Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • DOBAR, LOŠ, ZAO

  Nemanja, dali sam ja normalan !?
  Nisam imao nikakvih strahova , kad sam bio mali...
  Nemam ih ni sad, jedino ih ima moja mama...
  Boji se , kad god izađem, da ću se napiti ko smuk..
  a ja joj velim, nemoj se bojati, mama, donijeće me
  frendovi doma...
  tako i bude, skoro svaki put...
  ali eto imam sreće, droga me ne zanima...
  Pozdrav
  Blondie

  p.s.
  zapravo kad malo bolje razmislim, strahovao sam
  da mi je kurac mali...
  onda sam pogledao par pornića i shvatio
  da je veličina jako relativan pojam....

  avatar

  04.11.2008. (18:51)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Dragi Blondie,

  Nisi normalan, naravno.
  Jer pornić je bio "Snjeguljica i sedam patuljaca" i nikakvo čudo da ti se u komparaciji s njima malik pimpilinić činio 7UP!
  Kao takav, a što bi imao strahova? Pa najgore si već prošao, suočivši se s činjenicom da si živ, kao takav.
  Što ti se gorega može dogoditi? Konačno, ti si jedina beba na svijetu nakon čijega je rođenja doktor ošamario majku a ne dijete!
  Dakle, glavu gore, samo naprijed: još par desetljeća i tu smo, finito!

  avatar

  04.11.2008. (19:55)    -   -   -   -  

 • hemicar

  snjeguzica i 7 sekretara skoja hhhh

  avatar

  04.11.2008. (20:17)    -   -   -   -  

 • lolina

  glazbeni prilog...jappa

  avatar

  04.11.2008. (22:56)    -   -   -   -  

 • lijecenikatolik

  Traje li ovdje izborna noć? Prvi crni predsjednik. Kad će Hrvatska dobiti Srbina premijera? Ili Albanca na Pantovčaku? Dobro, to već imamo. Je l' se tko sjeća da je Vlatko Pavletić bil predsednik ove naše lepe domovine. Je l' možda on polusrbin? Tko bi bio hrvatski Obama? Obama-obmana - bi li se tako klicalo na splitskoj rivi? I kad bi se to moglo dogoditi? Postoji li, u suvremenoj hrvatskoj politici, ijedan hrvatski Srbin, osim Svetozara Pribićevića, koji je imao ikakvu realnu vlast nad Hrvatima? Milutin Baltić? Jovanka Broz? Aleksandar Ranković? Khm-khm. Pa nad nama, u najmanju ruku od 1945., vladaju isključivo Jožeki, Štefeki i Iveki. Jučer Tito i Krajačić, ili za civilno društvo zaduženi Šuvar, ili onaj prije drugog svjetskog rata za civilno društvo zaduženi slijepi seljak Radić, danas Manolić i Mesić, članovi prastare partije, i onaj krupni indendant s Jadrana, kao neka iskrivljena, prenapuhana, tobože iz inostranstva prošvercana kopija Ante Trumbića. E da, zaboravil sam Franceke. Ti su na vlasti praktički odvajkad. Od Franje Tahija do Franje Josipa, od Franje Tuđmana do Franje Gregurića. Kaj? Di su tu Srbi? Kaj možda Pupovac? Uzelac? Koji kurac? Bivši Budiša navodno je polutan? O, Nemanjo, je li Udba i dan-danas naša sudba, pitanje je koje si uistinu vidovito već mnogo puta postavio...

  avatar

  05.11.2008. (01:12)    -   -   -   -  

 • lijecenikatolik

  Jebi ga, Ranković nije hrvatski Srbin, zajebancija mi pretekla logiku. Dakle: izbacujem Rankovića a umjesto njega ubacujem Milorada Stojčevića. Hi-hi!

  avatar

  05.11.2008. (01:17)    -   -   -   -  

 • lijecenikatolik

  Pa mi zapravo živimo u prilično stabilnom društvu. Ista ekipa je na vlasti već pune 63 godine. I kaj ćemo sad? Vu Evropu. Ukinuli buju nam kolinje i, donkele, pranje love. Narod bu opet postal obična klasno raslojena gibanica, radnici će stanovati u radničkim naseljima a predradnici u predradničkim, s jednom sobom više. Najbogajtiji će pak, prirodno, samo prividno živjeti u Hrvatskoj. Možda ljeti ili na za kakvog humanitarnog turnira na najvišoj razini. Srednja klasa postat će okrutna i stiješnjena, ili plitka ili gramziva. Katkad mislim da nam nema spasa.

  avatar

  05.11.2008. (01:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...