Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • uplašena

    i ja sam odgledala dokumentarac. lijepo se sjetiti onih davnih dana jednoumlja kada si točno znao što ćeš čuti na dalekovidnici tj. kratkovidnici. no, javih se komentarom samo jednim povodom.
    vrgorčaninu, odrasti, postani intelektualac, ne rigaj po svemu što ti dođe pod ruke, nauči se pisati postove u kojima ćeš dati svojim čitateljima, jer ih imaš, mogućnost odabira. veliki ljudi, novinari, liječnici, bilo tko, koriste ugodne riejči uhu, e da bi im štivo bilo čitljivo. znam da ćeš me ošinuti svojim bičem i da ćeš me porigati ali ne mogu si pomoći. znam da si mlad, zato ti ovo i govorim. dobro ti jutro

    avatar

    02.10.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ti si možda u pravu, ali ja sam mišljenja da je stanje u našoj državi ovakvo kakvo jest zato što su pametni ljudi bili politički korektni i igrali fer igru. Kako je rekao Lukijan, uvijek treba reći kruh kruhu, a vino vinu, pa šta bude. Međutim, ja ove tekstove pišem na blogu. To je neformalni medij na koji se iznose svoja razmišljanja, ovo nije ni novinski tekst ni znanstveno promišljanje. Ja vjerujem da čitatelji ovoga bloga to tako vide. Blog nije ništa drugačiji od nekog razgovora koje vodite sa prijateljima ili kolegama u kafiću ili na ulici. Govorite neformalne stvari onako kako ih vidite, e ja tako shvaćam i blog.

    avatar

    02.10.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  • poljičanin

    Novinari su nažalost postali "senzacionalistički vukovi". Informiranje javnosti palo je u drugi plan. Senzacionalizam je prevladao. Osvrnimo se samo na slučaj sa antibebi pilulama "Yasmin". Nažalost jedna djevojka umrla je od tromboze pluća. Obitelj nije željela da se obavi obdukcija i uzrok tromboze nije poznat. Ali pošto se sličan slučaj dogodio u Australiji naši vrli novinari u svim medijima javljaju da je sporna pilula uzrok tome. Da bi stvar bila gora uskoro objavljuju potpuno izmišljen podatak o još četiri cure u splitskoj bolnici. sjetio sam se svih neprovjerenih informacija koje olako završavaju na naslovnim stranama. Mnogima su bacili ljagu na ime tim svojim "profesionalizmom".

    avatar

    02.10.2008. (16:54)    -   -   -   -  

  • matan

    Sviđa mi se tvoj članak. Novinarstvo je silno potonulo i krizi se ne nazire kraja. Ono ne vrši svoju primarnu funkciju upoznavanja građana s istinom - promptno, objektivno, zanimljivo... Mi novinari bi trebali biti javni tribuni i kontrolirati vlast. No, to nije samo naš nego i globalni problem, u manjoj ili većoj mjeri.

    avatar

    03.10.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Prošli komentar koji sam izbrisao bio je očiti spam. Ako je autor na nešto htio ukazati mogao je to učiniti u manje rečenica pa bi shvatili bit i povezanost teme sa njegovim komentarom.

    avatar

    03.10.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...