Nisam nikad probala rabarbaru, ali vidjela sam da ju Jamie na veliko koristi u svojim kuharicama. Kraj British puba imamo i neki British shop i mislim da sam tamo vidjela pekmez o kojem pricas. Bas cu probat.
26.08.2008. (20:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Tina: Probaj ju naći i napraviti sama. Moje 'skromno' mišljenje je da su ovi domaći, uvijek puno bolji :-). @suncokretica: Stvarno je za preporuku da je se proba ako više voliš ne jako slatke kolače. U Adareu u jednom restoranu imju finu pitu od rabarbare :-).
27.08.2008. (08:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aha, ideja dan doneseš sjemenka mi se jako sviđa, evo već se bilježim na listu :) i u Podravini se pomalo uzgaja, vidjeh je u nekim vrtovima ma oduševljavaš me svojim postovima ;), pozzz iz sunčane i tople rh
28.08.2008. (09:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimljiv džem. Nisam navikao, mogao bih za promjenu nekad i to povrće. Lijepe kućice u onom selu, šteta što kod nas nisu sačuvali više takvih sa slamnatim krovom.
29.08.2008. (10:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@gogoo: Ako voliš kiselkaste džemove, pravi je. @Zvrk: Jesi li se ti to vratila u susjedstvo? :). Moje iskustvo rabarbarom je preko interneta i te 1 teglice džema i pročitala sam negdje kako treba redovito gnojenje (najvjerojatnije na siteu proizvođača umjetnih gnojiva :-))
29.08.2008. (16:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Dominic & priče iz planine: Vidim da vas dvoje možete krenuti u business s rabarbarom :-) @Cranberrie: Sigurna sam da hoće.... Ako ne ništa, ono ćeš je moći kupiti kod Dominica i priča iz planine pa ti u business sa džemom :-).
29.08.2008. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vidi ovaj post mi je nakako promakao. I ovdje se jede puno rabarbere, i ja je ne volim:) Inace je popularna u kombinaciji sa jagodama (u kolacima ili dzemu).
01.09.2008. (17:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Kalista: Očito si ti sklonija jako slatkim kolačima....meni rabarbara tako fino ubije šećer, a s druge strane je i dalje slatko. Da, u kombinaciji s jagodama mora biti izvrsna jer je meni taj džem uvijek bio zeru presladak.
02.09.2008. (11:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozdravljam experiment i kuhanje đemova ali rabarbaru ću rado i dalje tebi prepustiti, ja naime, od nje dobijem žgaravicu, otpadnu mi zubi i uhvati me jeza od tolike kiseline :))) Držat ću se i dalje pekmeza od šipka :)))
03.09.2008. (22:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
Nisam nikad probala rabarbaru, ali vidjela sam da ju Jamie na veliko koristi u svojim kuharicama. Kraj British puba imamo i neki British shop i mislim da sam tamo vidjela pekmez o kojem pricas. Bas cu probat.
26.08.2008. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
buxto1103
pozdrav
27.08.2008. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Mislim da se može povremeno naći u trgovačkim centrima. Nisam ju probala.
Gledala sam donji post, prekrasno! :)))
27.08.2008. (07:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@Tina: Probaj ju naći i napraviti sama. Moje 'skromno' mišljenje je da su ovi domaći, uvijek puno bolji :-).
@suncokretica: Stvarno je za preporuku da je se proba ako više voliš ne jako slatke kolače. U Adareu u jednom restoranu imju finu pitu od rabarbare :-).
27.08.2008. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
The Sims 3 Sapunica
Ni ja nisam probao. A izgleda zanimljivo na slikama. Dalo bi ju se uzgojiti :)
A palačinke, joj, mrzim te :)))
27.08.2008. (11:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cranberrie
stvarno to nisam nikad jela... ali čula sam za nju... možda mi se pruži prilika jednom :)
27.08.2008. (20:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
priče iz planine...
aha, ideja dan doneseš sjemenka mi se jako sviđa, evo već se bilježim na listu :)
i u Podravini se pomalo uzgaja, vidjeh je u nekim vrtovima
ma oduševljavaš me svojim postovima ;), pozzz iz sunčane i tople rh
28.08.2008. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Zanimljiv džem. Nisam navikao, mogao bih za promjenu nekad i to povrće.
Lijepe kućice u onom selu, šteta što kod nas nisu sačuvali više takvih sa slamnatim krovom.
29.08.2008. (10:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Mi imamo rhubarb u vrtu (no nonsence biljka, raste bez ikakve pomoci).
A Englezi jako vole rhubarb crumble kao desert pa sam je i ja jela nemalo puta.
29.08.2008. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@gogoo: Ako voliš kiselkaste džemove, pravi je.
@Zvrk: Jesi li se ti to vratila u susjedstvo? :). Moje iskustvo rabarbarom je preko interneta i te 1 teglice džema i pročitala sam negdje kako treba redovito gnojenje (najvjerojatnije na siteu proizvođača umjetnih gnojiva :-))
29.08.2008. (16:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@Dominic & priče iz planine: Vidim da vas dvoje možete krenuti u business s rabarbarom :-)
@Cranberrie: Sigurna sam da hoće.... Ako ne ništa, ono ćeš je moći kupiti kod Dominica i priča iz planine pa ti u business sa džemom :-).
29.08.2008. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Vidi ovaj post mi je nakako promakao. I ovdje se jede puno rabarbere, i ja je ne volim:)
Inace je popularna u kombinaciji sa jagodama (u kolacima ili dzemu).
01.09.2008. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
@Kalista: Očito si ti sklonija jako slatkim kolačima....meni rabarbara tako fino ubije šećer, a s druge strane je i dalje slatko. Da, u kombinaciji s jagodama mora biti izvrsna jer je meni taj džem uvijek bio zeru presladak.
02.09.2008. (11:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Pozdravljam experiment i kuhanje đemova ali rabarbaru ću rado i dalje tebi prepustiti, ja naime, od nje dobijem žgaravicu, otpadnu mi zubi i uhvati me jeza od tolike kiseline :)))
Držat ću se i dalje pekmeza od šipka :)))
03.09.2008. (22:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pustolofka...
na aranu sam u jednoj malenoj kafeteriji probala pitu s rabarabom..
neobičan okus ali zanimljivo
08.09.2008. (08:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...