Komentari

hagakure.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kolegica Mica

    cijeniti 'male' stvari je izuzetna vrlina. jedna od najvažnijih. jer obuhvaća veličine koje se nalaze u njima.

    blog mi nije dosadio. nedostajete mi svi, a ipak sam u krevetu radije nego pred kompjuterom. otkako radim, po cijele me dane nema kod kuće i kad dođem, napravim što treba po kući i onesvijestim se u krevet. promjene posla i sezone ne idu mi u prilog navike, pa trebam vremena da se prilagodim i sve dovedem u red. trajati će par mjeseci:)

    avatar

    06.11.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • knjižničarka

    nedostaje mi naš "školski" japan... no tu si ti... tnx

    avatar

    07.11.2008. (09:32)    -   -   -   -  

  • mujer sin nombre

    Mislim da je smisao ove naizgled veoma obične pričice u tome što ona govori o veličini neponovljivog i moćnog Trenutka. Jer trešnje će najvjerojatnije ponovo cvjetati, ali neće to biti ovo Sada i Ovdje koje nam se nudi, već neko drugo Sada i Ovdje, budući jedinstveni Trenutak. Nisam sigurna da sam dobro izrazila ono što sam htjela, ali nadam se da donekle ipak jesam. :)

    avatar

    07.11.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Nijedan posao nije toliko važan da se ne bi na trenutak stalo i uživalo u ljepoti, iskazalo poštovanje čudu prirode. To je misao koju često prakticiram i nikad mi nije žao ako ne obavim neki posao odmah, već ga odložim da bi na trenutak promatrala grlice i vrapce na mom balkonu, ili kosa koji skakuće po susjednom dvorištu, ili...puno je tih trenutaka....
    I ne trebam upotrijebiti puno riječi da bi shvatio što želim reći, zar ne? :-)))))
    Hvala ti na tvom iskrenom mišljenju i zen priči koju si nam poklonio u svom komentaru. Mislim da sam je razumjela, a možda ću još malo razmišljati o njoj, :-)))
    Pozdravljam te iz kišom okupanog Splita.

    avatar

    08.11.2008. (01:03)    -   -   -   -  

  • mujer sin nombre

    Znam..u pravu si. No, smatram da nam neke stvari mogu postati NEograničavajuće i manje važne tek kad ih definiramo i prihvatimo..

    avatar

    08.11.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...