Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • MENTINA

    ajde-de da te prosao blues :)))))))) sad smo opet s onom starom (ne u smislu godina) Fanci :)))) a shopping i Kineze mi ne spominji, i ja sam u zadnje vrijeme zabrijala sa shoppingom pa da bi sva roba stala u ormare dvije ogromne vrecetine robe koju vise ne nosim sam odnijela u crkveni nesto kao Caritas. Fakat sam skrenula, narocito me ide shopping na ebayu. Moram se pod hitno skulirati jer cu bankrotirati do daske! Pusa draga :)))))

    avatar

    28.10.2008. (01:53)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    vidiš, vidiš, ni to nije loša ideja - pobjeći sa mjesta zločina (mislim krstitiki!). i ja se smrzla u crkvi jer sam (naivka) otišla samo u sakoiću... ehh... da me tko gledao...

    avatar

    28.10.2008. (06:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sve prolazi tako i blues i to je dobro.
    Dragi je već postao sumnjičav i ljubomoran zbog tolikih pusica hahaha.
    Bofme, treba imati živaca za takve carinske kontrole a Slovenci u tome prednjače, koliko sam čula od drugih. Ja sama nikad nisam imala problema s njima.
    Uh, ja ti obožavam Kineze i njihove dućane hahaha, kod njih znam da mogu svašta kupiti količinski ali moram napomenuti da sam ponekad, zapravo, često zadovoljna i kvalitetom.
    Eto, čak si bila i na krstitkama a pravo veliš, nekad je bolje samo otići u šlapama kod drugih...prava domaća atmosfera.
    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    28.10.2008. (08:42)    -   -   -   -  

  • alkion

    Sve prolazi i proći će i naravno sve dolazi i doći će... samo svratih pozdravčeka poklonit... :)))

    avatar

    28.10.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • katrida

    ............prije bi poludila na samu riječ-raspodaja i kupovala, uništavala i karticu i minus............prošlo me...sad samo ciljano kupujem............kod mene nema, sričom, miševa jer susid uvik nešto brusi, lupa , praši, pa moj mačak lova zalutale mušice i smaže ih...........pozdravić..........

    avatar

    28.10.2008. (19:09)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Glavno da je kralježnica u redu, nisam ni sumnjala, bolovi znaju biti samo od mišića i nakon neke masažice će proći, a i ulošci su vrlo bitni...
    Inače, i moj Maki izgleda ko buhtla sa zimskom opremom...

    avatar

    28.10.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Draga reče sve o Kinezima. Moraju i oni nešto zaraditi, koji cvonjak.
    Što se pak tiče krstitki tu sam jeben. Znaš kada si o tome pisala prvi puta, kada si najavila krstitke. Pa i moj je uskršnji post na tome tragu. No tko voli slobodno mu bilo.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    28.10.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I ovaj put krenule suze same, ali od smijeha ... do posljednjega cvonjka ..koji dobar izraz , a babuške sam u crkvi tako plastično zamislila da se ne mogu prestati smijati.
    Valjda sirotica ne će dobiti vodu u koljenu od bacanja hihihh :-))

    Pusa Fani...
    tko bi mene nasmijao da tebe nije ..
    i hvala Bogu da te preskočila jesenja blu faza :-))

    avatar

    28.10.2008. (23:17)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ma ne vjerujem da je sva odjeća s etiketom "made in China" nužno bojana kancerogenim bojama. Moguće je kupiti i markiranu stvar, a da je proizvedena u Kini zbog jeftinije radne snage, a ne zbog bojanja jeftinim, a opasnim bojama. Naravno, ima i toga, samo želim reći da nije svaka ta etiketa alarmantna. :)
    Hehe, a nasmijalo me ono da mačak sada izgleda poput buhtle. :)) Mi razmišljamo o patuljastom kuniću da mu pružimo dom, izgledaju kao male pahuljice i preumiljati su, ali još smo u dvojbama... ;)

    avatar

    29.10.2008. (09:44)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - ja sam svoj višak iz ormara riješila :) I odlučila da više neću skupljati stvari koje mi ne trebaju. Koji Caritas, ne bih tamo odnijela nema šanse. Tamo dolazi mnogo onih kojima nije potrebno, a oni koji trebaju - njima van bace ostatke. Ja lijepo mojoj seki - a ona ima oko sebe onih kojima treba :)

    @teuta - ustvari i ja volim KIneze. Simpatični su i samozatajni, toliko različiti od nas. A po tome da kod njih vidim već ovih nekoliko godina iste naše trgovkinje, može se zaključiti da redovito plaćaju, što je dobro. A nađe se i nekih stvari za kuću koje su dobre. Uostalom, nitko nas ne tjera da kupujemo što nam ne paše. Najviše me ljuti što iste stvari nađeš kod njih i u buticima - dva puta skuplje. Što se grudnjaka tiće, ja svoj broj mogu naći samo kod Kineza :)

    @seoska idila - namjerno nisam nosila kameru u crkvu, htjela sam se usredotočiti na događaj. Na kraju mi je bilo žao što nisam, ne radi ceremonije, nego radi pojednih frikuša :)

    @Alkion - eto tebe k nama, baš mi je drago :)

    @katrida - ni ja ne kupujem nasumce, iako možda tako zvuči. Pola stvari koje je Zmaja kupila - bespotrebne su (prvenstveno njoj), mogla je za iste novce kupiti ovdje - jednu poštenu stvar, ali eto... :) Blago tebi s vrijednim susjedom :)

    @Majstorica - baš sam jučer razgovarala s tatom Zmajina kolege. U ovom sportu su česti slučajevi pomicanja zdjelice. Otići ćemo (naravno preko veze), do liječnika koji se bavi lociranjem problema tj. dijagnozom. Ako nije ništa doli istegnuće, super, a ako je - treba djelovati :)

    More ljubavi - neka nama naših Kineza :)
    Što se crkve tiće - poznat ti je moj stav o tome. Vjeri - svaka čast, crkva - žicarenje i izvlačenje novca koji se pametnije može iskoristiti. Ja nisam krštena i nije mi nikad padalo na pamet da to činim naknadno (kad je to postalo podobno). I mislim da nisam manje vrijedna od onih koji jesu. Uostalom - djela pokazuju koliki si vjernik, a ne hodočašća.
    Ma znaš ti što sam mislila reći :)

    @Vitae - tko se ne bi smijao takvim nenormalnim reakcijama :) Ove moje dvije su se htjele zadaviti. A Pajini komentari su bili isto zanimljivi. Bože moj, treba sve vidjeti i iz svega izvući - najsmješnije, odmah ti je život lakši kad vidiš da pripadaš normalnijima :)

    @Kinky - ma ja sam nju malo brecnula, da vidim reakciju. Znam ja da se mnoge kvalitetne stvari poznatih brendova proizvode u Kini jeftinije. I nisu ništa lošije, zarađuju brendovi na jeftinijoj proizvodnji, a proizvodi su ostali - skupi. To me ponekad ljuti.
    I ne nerviram se ja zbog tih alarmantnih stvari - to što nam Kinezi nude, neće nas ubiti, ubija nas polagano ono o čemu pojma nemamo :)
    Kunići su strašne maze, čula sam, a i čisti su. Nemoj dugo razmišljati :)

    avatar

    29.10.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    bitno da je Zmaji sve ok te sad neka još malo pripazi za svaki slučaj, kod takvih stvari plivanje je savršen lijek koji dodatno zaliječi cijelu stvar no važno je da ne pretjera u bazenu ...

    ehhh mogu mislit kak Zuzinja sad zgleda i kak ju je slatko držat onako svu pufastu :)

    pozdrav tebi i tvojima :))))))

    avatar

    29.10.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo, danas sam pak trgovala s Kinezima tj. kupila sam crne traperice mom Dragom i sa svojima sam jakoooooo zadovoljna. Uh, trebala bi mi cijela stranica da ispišem što sam sve kod njih kupila. Imaš pravo, često puta istu stvar moraš platit duplo u drugim dućanima.Cmoka.

    avatar

    29.10.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Drago mi je da ti se popravilo raspoloženje. :-) Tako sam i ja nedavno kupila neku sportsku torbu i poslije zavirim unutra, pogledam etiketu a ono: Made in China, naravno. Ni prvi ni posljednji put. Tvoja mačorica priprema zimsku dlaku, tako i moj četveronožni lajavac postaje pravi medo. :-)

    avatar

    29.10.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • rU

    svega pomalo, pa se nakupi fanika ...

    podsjetila si me na moju aurelu. ona je rijetko išla na misu, radije je svratila pomoliti se u praznoj crkvi. kad je misa, rekla je, gledam kako je svećenik debeo, pa onda kako se babe krevelje falš pjevajući ... i samo griješim mišlju ... :-))

    puse svima ... i pogladi zuzinju

    avatar

    29.10.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Dag - bez brige, svjesni smo da trenutno nikakvo forsiranje sporta ne dolazi u obzir. Plivanje da, samo lagano i rekreativno. Uostalom kao i treninzi TKD-a. U njezinoj kilaži i s godinama dolazi do povreda. Ipak sport koliko je dobar za organizam, uzima i svoj danak, pogotovo ako ga treniraš ozbiljno i daješ sebe. A tijelo te treba služiti i ostatak života.
    Preko kluba ćemo joj organizirati odlazak specijalisti u Daruvar, da se utvrdi da se nije pomakla zdjelica (što se događa u tom sportu), jer to bi joj moglo praviti probleme. Nadamo se da nije, a ako je, ima tome lijeka. A ako nije, barem ćemo znati :)
    Zuzinja trenutno spava na stolici u kuhinji, dobro se naklopala i uživa, prespava pola dana, ostalo divlja i lovi miševe. A i udvarači su na vidiku :)

    @Teuta - moja Zmaja počela kupovati hlače kod Kineza. Otkad je vidjela da je njena kolegica iste hlače kupila za dvostruku cijenu u butiku. Drago mi je da ne podliježe snobizmu i markama. A ja kupujem praktične stvari za kuću, obožavam one stvari od bambusa :)

    @Big Blue - imaju dobrih platnenih torbi. Ove od imitacije kože mi se ne sviđaju, jer su nekako kičaste i ludih boja, sa svim onim ukrasima i prikrpeljcima. Ali su zato ruksaci prava napast. Imam ih svih veličina i boja, kao i sportskih prsluka bez rukava :
    Zuzi nije samo punašna zbog dlake, ima bogme i trbušinu :)

    @rU - ja ti najviše volim u crkvu kad je prazna. Onda navratim i sjednem. Ne molim, samo želim osjetiti onu tišinu i spokoj. Više nema one intime u crkvi kad u nju nahrupe svi silni vjernici-licemjeri, koji tamo odlaze da ih se vidi i zato što je to u novoj državi "in". A svećenici - malo je onih kao pokojni Wojtyla, don Sbutega i don Grubišić, moš ih na prste nabrojati.
    Ja se molim na svoj način, za svoje najdraže i sve one zaboravljene od boga, a vjeru prakticiram na način da prema drugima postupam onako kako želim da se postupa prema meni. To je osnovno i ako živiš tako - mise i ispovjedi ti ne trebaju...
    Zuzi pomažena, spava na stolici i ne zna gdje joj je rep, gdje joj je glava :)

    avatar

    30.10.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    klinci su mi preslatki, ma patrik mali bombon :)) i Perica i Tara, ma puno djece, odmah je veselije :) baš su mi super fotke legle, tak domaća i prisna atmosfera :)
    velika pusa

    avatar

    30.10.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ..očitujem se sa štovanjem...:))))

    avatar

    31.10.2008. (00:11)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Klinci su super!
    (Perica me dobio pojedinačno, a Robert nas je pretrčao u štafeti, čestitam im. Teže dolazim na net, pozdrav))

    avatar

    31.10.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Pikulica - Patrik se (zasad) samo smije i jede :) Ostatak je - pun energije :)

    @Sagi - :)))

    @gogoo - nadam se da su mlađi od tebe :)

    avatar

    01.11.2008. (10:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...