Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • crni skorpion

    A STA MISLIS DA BI LJEVICA NESTO NAPRAVILA VISE NEGO SANADER ISTA STE VI GOVNA I TITO I SANADER ZIVIO NAMA ANTE PAVELIC

    avatar

    30.12.2008. (06:44)    -   -   -   -  

  • Boletus

    A KADA ĆE ŠTAFETA, SLET I VOJNE PARADE? MORAŠ SVE PREDVIDJETI. KAŽU DA U VRAPČU IMA ZA TO POSEBAN ODJEL.

    avatar

    30.12.2008. (10:11)    -   -   -   -  

  • KPJ

    da druze kobo uskoro uskoro,,,,gamad ce se iznenaditi kad dobiju po guzici,,,,ZIVJELA SFRJ,,,,

    avatar

    30.12.2008. (11:50)    -   -   -   -  

  • a di san dosa

    hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhh ahahahahahahhahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    suze su mi na oci dosle od smija hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh

    avatar

    30.12.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • RSUO

    jeli vas iko obavjestija o RSUO.E pa samo cu van rec par rici o toj skupini:

    -- osnovana 8.5.2005.
    -- ustaska skupina iz Splita
    -- broji oko 40 clanova
    -- ima podruznicu u Zagrebu,Imotskome i Mostaru
    -- u vise navrata pribila splitsku skupinu komunista
    -- kad dodje na vlast jebat ce vam obitelji

    avatar

    30.12.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • Boletus

    I nauči pisati "č" i "ć". Blesavi blogerski provokatoru.

    avatar

    30.12.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • violent acts of beauty

    Staljin je super.
    pozdrav...

    avatar

    30.12.2008. (18:36)    -   -   -   -  

  • violent acts of beauty

    imam veliku sliku druga tita u sobi...

    avatar

    30.12.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    vi koji pljujete po meni, slobodno idite u kurac. Druže KPJ, hoćemo ne brini se. Druže Boletus, ako ti moje izražavanje ne odgovara, slobodno se žali sekretaru partije, on je voditelj partijskog ureda za odnose s javnošču. Posebno razočaranje Crnim škorpionom - jedan pjesnik i umjetnička duša koja podržava tako jedan nazadan režim kao što je ustaški. Mislim da i majmuni sa Sumatre imaju bolji društveni poredak od onog ustaškog kojeg ti podržavaš. Sve u svemu, nabijem te na onog ustaškog zločinca i gada paveliča.
    RSUO - to je neka kratica - Retardirano Seljačko Udruženje Orangutana? Vi ste kurac od ovce. Nabijem vas nakurac. Svih 40 šaljemo na prisilan rad uz svakodnevne batine da vas malo prevaspitamo.
    Violent acts of beauty - naravno, zna se što je dobro i što vrijedi.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!

    avatar

    30.12.2008. (20:02)    -   -   -   -  

  • skojevac

    za RSUO ima vas 40 velika cifra kao alibaba i 40 hajduka,,,kao sto moj drug koba kaze skupina orangutana hehehe,,,,,mislim da ne treba trositi rijeci za huligane kad dodjemo na vlast sve cemo ih na goli otok zajedno sa njihovim roditeljima koji su im usadili ustastvo u glavu pa nek se medjusobno jebu u supak a ako budu poslusni dobice i koju bananu,,,,,,,,,,,ZIVILA JUGOSLAVIJA NOVA I MOJ DRUG KOBA,,,,,,,,,,,,

    avatar

    30.12.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • RSUO

    Svih 40 ce van jebat majku.....istina to je neka kratica ali ti si preglup da bi svatija njeno znacenje pa necu ni napisat puni naziv....toliko od mene

    avatar

    30.12.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    RSUO e jebemu isusića kad nečeš.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!

    avatar

    30.12.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • RSUO

    smijeh

    avatar

    30.12.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    RSUO, upravitelj Sabirnog Centra "Arena Zagreb" bit če drug Polux kad preuzmemo vlast. Ne bi vam bio u koži. Drug Polux trenutno nije prisutan, ali javit če vam se on.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!

    avatar

    30.12.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  • djelujmo racionalno

    prijedlog, tu gamad koju zatvoris ne treba tući , vec ih iskoristiti za nesto pametnije npr. isprobavanje medicinskih eksperimenata, rahlenje tla ,
    da trce u krugu i proizvode struju , (ne bi bilo potrebe za elektranama sto je vrlo ekonomično)
    i nesto tako korisno.......

    kad su na vlasti ne napravili nista korisno , da u zatvoru naprave nesto korisno....
    nije li tako?

    avatar

    30.12.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Naravno da je tako. Ja sam za to da ih se pošalje na prisilan rad. Inače sam ogorčen parama koje su spičkane u gradnju nepotrebnih arena. Konkretno, kad preuzmemo vlast, nepotrebne arene prenamijenili bi u sabirne centre. Meni i drugovima se ZG Arena posebno dopada jer ima velik kapacitet, oko 23 000 ljudi (taj podatak sam našao na nekom od foruma). Mislim da bi tamo svi taman stali. Nakon toga preraspodjelili bi ih. Ovisi o snazi, konstituciji, dobi. Ja sam uvijek za staljinističke metode za prisilan rad. Npr, gradnja novih cesta, nove pruge, metroa, ili npr. ima još sela koja nemaju vodovod. Bar kamena za tući u Dalmaciji i otocima ima koliko želiš. Naravno, tu je i razminiranje, kopanje grobova, novih kanala kroz Slavoniju... kažem ti da bi nam ekonomija procvala. Neke od njih bi natjerali da glume u pederskim porničima gdje bi ih fešn guru, modni mačak i neven ciganovič guzili. Ti koje bi prisilili na to bi vjerojatno bili oni najgori ustaše, dok recimo kapitalisti bi dobivali žestoke batine za sve radnike koje su godinama potkradali i bacali na cestu. Slijedi konfiskacija kompletne imovine, industrijalizacija, elektrifikacija i kolektivizacija, nacionalizacija svih u bescjenje prodanih firmi i zahlađenje diplomatskih odnosa sa kapitalističkim državama (SAD, UK) i otvaranje odnosa sa komunističkima (Kuba, Venezuela). Naravno, sve ulice ponovo bi dobile imena narodnih heroja palih u NOB-u, i naravno masovno hapšenje onih koji su prosvjedovali protiv Maršalovog trga. Ne bi bilo govora o tome, a vandalizam nad partizanskim spomenicima kažnjavao bi se strijeljanjem. Svi ugovori s Vatikanom bili bi u momentu poništeni, a vjeronauk bi se izbacio iz škola. Crkvena imovina konfiscirala bi se, a crkva bi morala vratiti sa debelim kamatama sve što je do sada uzela od države i sirotinje.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!

    avatar

    30.12.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • RSUO

    Naš režim je neusporedivo bolji od vašega zato molin te ne seri.
    ŽIVIJA JURE FRANCETIĆ!!!!

    avatar

    31.12.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  • ...

    hahaha,kako me nasmijavaš,komunizma nema ni neće ga biti
    sve dok je HRVAT UZ HRVATA..pusa..bljak..nebi te ni štapom dirala..

    avatar

    31.12.2008. (14:45)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    neču ovo da komentarišem, samo ču slatko da se nasmejem...
    ŽIVELI TITO I PARTIJA!!!

    avatar

    31.12.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  • RSUO

    Komunizam ti je toliko ispra mozak da si počeja srpski govorit.Onaj cigan tito je bija Hrvat ako nisi zna.A i čujen od mog dobrog prijatelja da gledaš Zvijezdane staze.Hahahahahahahahaha.
    ŽIVIJA JURE FRANCETIĆ!!!!

    avatar

    31.12.2008. (17:01)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    srpski pričam da tebe malo podjebavam.... i suzdrži se od ružnih riječi za mog vođu inače ću te brutalno izvrijeđati. Naravno da je moj vođa bio Hrvat, definitivno najveća Hrvatina svih vremena. S ponosom mogu reči da smo ja i on sunarodnjaci. A ono tvoje govno od tuđmana i pavelića, obojici se treba posrati na grob.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!

    avatar

    31.12.2008. (17:19)    -   -   -   -  

  • RSUO

    Iden ja vani , jebiga Nova godina je moran izać i nema me doma do kasnog jutra a ti češ, pretpostavljan , visit na kompjuteru i čekat kad će ti doć polux ili neka tvoja budala a Novu češ provest gledajući Zvjezdane staze.E pa uživaj, a ja se iden vanka provest i normalno ka šta prilići nama dalmatincima kad je fešta - olit se ka kurac.Nesritna ti Nova godina.

    avatar

    31.12.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • Nikola Tesla

    gledam bre druze kobo ove ustasende a bogami i cetnike po srbiji,.opet cemo stvoriti brastvo i jedinstvo kao sto nas je drug Tito ucio,.a cede i ujke cemo u kazamate pa nek robijaju,
    ZIVIO TI MENI DRUZE KOBO,.POZDRAV OD BEOGRADSKOG OGRANKA POKRETA ZA JUGOSLAVIJU,.i srecna ti nova godina,,,

    avatar

    31.12.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Živio ti meni druže Tesla. Nikola Tesla je nesumnjivo, uz druga Tita jedan od najvećih sinova naših naroda i narodnosti. Ponosan sam što je Hrvatska rodna zemlja tog velikog Srbina (da ustaše ne shvate krivo s obzirom da su retardirani idioti, ne velikosrbina nego velikog Srbina kao velikog čovjeka). Brilijantan genijalac i njegove umotvorine i danas služe na čast ne samo našim narodima i narodnostima, već cjelokupnom čovječanstvu. Mi ne bi ovako mogli srati po ustašama na blogovima da nije bilo tog velikog znanstvenika koji je izumio struju, elektromotor, transformator, tranzistor, stojne valove i internet. Drugovi iz Beograda, mi iz Hrvatske znamo da ćete vi riješiti svoj četnički šljam, ali ne brinite, i ni mi prema svojim ujkanima koji nas jako brukaju i sramote nećemo biti milostivi.
    Sretnu Novu 2009. drugovima iz Beograda (a i mi imamo jednog vašeg u svojim redovima - gore je linkovan - Cumme) žele drugovi Komunističke Partije Dugava!
    NEKA JE VJEČNA SLAVA I HVALA DVOJICI VELIKIH JUGOSLAVENA, VELIKIM SINOVIMA NAŠIH NARODA I NARODNOSTI, VELIKOME NIKOLI TESLI I VELIKOME MARŠALU TITU!!!!!!!!!!!!

    avatar

    31.12.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • Polux

    RSUO- ta kratica znaći, retardirani sjebani ustaški opićenci!-JEBO VAM PAS MATER U LOKVI KRVI TUĐMANOVE I PAŠALIĆEVE JEBO TI PAS MATER TEBI SMRADE RSUO PIĆKA TI MATERINA PAŠALIĆEVSKA JEBO TI RASPETI BOG MATER PROKLETU U MRTVOJ KRVI! Kad jednom pobjedi moćni Sotona joj u toj novoj areni bit će masakar jebanja govnari tovarski veliš da vas je 40- mater ti jebem dobro da znam kiliko kondoma moram reći Mansonu da pripremi kad će vam razvaljivat šupak svojim tvrdim kurcem! JEBO VAM RASPETI ISUS MATER PAŠALIĆEVSKU GOVNA TOVARSKA POSRANA. SLUŠAJ GOVNARU TOVARSKI, U ZAGREBU TOVARI I TORCIDAŠI NEMAJU ŠTO RADITI ZAGREB JE GRAD LJEVICE I ANARHIJE SOTONISTA I DARKERA A VAS GOVNA TOVARSKA NITKO TAMO NETREBA STOGA ODJEBITE BANDO HERCEGOVAČKA SMRDLJIVA TOVARSKO DALMATINSKA. SAMO PROBAJTE DOJEBAT ONDA BUDITE SIGURNI KAKO ĆE TE NAJEBATI OD SINOVA SOTONE! POSLUŽIT ĆETE KAO ŽRTVE PALJENICE ZA PRINCA TAME! ŽIVIO SOTONA ŽIVIO MANSON ŽIVIO I KOMUNIZAM!

    avatar

    31.12.2008. (18:14)    -   -   -   -  

učitavam...