Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • rU

    sad si mi dala misliti, fanika. 5 najdražih mjesta u mojem gradu?
    ispada da su 3 u mojem vrtu, a ostala dva na obali drave ...
    doista bih se morala malo pokrenuti ... :-)

    avatar

    19.01.2009. (21:15)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da, kod Zagorca smo svaki put kad prolazimo kroz Bj. tu ima prefinog dijetnog sladoleda, što nam je važno, a i u dvorištu je ugodno ljeti....

    avatar

    19.01.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........baš danima razmišljam kako i u mom malom mistu nema kutak u koji bi mogla doči i sist, rasterečeno, popit kavicu i prolistat novinu........ulazim ja u kafiće na kavu i popijem je, ali uz neki osječaj, muških posjetitelja, koda sam ušla u zabranjeno područje....ma, ja se nedam i uporno idem na kavu u kafić i čekam dan kad neću osječati te čudne poglede.....jeba te, koda je to eskimska potreba, izaći iz kuće u kafić....doći će i u mala mista jednom , bar 20.stoljeće..............pozdravić........

    avatar

    19.01.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Najljepše je biciklom po gradu, a auti poprskaju još više pješake. Sjećam se one male slastičarnice, blizu Sokolane, uvijek sam navratio na sladoled ili kolače.

    avatar

    20.01.2009. (01:55)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    Bjelovar je prekrasan grad u bilo koje doba i onaj tko voli svoj grad uvijek će naći 5 mjesta koja su mu najdraža i na kojima uživa, sjajne fotke ...

    i mene je uvijek fasciniralo kako mace uspjevaju biti čiste te kad uz jurcanje po snjegu uspjevaju naći još vremena da očiste svoje dlakice :))))))

    pozdrav tebi i tvojima :)

    avatar

    20.01.2009. (09:36)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Lijepo si ti to odradila imenujući pet najdražih mjesta u gradu...ja bi se moral dobro zamisliti koja su meni najdraža....na mnogima već dugo nisam bio.
    Lijep sunčani dan je,a ja tebi osmjeh ostavljam :-)))

    avatar

    20.01.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala draga što si nas, neuke hahaha, upoznala s tim krasnim gradom. Nikad nisam bila u Bjelovaru ali zaista bih ga voljela posjetiti. Nadam se da ću jednom imati i prilike za to.
    Sve se čini kao iz neke bajke, bar na slikama.
    A micamaca mi se jakoooo dopada, baš je oprezna hahahah.

    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    20.01.2009. (11:36)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Največi je problem upravo u tome što se mijenja namjena starih objekata koji se preuređuju. Misle da se prilagođavaju novom vremenu a u stvari gube dušu i toplinu.
    Što se tiče one strme staze od ljubavnog parka do bazena, mislim da je imala svoju namjenu...U ljubavnom zagrljaju, nakon dobrog znojenja, jednostavno se otkotrljati do vode.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    20.01.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • prorok

    ao da su baćuške gledale vremensku prognozu
    i puštaju plin kad je zatoplilo, a ja za vas uvijek
    imam tople pozdrave :):):)

    avatar

    20.01.2009. (17:14)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    A i ja , kao i Rusy , čitam tvoje i vozim paralelku u glavi ... pet ..pet ... a ima ih , samo što sam život svela na iste relacije , al' tko mi je kriv hihihih
    Drago mi je da je oku bolje ! Zmaja i ja ..iste biljke hih na nas taj Tobrex ne djeluje ... ne mogu se sad sjetiti koji mi je pomogao u hipu , ali hoću!
    Pusa Fani:))

    avatar

    20.01.2009. (17:53)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Čekaj, je li gecko konj ili sam ja nešto naivno pomiješala? :))

    avatar

    20.01.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Slažem se sa nekim stvarima iz forwarduše.. Hehe.. Mnog lijepih uspomena nas veže za pojedina mjesta ^_^

    Što da vam kažem osim da mi je mačak premeden,mucast i čupav ^_^ a zimske slikice predobro uslikane.. Pozdrav ostavljam..

    Novi postek :D

    avatar

    20.01.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...A ovaj post moram zapamtiti. Uglavnom me putevi vode u južne krajeve tak da su mi tvoji krajevi malo "izvan ruke". Dok sam se natjecao sa psom, prije desetak godina, bio sam redovit gost sjevernijih krajeva. Sjećam se da sam se oduševio npr. Križevcima, Varaždinom i Štrigovečkim vinogradima...:)))))

    avatar

    20.01.2009. (23:24)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    nisam bila u BJ pa ne znam mjesta o kojima pricas. drago mi je da ste zdravstveno svi dobro da je oko ozdravilo i da vam se ukazalo i malo sunca. Mene ti najvise raduje sto se vec dan produzio za dobrih pola sata ako ne i vise a to je najbolji znak da nam polako ali sigurno dolazi i proljece JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Sukmico moja, alaj cemo uzivati na sunascu ha????? A tek o bojici da i ne pricam!!!! UUUUHHHH vec sam se sva uzivjela ........LOL no to i docekati nece biti bas tako lako, najgori mi je drugi mjesec iako kratak nikako proci. Pusa draga moja i "uzivaj" u zimskim radostima LOL

    avatar

    21.01.2009. (01:00)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Draga Fani, a ja posljednje vidjela pijanu opersku divu, od tada i nisam baš blogirala, ali sad nadoknađujem koliko mogu, a svi se raspisali pa i ne stižem koliko bih htjela...i moj Maki po ovoj dosadnoj kišurini dođe suh i čist izvana, čudo jedno...
    Lijep je Bjelovar, uvijek kažem kako pola Hrvatske nisam vidjela, morat ću jednom na veliki put...

    avatar

    21.01.2009. (08:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    @rU - znaš da mi nije teško povjerovati u tu tvoju tvdnju :)

    @Rudarka - ma Zagorac je majstor od zanata, jedino sladoled baš ne volim, što je čudno obzirom na moju sklonost slatkišima :)

    @katrida - provela sam jedno ljeto na otoku, tako da znam o čemu govoriš, izlazila sam u taj jedan jedini kafić koji su imali, tamo su zalazili samo turisti, domaći - ni u ludilu, sumnjam da je danas bolje :)

    @gogoo - kod nas su sad pješačke zone uglavnom zelenom trakom odvojene od kolnika, ali mene uglavnom uvijek dobro zaliju kad idem pješke preko mosta kod starog groblja :)
    Mogu ti reći da je ona mala slastičarna bila pravi raj za mene. Pogotovo što mi je bila - na par koraka :)

    @Dag - da uglavnom to primjećuju više došljaci, nego mi domaći. No dobro, mi smo stalno ovdje, pa vidimo i mane, a - ima ih, ima...
    Koliko vremena provedu u uljpšavanju samih sebe, nije čudno da su čiste, priroda im je namijenila da budu valjda najčišća stvorenja na kugli :)

    @Dida - bar ti imaš velik izbor, samo da Trešnjevku uzmeš na red :)

    @Teuta - ova forvarduša mi se učinila zgodnom, baš zbog toga da malo upoznamo druge sa dijelovima svojih gradova, jer na žalost najmanje poznajemo svoju domovinu :)

    @More ljubavi - taj park je malo zabačen od centra i kroz njega navečer prolaze samo oni koji idu kućama. No, vodi u naselja, a većina stanovnika se - od tamo i do tamo vozi autima. Sve ti je jasno, čim padne mrak - park je pust, no to se samo naizgled čini :)

    @PROROK - ja se nisam previše uzrujavala oko plina jer sam znala da ne može dugo trajati :)

    @Vitae - problem sa Zmajom je bio što nije redovito kapala i mazala, ne može se s to - kad se sjetiš i pronađeš vremena :) No kako si nije sposobna ukapati sama, trebalo ju je uloviti, a to je teško :)

    @Kinky - ha ha ha , baš si me nasmijala. Gecka poznaju oni koji me dugo čitaju, pa ti opraštam. No da ti malo otežam pogađanje, pođi u box lijevo, odvrti moje slike i na kraju ti sve piše :)

    @Sylvia - priznaj da ih imamo još, da bi zadovoljila svoje, mogla sam još toliko opisati :)

    @Sagi - uopće ne sumnjam da ti se vinogradi najviše sviđaju :) em je zrak, em je pogled, em je - kapljica :) Žao mi je što nikad nismo organizirali kinološke izložbe, ja bih dolazila redovito :)

    @MENTINA - istina, dan je skoro sat vremena dulji. Odmah mi je srcu lakše. Znaš kad je ovih dana u 4h bio mrak, ja se sjetim kako je u to doba ljeti najbolje za izležavanje na suncu, pa me opali depresija. Ma proći će i ta veljača, a onda ide brže i svakim danom sve više uživamo u pomišljanu na sunce:)))

    @Majtorica, baš navraćam često kod tebe i vidim da te nema, no stigneš. I ja baš nisam previše na kompu, ali naleti koje veče ili poslijepodne, pa nadoknadim propušteno :)

    avatar

    21.01.2009. (12:48)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny svigjd ima mana i kod nas Zgreb ne izgleda onako kako bi trebao izgledati no nažalost očito novac ide na nešto sasvim drugo a najmanje na brižljivo pažen i mažen izgled grada ...

    imah davno micu macu i znam kako je to a i moja nadraža to silno želi a ja još uvijek nekako nerado jer teško mi je ako se kaj desi ili kad od starosti ugine ...
    pozdrav tebi i tvojima :)))

    avatar

    21.01.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • Stara vrtlarica

    lijepa sinagoga

    avatar

    21.01.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • skitalica

    Ma TKO radi sve ove balerine i portrete i brodice i ostalo?????!!!
    Je li moguce da je ovo ljudska ruka napravila?

    avatar

    23.01.2009. (08:22)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    želim ti predivan vikend...........

    avatar

    23.01.2009. (14:39)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Lijepe zimske fotkice...
    Sad znam koja ću mjesta posjetiti ako me put ikad dovede u Bjelovar! :)

    avatar

    23.01.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Bilo je i kod nas malo sunca, ali danas opet kiša i opet dolazim doma mokar s posla. (to mi je zato jer sam se poželio kupanja, he) Nisam kupio novi bic jer imam druge troškove, a klinci hoće novo računalo jer na starome ne mogu igrati ove nove igrice, a i rikava svako toliko.

    avatar

    24.01.2009. (00:39)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Dag - da, imate dobrog gradonačelnika :) Na žalost ovaj naš koji je stigao nakon Đurđe, ne poznajem ga, ali ogadio mi se nedavno kad je na županijskoj panorami posjetio pučku kuhinju prije Božića i dao izjavu tipa - takva je sudbina, netko je u fotelji, a netko, na žalost u pučkoj kuhinji;((( Mislim da je time za mene totalno pokopan, što god za grad napravio ili ne napravio. A među posjetiteljima pučke kuhinje je i njegov školski kolega koji je trideset godina rintao, a dok je bio na ratištu raz*ebali mu firmu i danas još nije u mirovini...
    Shvačam te, zato ja nemam peseka, jer toliko se vežeš za njega, a nekako nismo imali sreće s njima, a onda - tuga kao da si izgubio člana obitelji :)

    @Siscijanka - a tek unutra :)

    @svijet jednog uma - ruka "bijesne domaćice" - vlastoručno u trenutku inspiracije, a u pomanjkanju inspiracije jednostavno posudila tuđu temu ili fotku :)

    @GAJO - već je počelo veselo - ošišala se ludo, cijelo popodne sam brbljala sa školskom kolegicom koju nisam vidjela godinama, natjerala konačno juniorku da se ošiša, Paji skinula ono malo kose mašinicom, držimo se one - "duga kosa kratka pamet" ili se bar tješimo :)

    @justawoman - prvo k Zagorcu :)

    @gogoo - ja uletjela s geckom u dvorište zadnji čas :)
    Shvačam te - prvo djeca, a i tebi treba ponekad na "zdravo" računalo :)

    avatar

    24.01.2009. (01:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...