer ne volim neke od tih namirnica već zato jer je meni to presuho. Ipak i ja ponekad volim pojesti orahnjaču ili makovnjaču posebno kad ih baka napravi. :)
27.01.2009. (09:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Karmen
Konačno sam našla recept za dizano tijesto bez maslaca (a s uljem). Moja mama koja se kuži u te stvari (tak drugi vele) tvrdi da je bolje s uljem. I tak sam ja, nakon trideset i kusur god. braka odlučila (sve za ljubav tvoju) napraviti to nešto od rogača. Moj debeli je zadovoljan i rekel mi je da se mogu udat.
12.02.2012. (06:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea
Vidiš meni su isto ove stvari od dizanog tijesta (oranjače, makovnjače, etc...) gibanice, a ove od vučenih kora štrudle. :)
Ni ja nisam veliki ljubitelj takvih kolača ne zato jer ne volim neke od tih namirnica već zato jer je meni to presuho. Ipak i ja ponekad volim pojesti orahnjaču ili makovnjaču posebno kad ih baka napravi. :)
27.01.2009. (09:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Karmen
Konačno sam našla recept za dizano tijesto bez maslaca (a s uljem). Moja mama koja se kuži u te stvari (tak drugi vele) tvrdi da je bolje s uljem. I tak sam ja, nakon trideset i kusur god. braka odlučila (sve za ljubav tvoju) napraviti to nešto od rogača. Moj debeli je zadovoljan i rekel mi je da se mogu udat.
12.02.2012. (06:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...