Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • ljelja

    Priznajem, to ne volim ni najmanje.

    avatar

    18.12.2008. (19:46)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...nema šanse protiv mirka...:)))))))

    avatar

    18.12.2008. (23:12)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Cassius i Mate su bili boksači koje sam volio gledati, ovakve i slične borbe ne volim. I na biciklu i u stijeni nosim kacigu. Kako bi ovaj Koreanac stao u moj bivši Atos, he. Evo, opet je snijeg zabijelio kvarnerske vrhove, a u Gorskom kotaru i prometnice.

    avatar

    19.12.2008. (01:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Što se tiče Slovenaca, nažalost, ništa novo.
    A što se tiče borilačkih vještina, ne mogu reći da ih obožavam ali znam ih pogledati.
    Čini mi se da naš Mirko polako ali sigurno posustaje. Trudi se, svaka mu čast, ali činjenica je da više nije onaj "stari".

    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    19.12.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    imam preljepu nimfu.........jučer kupljena.....................čitaj moj blog......sve bu ti jasno

    avatar

    19.12.2008. (11:24)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Slovenci su oduvijek bili pizdeki (tak se to vu Agramu veli). A pizdek prodje navek tak kaka prodje. K'o pizdek. EU nas zeli (er nas treba pak se fanti moreju slikati. Ali se ne treba zavaravati da ce Hrvatskoj u EU biti bolje no sto je sada.

    Danas letim doma i bas me zanima postoji li jos uvijek Manarova Nocna mora.

    Pozdrav ostavljam,
    Bocaccio

    avatar

    19.12.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    kako čovjek može oplemeniti svoj život? bavljenjem borilačkim vještinama te postepenim shvaćanjem potpuno drugačije životne filozofije te suživotom u okruženju u kojem obitavaš, djelomično je to komercijalizacija malo promjenila no ima još uvijek više onih koji to još ne žele komercijalizirati te uživaju u onome što ih svakodnevno opušta i uči ...

    sve je u glavi a time sva snaga, volja, bol, i sve ono što čini da netko mali postane Golijat ili netko veliki postane David ...
    pozdrav tebi i tvojima :))))

    avatar

    19.12.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    DO SADA SAM IMAL 4 PESA, 20 PAPAGAJA, 15 KANARINACA, JEDNU MAČKU.....
    I UVIJEK SAM JA MORAL OBAVITI EUTANAZIJU.......
    NAŽALOST MENE ZOVU ........UBOJICA SA DJEČJIM LICEM...VALJDA ZA SVE PIZDARIJE U RATU KOJE SAM DELAL.......A NEMAJU POJMA KAK TO MENE BOLI......................KAK JE RUŽNO I UŽASNO SA PESIMA NAPRIMJER.......IZAĆI IZ VETERINARSKE STANICE SA PRAZNOM OGRLICOM I "ŽLAJDROM", KAK JE GRDO PAPAGAJE I KANARINCE ZAKAPATI U ZEMLJU.........SAMO BUM REKEL DA VIŠE VOLIM ŽIVOTINJE NEGO LJUDE

    avatar

    19.12.2008. (15:28)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    volim pogeldat boks, mene to tak silno zabavlja kad se oni lemaju :-))
    al sama ne bih nikad, nikad isprobala :-)))
    pusa ogormna

    avatar

    19.12.2008. (16:11)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Nikada nisam voljela borilacke vjestine mada priznajem da i medju takvim borcima ima vitezova koje si i sama navela.

    avatar

    19.12.2008. (17:13)    -   -   -   -  

  • fanny

    @ljelja - za ovim baš ni ja nisam luda :)

    @Sagi - i ja mislim, velika hrpa ne znači nužno da je bolji. No, strašno izgleda, to moraš priznati. No to će biti više atrakcija, nego prava borba :)

    @gogoo - imaš pravo, to su bili mečevi. Sve je postalo borba za lovu ;( Ovaj bi teško stao i u mog oldtimera, no sjećam se Andre Knege kad je došao na sajam automobila prodavati svog fićeka. Krov mu je bio ispod pojasa :), tako da bi se možda prevarili. Unutra još nekako, ali kako van - to je pitanje :) Kacigu ne nosim, pokrivala za glavu ne volim, čak ni kad je sigurnost u pitanju.

    @Teuta - i ja se bojim da nije onaj stari, ili je stvar u protivnicima. Otišao je među razbijače a ne prave borce :)

    @GAJO - idem sad čitati što si nabavio :)

    @bocacciozg - oni su zadrti i nikad s njima na zelenu granu. Trebalo ih je skinuti još davnih dana, pokazati zube. Jer daš im prst, oni su ti začas na glavi, dakle, nije im trebalo dati ni mali prst :)
    Malnara nisam dugo gledala, pogledam sutra pa ti javim. No posljednje što sam vidjela - pretvorilo se to u svašta, narodnjaci, cajke i sirova stmosfera, ništa više od one zagrebačke zafrkancije :)

    @Dag - sjećaš se da smo razgovarali o tome. Što se Zmaje tiće, bitno je da zadrži taj duh i održava ga za sebe. Na posljednjem natjecanju na kojem nije bila, jednu malu u kategoriji ispod njene - iznesli su iz borilišta s povrijeđenim vratom. Ova njena iz kluba je namjerno izgubila borbu, samo da ne ide u finale s Turkinjom koja je povrijedila ovu što su je iznijeli.
    Nedugo je klinac iz kluba polomio ruku, a drugi povrijedio nogu.
    Pravo da ti kažem, sve više smo protiv da ide na natjecanja, ima dosta kila, cure su starije, povrede su veće, a njoj treba tijelo za cijeli život. Jer nakon loma, kako god dobro zarastao, ipak ostaju posljedice. Treninzi su jedno, a ovo nešto posve drugo.
    Na njoj je da odluči :)

    @GAJO - razumijem ja tebe, životinja mnogo bolje pokazuje ljubav nego neki ljudi. I ja sam pokopala dosta njih - mačaka pogotovo. I za svakom od tih životinjica smo tugovali. Nevjerojatno je koliko se možeš vezati za ta stvorenja i koliko uživati u njima. A sad idem k tebi da vidim tu nimficu :)
    Ubojica s dječjim licem??? Jel sam ja to nešto krivo shvatila ? :)))

    @Pikulica - draga moja ne bi ni ja probala. Za mene je vrhunac - lupanje po vreći nogama i rukavicama. Nikad nikoga nisam mlatnula, a ni mene srećom nije nitko. Nadam se da ni ne bu :)

    avatar

    19.12.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • Yashaskar

    Nemam pojma, no ne vidim ničega privlačnoga u tom sportu. Udarati druge i pokušati se izboriti za sebe? Baš divan primjer. :-)

    avatar

    20.12.2008. (00:33)    -   -   -   -  

  • fanny

    @morska zvijezda - nema ljepše stvari nego učiti borilačku vještinu. Svaka od njih prvenstveno razvija čovjekov duh, um i tijelo. Ni jedna od njih ne uči da svoju vještinu primjenjuješ dok ne zatreba. A i onda - minimalno. Mnogo sam o tome čitala, gledala i slušala ljude koji su to tako shvatili. Sve ostalo je iskrivljavanje poante. Znaš kako to već ide ... :)

    @Wictor - ima mnogo privlačnog, možda ne u sportu i natjecanjima, ali u učenju - da.
    Ima majstora borilačkih vještina koji od djetinjstva žive u tom duhu, zdravi su, doživjeli visoke godine, no takvi se ne mlate, vjeruj mi. Velika većina njih se u životu nije potukla niti morala primijeniti svoje znanje. Tu je ljepota zdravlja i duha. Oni bi mogli svakome biti primjer.
    Svaka borilačka vještina ima svoj kodeks ponašanja, na žalost komercijalizacija je učinila svoje :)

    avatar

    20.12.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Hehe, ti i ja gledamo i formulu i borbe...dakle, naš je Mirko u redu ali muka je i mene ulovila od kad je pokupio one batine u kavezu, i stvarno mislim da bi bilo bolje da se na vrijeme odmakne a ne da zaradi još nekakvu veću traumu pred kraj karijere jer dosad je dobro prošao...
    Inače se sjećam kako sam kao klinka navijala sat u 4 ujutro da gledam meč između Alija i Frasera...

    avatar

    20.12.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • katrida

    ................vidila sam najavu na nova dnevniku i kad sam ga vidila, umrla sam od smija, tu će borbu trebati pogledat...............pozdravić...........

    avatar

    20.12.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    Slovenci???? Toliko sam se nanervirala ovih dana citajuci nase novine da mi je doslovce para isla na usi.....psovala sam im sve po spisku (iako u pravilu gotovo nikad ne psujem), nazivala ih najgorim mogucim imenima i nadijevala im odgovarajuce gnusne pridjeve jer su zaista sve to zasluzili svojim odurninm, pokvarenim, gnusni, podlim, bahatim, arogantnim, bezobraznim itd. ponasanjem! grrrrrrrrrrrrrrr djubrad!!!!!!! Moj N me samo gleda kad me tako uhvati zuta minuta nakon citanja nasih novina te je shvatio da je ocito nesto vrlo veliko u pitanju s obzirom da je mene tesko izbaciti iz takta! A kad me poceo zafrkavati (da sve okrene na salu) da imaju pravo Slovenci tako sam ga opaucila sakom po sirokim mu plecima da sad siroce ima masnicu!!! A za sve opet krivi vrazji i odurni hudici!!!! grrrrrrrrrrrrr
    No dobro, ajmo dalje...glede Crocopa mislim da fakat njegovo vrijeme polako prolazi i samo najveci se povlace na vrhuncu karijere. On kako i ti kazes ocito zeli namaci jos malko penez za stare dane LOL prije nego prestane! Ovaj "malisan" izgleda fakat kao neman pa mi nije jasno kako je moguca borba izmedju tako (po kilazi) neravnopravnih takmaca? isto tako moram reci da me borilacke vjestine nisu nikad zanimale niti sam ih voljela gledati. No kad je u pitanju netko od nasih u nekoj medjunarodnoj borbi mogu pogledati, ali nista vise od toga! Anyway, drzim fige nasem Crocopu.....
    mah-mah :)))))))))))))))))

    avatar

    21.12.2008. (17:58)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Evo, to je jedino od sportova što stvarno meni nije gušt gledati. :)

    Vratila sam se. :*

    avatar

    21.12.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Uh ... ne bih rado naljutila čime te gorostase... a Fanika se lijepo zaigrala... rezerviram Casual odmahbrzo
    mmmkakve cute stvarce!
    Pusa , Faniko:-))

    avatar

    21.12.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  • prorok

    E draga prijateljice ja ti među tim
    janezima živim 25 godina
    i dobro ih poznajem
    na žalost sam osuđen da i dalje živim među njima.
    Dobro jutro i prijatan početak tjedna želim.

    avatar

    22.12.2008. (07:56)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Kada sam pisao post "Mirko Filipović, cro cop...Kako to gorko zvuči" napisah: "Od vrhunskog sportaša dobili smo priučenog političara i propalog sportaša...Koliko su mi nekada bile drage njegove pobjede, toliko su mi sada dragi njegovi porazi." Napisah to onda kada je pod patronatom SDP-a ušao u Sabor. Bivši policajac dade glas sdpeu koji je prisilio sve one naše policajce da godinu i nešto žive u kapelici na Markovom trgu, a da se ni jedan jedini puta nije udostojio da ih obiđe i zatraži oprost.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    22.12.2008. (14:49)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Nisam gledala borbu jer me boks baš i ne privlači..
    Javljam za novi postek..

    Joyeux Noël & heureux Nouveau de 2009 années

    avatar

    22.12.2008. (17:10)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Majstorica - izgleda da smo borbene :), što stalno dokazujemo na Sagijevom blogu u svojim komentarima (ne damo se).
    A što se nekadašnjih mečeva tiće, sjećam se tih starih boksača i navijanja satova, našlihtali smo se uz TV i čekali s mnogo više zanimanja nego danas. Neki dan bio meč između Klička i onog drugog, uopće mi nije bilo zanimljivo, nisam ni gledala, nekako više nisam u toku s boksom :)

    @katrida - svakako će biti zanimljivo, već zbog razlike u visini :)

    @MENTINA - to i moj Pajo kaže, manje problema s Talijanima, nego s ovo malo morske granice sa Slovencima. Iako Talijani dobrano maste brk s našom ribom. Tako da me ponašanje N-a ne čudi, briga njega, kranjci su se samo na nas usredotočili. Baš sada mi iznad glave upaljen TV i slušam emisiju o toj temi. Oni proglasili svoj ZERP u prostoru našeg ZERP-a odavno, živa sprdačina, a EU o tom njihovom prejudiciranju - šuti, svi su oni k...e
    Što se borilačkih tiće, ja baš mislila da ih voliš, nekako mi tako djeluješ, uostalom kad čitam ovaj tvoj "borbeni" komentar i zamišljam masnicu na leđima dragog, ti si gora od mene :)Kad opališ svojeg, što bi tek s nekim drugim:)

    @Lana - stani u red sa ostalim blogericama (osim Majstorice) :)

    @Vitae - u biti je to - čim veći, to manji agresivac :)
    A igrica s krpicama, baš je zabavno, već me moji doma zezaju da sam kao malo dijete. No, meni je baš zabavno, s toliko krpica na ponudi divota je kombinirati. I baš neki dan komentirah - onaj tko ima mogućnosti u real life, nema ukusa :)

    @PROROK - baš sam sad spominjala svojima tvoje dogodovštine sa njima (krađe majica i slično). Vjerujem da ti nije lako. Sjećam se janeza na našem moru - zauzmu dio plaže i onda misle da je to - Slovenija. Potukli bi se za to i to na našem moru. Mogu si zamisliti kakvi su kad živiš među njima. Iako priznajem, poznavala sam i poznajem divne ljude, Slovence, koji se nikako ne uklapaju u opći opis zadrtih :)

    @More ljubavi - ne odobravam sportašima, glumcima i pjevačima bavljenje politikom. Svima, bez obzira kojoj stranci bili na listi. Mirku nije trebalo angažiranje u sdp-u, ali ne bi bilo drugačije ni da se prilizao hdz-u.
    A što se tiće sjedenja po trgovima, toga će tek biti. S time da se ekipa "zna se" zakonski riješila okupljanja na Markovu trgu...

    @Sylvia - i ti znači :)
    Je vous remercie, vous et votre famille également :)

    avatar

    22.12.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...