eh, da znam gdje je birtija...sad bih došao na pivo i porciju ćevapa...mirišu mi cijeli tjedan...a svi mi se smiju...kao idu blagdani, bit će svih delicija...a ti bi ćevape...
22.12.2008. (22:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zanimljiva paralela između književnosti i ugostiteljstva. u obje sfere cilj je konzumacija, ali ugostitelji se proslave ako tetoše konzumente, a književnici - kad ih vrijeđaju. sve dok je tako, ljudi će radije potrošiti novac u kafiću nego kupiti knjigu.
23.12.2008. (12:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Vern
Ma daj, pa gdje je otisao?
19.12.2008. (15:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
kud bi mogao otići...? samo njoj u zagrljaj... i živjeli su sretno ... pa ti vidi ;)
19.12.2008. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilian Blum
prave promjene dolaze tek nakon jednog pelina :)
22.12.2008. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
eh, da znam gdje je birtija...sad bih došao na pivo i porciju ćevapa...mirišu mi cijeli tjedan...a svi mi se smiju...kao idu blagdani, bit će svih delicija...a ti bi ćevape...
22.12.2008. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
dobar je pelin, prava uvertira za ćevape ili pljeskavicu. a pivo... naravno, može crno, a i odrezano bi valjalo :)
22.12.2008. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lucy Fair
zanimljiva paralela između književnosti i ugostiteljstva. u obje sfere cilj je konzumacija, ali ugostitelji se proslave ako tetoše konzumente, a književnici - kad ih vrijeđaju. sve dok je tako, ljudi će radije potrošiti novac u kafiću nego kupiti knjigu.
23.12.2008. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
eto. sve se zna. ostaje još samo malo čekanja da se poslože karte :)
23.12.2008. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wall
potpuno isto stanje...metamorfoza? imam/o nova krila.
želim ti dobro zdravlje i sreću u svemu!
24.12.2008. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
i tebi, amigo! svima sve najbolje! :)
24.12.2008. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Svako dobro i tebi, prijatelju. Zdravlja i puno slobodnog vremena, za pisanje, naravno... ;)
27.12.2008. (12:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
eh, baš si pogodio. vremena uvijek trebam, a zdravlja još više. hvala. svako dobro i tebi :)
28.12.2008. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chablis
Samo se ti drži ćevapa, to ti je unosnije od knjiga! Jesti se mora, čitati baš i ne ;))
29.12.2008. (11:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...