Komentari

arhangel.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lobotomya

    Gadi mi se ta naša licemjernost, korumpirani cijeli sistem Sigurna sam da je to neka " faca " ne samo da bi dobio smiješno malu kaznu, već dvojim da bi uopće i bio kažnjen. A po meni brza osuda i smrtna kazna bile bi najefikasnije. Zar svi mi mopramo plačati te farse od suđenja i izležavanje kriminalaca po zatvorima gdje imaju veći komfor od mnogih poštenih građana.

    avatar

    21.10.2008. (03:40)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    Poprilično sam zadovoljan presudom. Slučaj u Makarskoj je ipak drukčiji. Istina je da je onaj trebao dobiti lijepi broj godina (a eto, nije, jer je prste imala korupcija), no nije ih namjerno ubio. Pezelj je Šušnjaru ubio, ali ne nesretnim slučajem. To su dva različita slučaja. Jedan je nesretni prometni zbog velike nesmotrenosti, a drugi je bio jedno klasično okrutno ubojstvo.

    @LobyM: Ne možeš rješavati problem zatvora uvođenjem smrtne kazne. Jednostavno ne ide.

    avatar

    21.10.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Slažem se da makarski slučaj i slučaje Trilj nisu isti. Ipak, divljati BMW-om u sred grada zar ne povlači pitanje odgovornosti za zdravlje i živote pješaka...!? Ne kažem da je onaj tip iz Makarske namjerno autom zgazio one dvije cure, ali to ne opravdava ni njegovo ponašanje niti ishod suđenja.

    avatar

    22.10.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • crescendo

    Strašno je licemjerno sve to što se događa. Ali, kako protiv toga, kad mali čovjek ne može puno toga napraviti. Možemo se samo nadati nekim boljim vremenima u kojima će pravda zasjati i ljudi neće biti suđeni prema prezimenu i debljini štedne knjižice. Veliki ti pozdrav i čitamo se i dalje.

    avatar

    22.10.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...