Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borgman

    problematično je statične objekte tretirati kao NLO-e. Razlog. STVARNO mogu biti meteorološki baloni (jako reflektirajuća površina), može biti i kakvo svjetlo u daljini, refleksija sa zemlje na nebo (takozvana atmosferska zrcala. slično "bijelim obručima oko Mjeseca)... i tko zna što još od svemirskih i atmosferskih pojava (nova, supernova, meteor). Za dobru eliminaciju je potrebno busola, azimut, vrijeme i jedan od onih programa za astronome (jer ako popišeš sve jake zvijezde i planete, cca do 3-e magnitude, onda nema nikakve šanse kako bi vidio nešto što nije već zapisano)... osim možda kakvog KOMETA ili meteora.
    Za "gledače" iz naslonjača, koji žive u "svjetlosnom smogu", postoji samo jedan način brze identifikacije. Neobično kretanje. NITI JEDNO TIJELO, ukoliko je zemaljskog porijekla, ne može tući zakone fizike! Npr. Brzo se kreće, i onda pod 90 promijeni smjer (bez inercije) i sl. Može i jako brzo kretanje smjesta i sl. Ostalo, na našu žalost, ipak, ima jednostavnije i manje uzbudljive razloge.

    avatar

    30.12.2008. (05:37)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Meni je ovo neidentificirano bilo ovog ili onog porijekla :)
    A s današnjom vojnom tehnologijom (ne mislim na našu vojsku :D ) bi i letjelice koje ruše zakone fizike prije pripisala zemaljskim letjelicama nego izvanzemaljskim.

    avatar

    30.12.2008. (11:52)    -   -   -   -  

  • MANAH

    JA želim NLO za Novu godinu, plave boje, i da stane moja ekipa... Dobar pogon neki, da ne trosim pare za energiju...

    avatar

    30.12.2008. (19:26)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Ja ti nisam djed mraz ili tko već :D

    avatar

    30.12.2008. (20:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...