Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NF

    ha,ha, torta od luka, hvala lijepo, nego kad mi svratiš na blog pojavi mi se Kostrc, koje bi to mjesto u BiH moglo biti ;)))

    avatar

    30.10.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ NF - kasno sam shvatio da je lako pobrkati LUK i LUKI, sori kaj rane diram, ne bi post stavio da sam skužio odmah, hahaha... Nego, je da. Ne, pitoreskno mjesto mog decenijskog privremenovanja jest Orašje. City. A Kostrč - moji bi stranci rekli Koshtrc, što je skroz drugo pitanje - je pokrajnje seoce iz kojeg dolaze veliki umovi ovog kantona. Nnnda. Eto. :-)

    avatar

    30.10.2008. (13:19)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    meni sve to s lukom, miriši na ljeto :)))) i golotinju, i to je jedino bitno :) na što me asocira jelte :) od luka se jelte bolje...f_ _ a :)

    avatar

    30.10.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • primakka

    zaboravljaš na dalmatince, jelo, ttt. sve da ti se luk i luuuuk poklope, dovodiš u zabludu južnjake. o kapuli je riječ, da ne za..bu recept!!!

    avatar

    31.10.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Ninya Pikulinya - pa ima nekaj u tome. Ja sam se ponekad pitao dok sam ujutro bauljao na faks, jel se susjedi iz kuhinje osjeti dinstani luk ili ona kao takva... Mislim, toplo, za čula... :-)
    @ Primakka - nezaboravni su mi, iako sam zaboravio distinguirati u tekstu. ali se ufam i intuiciju svojih čitateljica. :-) /Jedino ne bi išlo da sam pisao o kapuli sa lijepom guzom i dugom kosom, to ipak jest LUUUK leđa... Ne ide tu kapula... :-) /

    avatar

    11.11.2008. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...