Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (78)

Marketing


  • hebatga

    >Ni za trenutak nisam pomislio da ju ubijem,<
    I josh se chudish da te ONA ne poslusha. Bila ona stara pricha kako je tip na svojoj svadbi uhvatio machku pa je raskinuo u dva dijela i kad su ga pitali zashto on reko "znali bi da je nisam raskinuo".
    A hebote, shto se oko mene nije motala kakva machka pa zavrshila u dva dijela.

    avatar

    17.01.2009. (01:56)    -   -   -   -  

  • ludlud

    bi rekli, paradigmatično. Školski primjer noćne more civiliziranog, emancipiranog muškarca. ;)))))

    avatar

    17.01.2009. (08:02)    -   -   -   -  

  • borgman

    @heb a što si ti opasaaan?!! :-))
    @sagi... ti čak u snovima imaš refleks, vještinu i hrabrost... taj san, kao da si supersagi.... a lovio si "zelenu mambu"... jesi li čuo da postoje dvije vrste zelenih mambi... 5 stopa i sedam stopa. Kada je bijelac pitao kako se prepoznaju, crnac ležerno odgovori. - Kada te ugrize ona od 5 stopa, napraviš pet koraka i umreš, a ako je bila ona od sedam stopa...dva koraka više :-))

    avatar

    17.01.2009. (08:52)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, idu gorštak, pretovareni magarac i nova žena uzbrdo, u planinu, kući. Na pola strmine, pretovareni magarac klone. Ustaj mago-prvi put, zaprijeti gorštak. Ustane mago pa ide, ide, al teret težak, pa klone opet. Ustaj mago - drugi put, ponovno će gorštak. Ustane mago, vidi nema šale i nastavi. Kad, stotinjak metara do kuće, mago više ne može i stropošta se na zemlju. Mago - treći put, kaže gorštak, izvadi samokres i upuca magarca. Žena popizdila, "pa nisi normalan, mogao nam je još poslužit i trataratata...!"
    Ženo - prvi put! Odgovori gorštak...:))))

    avatar

    17.01.2009. (08:56)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Ludlud, emancipiranog kažeš?! Hm, a s kim to?..:)))))))

    avatar

    17.01.2009. (08:58)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Borgi, ne znam da li je bila otrovnica, ne sjećam se, niti oblika glave niti zjenica. Mislim da zapravo to uopće nije važno za ishod same priče...:)))))))))

    avatar

    17.01.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • semperfi

    Mislim da bi onaj sijedi gospodin s bradom, Freud mu je prezime, imao svoje viđenje tvog sna.:))

    avatar

    17.01.2009. (11:43)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ....@ Semperfi,ne kužim, kakve veze ima napisano sa majkom i sexom?!?!...:))))))))))))))

    avatar

    17.01.2009. (13:27)    -   -   -   -  

  • borgman

    @sagi i @heb... molim za malu pomoć. Osjećam se zbunjeno :-)))))))))
    Na bloguSADAKO ostavio sam komentar. Molim vaše učene glave da pročitate i ocijenite moje osnovnoškolsko zaključivanje iz povijesti ratovanja :-) Moram se obratiti vašim mudrim glavana jer na moju žalost Sun Tzu nije više među živima :-))))))))

    avatar

    17.01.2009. (20:29)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Borgman, kad se utone u spiralu nasilja, s vremenom se i zaboravi tko je prvi počeo a novorođene to previše i ne interesira kad su pogonjeni čistom osvetom. Prekinuti ju, e to je već majstorstvo. A glede onog uspaljenog koji te je komentirao, ostaje povjesna činjenica da su "jadni" srbi zaratili sa svima u okruženju i da ničiji vojnik nije kročio nogom u srbiju, a oni su drajvani hegemonizmom nasrnuli na sve oko sebe. A glede kosova, malac bi trebao malo proučiti relativno bližu povjest pa vidjeti kako su se srbi ponašali na kosovu npr. u staroj jugoslaviji. Kako su npr. išli vježbat gađanje bojevo gađanje na "arnautima". Možda bi tada razumio stoljetnu mržnju s kojom se tamo susreću i postalo mu jasno da im sada, nakon miloševića, koji je stavio točku na "i", opstanak nije moguć...

    avatar

    17.01.2009. (21:08)    -   -   -   -  

  • semperfi

    Uvjerena sam da bi prosječan psihoterapeut i sljedbenik gorenavedenog gospodina pronašao vezu i tatom. Znaš ono o zmijama kao simbolima i kako to već ide?:)) Ali naravno i u snu je krivac ona.:))))

    avatar

    17.01.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ....@Semperfi, ok,kad već inzistiraš. Moja dobra frendica, dežurna televizijska vještica kaže ovako:

    "...al u globalu ovak...ti buš skužil nečiju
    muljažu ili nekaj slično...naravno sve ide kroz
    kuću...jer je tvoja kuća i tvoj ležaj...fora
    je da te naravno žena nebu slušala...a ti ćeš
    biti uporan da sagleda nekaj kaj vam neko
    pokušava podmetnuti...e sad tebi bu to zanimljivo
    bilo za pratiti...ali tvoja draga se ne bude baš
    snalazila sa svim tim..pa će upotrijebiti
    neadekvatne metode...u globalu..pazi se nekih
    osobnih neprijatelja kaj su ti jako blizu...ali su
    neiskreni...
    iako se na krajuograđujem od ovoga tumačenja jer
    je popodnevna dremka:))..."

    Eto ti stručno tumačenje...:))))))))))))

    avatar

    17.01.2009. (22:26)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ borgman
    Ma sve shtima majstore a od tebe i nije ochekivat da omanesh.
    Ima neshto shto se meni motalo po glavi tjekom cijelog sranja s Kosovom jer sam prije nego shto je ishta konkretno bilo na vidiku od jednog dobro obavijeshtenog Beogradjanina chuo da Miloshevich i njegova klika smatraju kako nema hebene shanse da rijeshe pitanje Kosova na neki nachin koji bi Srbima odgovarao pa da su odluchili nachi nachin kako ga izgubiti a da za to imaju opravdanje. A hebote kud che bolje opravdanje nego "napao nas celi svet" shto su dobili provokacijom gdje je Nato morao intervenirati. Tko u nekoj zemlji velichine (i snage) Srbije moze rechi "sramota da smo izgubili".Ja sam to napiso jednom na blogu pa me svi napali da se bavim "teorijama zavjere" a meni sve skupa nije izgledalo nishta nelogichno i vjerujem da bi se i ja u identichnoj situaciji ponashao tako.
    Uz to, Miloshevich i vechina njegove klike nisu bili ni neki vjernici (da bi im se hebalo za neke manastire) a nisu ni Srbi iz Srbije pa im je vjerojatno "mit Kosova" bio razlichit od onih chiji su vjekovni korijeni u Srbiji. Ovako usput, ja nikad ne susretoh Crnogorca kojemu je "kosovski mit" neshto znachio nego su uvjek imali svoje "ponosne" kako njih Turci nikad nisu pokorili. A, bogami, ni oni prekodrinci nisu bash neshto o tom Kosovu pizdili dok ih ovi ne napumpashe.
    @ sagi,
    Vidish koliko ti treba da te "moderna znanost" (u vidu psihoterapije) pochne secirat. Jednom neshto sanjao i odmah te treba "polegnut na kauch". I da to debelo platish. Neki dan jedna tamo na monitoru napisa da samo pametni idu u psihijatra. I ona to vrlo ozbiljno a ja mislim da bi bilo pametno da njoj netko "pozove hitnu". Ili luchkog radnika.

    avatar

    18.01.2009. (01:35)    -   -   -   -  

  • borgman

    @sagi & @heb hvala... stručno rečeno ipak nisam "polupao lončiće"! :-)
    nego sagi, ovaj tvoj kometar kako si zatražio "stručnu pomoć", u vidu televizijske vještice me zabrinjava. Takav talent. Mogla bi odmah u ministarstvo vanjskih poslova :-) Ne bi bilo plinske redukcije, (iako bi nas vjerojatno radi nerazumijevanja "sitnih slova" u ugovoru iskoristili za poligon za gađanje:-).
    nakon obzirnog promišljanja tvoje subliminalne poruke došao sam do zaključka:
    - gledao si dan-dva prije onaj holivudski shit od filma "Ludi provod u Los Angelesu", gdje je teenagerima koji žive na rubu Nevadskog atomskog poligona u kamp kućici, jedina zabava loviti zmije.
    - u snu si osjetio glad i žeđ jer si "tražio bocu uskog grla". U to vrijeme kiselina iz praznog želuca te pokušavala ugristi (iako se ti baš i ne daš)... i na kraju nirvana. Predigra za dobar doručak....kava i cigara u društvu... STARI MOJ , TVOJI SNOVI(podsvjesne želje) SE OSTVARUJU!

    avatar

    18.01.2009. (09:17)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, "vještica" mi je zbilja draga frendica, vidla post pa mi napisala što je napisala, nije tu nikakava lova u igri. Pošto me dobro pozna, zna da mi je svaki neobičniji događaj dobar razlog za zafrkanciju pa makar i na moj račun. Vidjet ću ju face-to-face na veselici krajem mjeseca pa ću sve saznat detaljnije..:)))))))) Koji pusti psihići? Pa po njima nitko nije normalan tko im legne na kauč, kad malo bolje razmislim, to je u stvari i točno, efekat je isti ko da si dal lovu cigićima na raskršću...:)))))))))))))))))

    @ Borgman, vidi što sam iznad napisao. Ali, bez obzira što ja kao egzaktna i strogo tehnička, tehnološka osoba, o toj raboti mislio, činjenica je da poneki "pacjenti" nakon "razgovora" s njom izlaze "otvorenih usta", sa gomilom uskličnika i upitnika oko glave. Kažu da je jaaako dobra, ma što god to značilo...:)))))))))))) Bilo kako bilo, privatno je super, ljudski gledajući, izuzetno kvalitetna osoba...:)))))))))

    avatar

    18.01.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Borgman, pogledaj film Idiocracy, to je definitivno smjer i kojem idemo...:)))))))))

    avatar

    18.01.2009. (16:34)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Mozda nas glad spasi od buduchnosti predskazanoj u Idiocracy a ako imate priliku pogledajte Office Space koji prikazuje danashnjicu.
    Sagi, oprosti nisam znao da ti je frendica nego sam mislio da je neka od onih "new age" koji su ni poodavno dopizdili svojim mudrolijama.

    avatar

    18.01.2009. (17:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, Idiocracy imam na disku preko mjesec dana al ga nisam stigao pogledat do danas popodne. Na svoj dobri stari Evo 800 sam prije nekoliko dana u testne svrhe instalirao Microsoftovu novotariju Win 7 ( moraš upoznat neprijatelja ). Imao sam problema sa driverom za grafiku, koja sada radi korektno što je i potvrđeno gledanjem "Idiocracy"...:)))))) Jedna od boljih parodija koje sam gledao u zadnje vrijeme. Na žalost, kako stvari idu, tematika polako ali sigurno, prestaje biti parodija...:))))))
    Nemaš se što ispričavati, sve ok...:))))))))

    avatar

    18.01.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • just for me

    već sam se zabrinula - gdje si, što je s tobom? Hehe, vidim sve ok :)

    avatar

    19.01.2009. (00:46)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Just for me, je dobro sam, kolje me želudac već dva dana od nerviranja. Došlo je dotle da sam popio i štamprlek rakije, što je sve samo ne moj običaj. Kombiniran sa normabelom bi trebao djelovati....:)))) Jedva čekam ovaj naš dernek da se malo otkravim...:))))

    avatar

    19.01.2009. (19:28)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ha, sanjati zmiju, to znači da se čuvaš neke podmuklosti iz vlastite okoline :) Pa ti vidi sad...

    Što se tiće sanjanja žene koja jednostavno ne sluša što joj se govori i sve radi kontra i u truc, to je već tema za raspravu i mislim da ćeš svašta čuti :))))))))))))))))))

    I normalno i u snu je žena kriva što te skoro ugrizla zmija. No ipak je znakovito da te poslije buđenja iz sna u kojem si jedva preživio, dočekala fina kavica koju je ONA skuhala :)))
    Pozdravček :)))

    avatar

    20.01.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, nema tu govora o nekakvom truciranju. Prije bi se moglo govoriti o kreativnom tumačenju ( viš kak sam ja pažljiv ), ali kako sam ja militiristički tip, preferiram da se naređenja izvršavaju u izvornom duhu i obliku...:)))))))
    Zahvaljujem na tumačenju, to je već treće ali se sva svode na isto. Vrijeme će pokazati tko ima pravo....:)))
    Sasvim je normalno da me doćeka kavica, ipak sam ja jedinac sa sasvim jasnim kriterijima od najranije mladosti. Nezamislivo je da bude drugačije...:))))

    avatar

    20.01.2009. (17:43)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Sanjati ZMIJU je pomanjkanje sexa i želja za većim spolnim organom.
    E moj "sagittarius" imaš čudne snove. hahaha

    avatar

    21.01.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Ja htjela reći isto kao i Anchi, ali nisam znala kako...

    avatar

    21.01.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Anchi & Majstorica, jako ste proste...:))))))))
    Kad malo bolje razmislim, zaista je nevjerojatno da osoba mog stasa, glasa, statusa i reputacije nema ljubavnicu! Možda bih se morao malo više pokazivati među svekolikim ženskim plebsom...:)))))))))) A i OBOŽAVANA mi je prestala dolaziti u posjete, nekaj ne štima!..:)

    avatar

    21.01.2009. (23:04)    -   -   -   -  

učitavam...