Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Nina

  ovo odmah printam, nešto takvo sam tražila pa nikako da nađem, hvala ti na ovom

  avatar

  05.11.2008. (13:20)    -   -   -   -  

 • Shimilam

  joj, fantastičan je. moja mama to stalno radi, i nije tak komplicirano kak možda zvuči na prvo čitanje. preporuka: koristiti dukatov šlag (ne nisu mi platili za reklamu, jednostavno je bolje) ;)

  avatar

  05.11.2008. (14:20)    -   -   -   -  

 • nena

  ah, bolje da nisam u ovo doba svratila... i ovako me drži PMS čokoladni tjedan, a sad kada sam vidjela pingvinića moram po još malo čokolade.
  Jako fini kolač!!!

  avatar

  05.11.2008. (22:47)    -   -   -   -  

 • SweetSensation

  volim knder pinvia...ovaj tvoj izgleda savršeno...tako je krasno i uredno narezan i sigurno odličan :)

  avatar

  06.11.2008. (06:05)    -   -   -   -  

 • Delicios for kids

  Prelep je,pravila sam ga samo jednom,ali nazalost nisam uspela tako divno da ga izrezem.Mogla bi mi otkriti kako si to uradila,ako nije tajna?

  avatar

  06.11.2008. (12:38)    -   -   -   -  

 • Sanela Mallory

  Nina = uživaj!

  Shimilam = da, nije previše komplicirano, to je jedan od onih kolača koji traže malo više angažmana, tj. ne može se samo gurnut u pećnicu, onda izvadit iz pećnice i gotovo, pa dok se kolač hladi otići na posao, ili spavati, ili susjedi na kavu... :D (može se eventualno pozvat susjedu na kavu da ti pravi društvo dok čekaš da se pojedini sloj kolača stvrdne:))))) Ovaj kolač zahtjeva prisutnost u kuhinji. Svaki sloj kreme i čokolade se treba posebno stvrdnut, a dok se to stvrdnjava ja pospremam po kuhinji i svakih 10ak min pozabavim se nekim slojem kolača. A ovu posudu u kojoj otapam čokoladu ne perem između pojedinih etapa otapanja čokolade - to je ionako sve čokolada:DDDD

  nena = treba malo zasladiti život, bez obzira na to koliko je sati:)

  SweetS = hvala:)

  Delicios for Kids = ne uspije ni meni uvijek lijepo narezati kolač. Treba ga rezati kao što piše u receptu - dok se čokolada nije potpuno stvrdnula, nož treba biti tanak i oštar. A što se veličine ploški tiče, nisu ni moje baš sve iste, ja to onako odokativno - pa koja veća, koja manja. A naravno poslikati treba samo one koje su približno iste veličine:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

  avatar

  06.11.2008. (16:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...