Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • primakka

    ...trideset ko dvadeset...

    avatar

    13.10.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Imaš pravo ,dragi Shelly da se čudno suočiti sa vremenom ,
    no ipak poslije prvog šoka kao da postanemo malo tolerantniji
    i ljudskiji ... Sve nam je jasnije .
    Veliki pozdrav

    avatar

    13.10.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • levant

    he.

    avatar

    13.10.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    kako krasno napisano : ) baš mi je došlo milo, ja sam u razredu imala neke krempilače, i nisam bila zaljubljena u ni jednog dečka, zapravo samo jedan dečko u razredu, i nije nešto
    ahhaha još kad zgleda ko da je odvaljen od stijene, crn, tamnoput, čista preslika talijana, doduše vukao je talijanske korijene, čim je bio u razredu, čija sudbina kasnije završava u modnom svijetu, visokom modnom svijetu :) ako bude sreće, uglavnom zasad nitko nije bio te sreće, a i ja sam se pronašla u nekom sasvim drugom svijetu, gdje je za mene dovoljno visoko :) hahah hoću reći, meni žao, što ja nisam išla na godišnjicu onu prvu najmanju :))
    petogodišnjicu, a već će skoro bit i desetogodišnjica, al brijem da ni na nju neću ić, nije ovako melodramatična ko tvoja, a to mi fali, ja sam takav tip, nije fora nać se s samim babama, a onaj talijančić, je ionako dal petama vjetra i preselil u neke druge krajeve, i sumnjam da bi došao na godišnjicu, ko bi njega više našel?Ne bih se čudila da on sad negdje dizajnira muško donje rublje i ispituje čvrstoću na svojim modelima :))
    hoću reć, jao Uta je sigurno bila neka plavuša, čvrsta i jedra, i seksi :)) ah da sam bar ja imala u razredu nekog Utića, ne bih dvojila ni sekunde oko svog odlaska tamo :))
    al evo bar imam tebe i Nf-a hahahaha vi mi liječite bol :))
    pusa i dobro došel natrag :))

    avatar

    13.10.2008. (17:02)    -   -   -   -  

  • NF

    vidiš nisam pio luther pivo. ne sudi prestrogo, vidim danas na sa(s)tanku, kod nas bi bilo barem devedeset posto razrednika suradnika tajnih službi, samo da im se to ponudi, Ja bih razmislio ;)))

    avatar

    13.10.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Primakka - e, to je osebujna izjava... ?Numerologija, životno iskustvo ili matematika...?
    @ Žubor - :-) isto lijepo rečeno... Plivati sa strujom, misliš? Ali ima nešto i u Odmakkinim riječima, čini mi se... Velim, u meni i starac i dijete... :-)
    @ Levant - to nikako.
    @ JuPi - e nek mi je bio umro komp i nestali svi mailovi i nek sam lijen kopati po blogu da opet nađem Tvoju mail adresu. Jerbo bi se mi opako raspisali a i sva si mi ... Ma, niti zamislit takav susret blJogera. Još da na onu Coco nabasamo, bi me herc strefil i prije krivog koraka, hahaha... Bol? Liječiti? Doktor? Igrati? ;-))
    @ Dr. NF - e, to je lokalni brend. I ne ide prije pola deset ujutro. Barem ne prva. O strogosudju... E, to bi bilo jedino opora tema. Ipak sam za četrnaesti rođendan dobio vlastitu aktu u arhivu Stasi-ja. A suditi... Hm. Postah bogobojazniji s godinama.... Utoliko, piva je lijek. :-)

    avatar

    14.10.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • primakka

    uskoro me čeka trideset (!) godina mature, pa ih očekujem kao da je dvadeset. tek toliko. pitaš - pa odgovaram, bez analize.

    avatar

    14.10.2008. (13:52)    -   -   -   -  

  • makedo

    vrijeme...ma koliko se borili s njim...ono po svome...;)

    avatar

    15.10.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Primakka - ha, do pedeset zaokružujemo na nulu, pa smo na istom... O matematičko-numerološkim razmatranjima koncem tjedna više... :-)
    @ Makedo - pa u redu je tako... da ne bi još i birali kad ga zaustaviti... nered živi... Solidarni pozdrav kolegici-suputnici bjelosvjetskoj... :-)

    avatar

    16.10.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...