Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Tayana.bloger

    prvi put sam na tvom blogu i zaista me sam ugodno iznenađena spontanošću i jednostavnošću,lijepo je tu...ostavljam srdačan pozdrav,Tajana

    avatar

    11.12.2008. (01:25)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Potpisujem post ;)

    avatar

    11.12.2008. (07:11)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Prije nego pogledam na Tomislalvo blog pokušavam analizirati koje sve zvukove čujem u ovom trenutku (dakle cijelo radno vrijeme) , sat, računalo, vanjski promet i sve mi je to uobičajeno , an to uopće ne obračam pozornost.
    Mogu samo zamisliti kakva je konfuzija kada sve to, te niz drugih zvukova koje mi nine razaznajemojer su jednostavno uvijek tu, odjednom čuje osoba koja je do tada slušalal samo tišinu.

    avatar

    11.12.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Baš mi je drago što si post posvetila Wictoru, nadam se da će i mnogi drugi primijetiti njegov blog. Pratim ga gotovo od početka i uvijek se iznova oduševim njegovim razmišljanjima i doživljajima. Podsjeća me na neke stvari koje sam gotovo zaboravila, kao, primjerice, kako zvuče otkucaji sata... :)
    MiB

    avatar

    11.12.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    bila sam tamo zbog tvog prošlog posta.. i priznajem, zapitala sam se slično kao i ti.. uz napomenu, tako mi je žao, da me ranije, od djetinjstva nisu naučili o komunikaciji s ljudima s posebnim potrebama..jer danas se koji put osjećam nedobrom jer ne znam što bi sa sobom kad se sretnem u nekoj bliskoj situaciji.. zaledim se..ne od straha, ne od neugode, možda zbog straha da ne napravim nešto pogrešno..pa ne napravim ništa..što je sto puta gore..

    avatar

    11.12.2008. (17:56)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    odličan mu je blog :)

    avatar

    11.12.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • pile22

    Predivno.. :) Svakako bi se svatko od nas trebao probati staviti u slicnu situaciju, i probat shvatit te osjecaje te se solidarizirati s njima, cuti njihove misli i osjetit njihov svijet..Ponekad pozelim zivit u tisini..

    avatar

    12.12.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    sve više to razumijem.....
    krećem do preporučenog bloga...
    a tebe od srca pozdravljam :))

    avatar

    12.12.2008. (22:02)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    bijah tamo... mnogo toga znadem ;)) život je počesto čudan: naučimo neke stvari.... možda najbolje na vlastitoj koži...

    avatar

    12.12.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • Yashaskar

    Evo me.
    Sada mi je jasno zašto sam već sljedećeg dana (11.12.) stavljen na Almost Cool listi. Očito je uredništvo bloga obratilo pažnju na tvoj tekst. Hvala ti na tomu mada mi još uvijek nije jasno čemu služi točno ta lista.

    Ja sam cijelo vrijeme, tj. cijelo djetinjstvo razmišljao o tome kao i promatrajući druge kako ne znaju cijeniti ono što imaju. Kako bespotrebno pojačavaju glazbu do kraja jer im glazba može oštetiti sluh. Tek kada se uvjeriš da ima pojedinaca kome je nešto oduzeto, bilo rođenjem ili tijekom života, tada shvatiš da si zapravo sretna osoba što su ti 'dijelovi u paketu'.

    Isto tako moram reći da sam sebična osoba jer još uvijek ne znam cijeniti umjetni dar koji mi je vraćen putem operacije. O tome ću pisati s vremenom na blogu. A to je da se još uvijek ne mogu ni nakon pet godina otkada mi je ugrađena umjetna pužnica priviknuti na svijet zvukova.

    Previše je to za mene. Cijenim tišinu od svega i ona je dio moje kulture koje mi se veoma teško odreći. Trudim se.

    Hvala ti na ovom tekstu i jako te cijenim. Drago mi je da sam te mogao uputiti u nešto što nisi ni sama znala, da sada gledaš na život s većih strana i sagledavaš sve mogućnosti kao i probleme.

    Pazi na svoje bližnje i reagiraj ukoliko je nešto prejako ili zabranjeno. Onima buntovnicima koji ne znaju cijeniti što im je Bogom dano, poslati na moj blog da pročitaju i posrame se svoje sebičnosti.

    :-)

    avatar

    15.12.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...