Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • lobotomya

    Gotovci su mi zaista bljak. Radeljak barem pristojno izgleda za razliku od ovog neandertalca , Vlatka je dobro si rekao , naučila govoriti i zbilja je elegantna.
    O turistima koje spominješ, niti mukajeta, pozdrav !

    avatar

    10.08.2008. (18:34)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Gotovčevi mi se gade, strava i užas, dno dna, fuuuj. Vlatkina trač-truć epizoda je, srećom, završila i sad mi se opet sviđa (a da govori prekrasno, o da, svaka joj čast, ona mi je Jasmina Nikić srednje generacije. U novoj generaciji voditeljica ni ne moš nać curicu kojoj se bar "r" ne kotrlja, o lošim naglascima da i ne pričamo). A Radeljak će se usrećit s Alkom. I zaslužio ju je... :P
    Ej, jel se ti spremaš na more il što???? 11. je sutra...

    avatar

    10.08.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Meni se gade svi koji svoju najveću intimu plasiraju u medijske ralje, a samo malo više oni koji tu intimnu pohlepno žvaču. Dakle, i Gotovčevi i Radeljakovi su isti priprosti malograđani koji bi od mene, da sam vlasnica nekog od medija, definitivno dobili permanentnu silenzio stampa.

    avatar

    10.08.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • lion queen

    A što se može, u novinarstvu vlada sezona kiselih krastavaca i novinari nemaju o čemu drugom pisati već o Gotovcima, iako meni još uvijek nije jasno tko je uopće ta žena. Gledam je večeras na tv-u i ne mogu se načuditi njenoj priči o mercedesu i prljavom obiteljskom vešu.

    avatar

    10.08.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • jja

    Hm, pogledala sam jedan youtube video nedavno sa doticnima (prije nisam znala tko su) - govorna mana: meni je to simpaticno. Ukoliko se ona ne bi recimo zaposlila kao tv voditeljica.

    Za brzinu - vozila sam danas (sama) preko 220 i preporodila se. Cesta prazna, rano jutro, samo ja i zvuk mi omiljenog motora. Po povratku sam imala auto pun djece i naravno usporila na nekh prosjecnih 150 za ovdje. I zmigala tipu u bijesnom jaguaru koji mi je priprijecio put. Naime skroz lijeva traka je ovdej rezervirana za brze voznje, desno se mozes voziti sa 130 i manje. Tako nitko nikog ne smeta. A on u bijesnom autu se gega kroz autoput LOL.

    Kako sam ga pretekla tako sam pogledala tko sjedi unutra, kad ono sok - neki djedica od 60 i nesto nabio se na volan i cini se da lose vidi, pa se zene pale na jaguare jel...

    avatar

    10.08.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @jaa: ti to meni jaguara spominješ??? Guzda ne vozi 100 s jaguarom... ehhh.... (a bome nema ni 60 već 40 i nešto sitno..)

    avatar

    10.08.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    :-))) Jedan dan sam samo ugledala naslove o nekakvim ljudima koji se prezivaju Gotovac. Ništa mi nije bilo jasno. Nikada nisam pratila žutu štampu, ali znaju se neka imena i bez toga. Na Internetu čitam vijesti, a i često sam u Hr tako da sam bila pomalo zbunjena kako nikada nisam čula za nekoga tko je sada "glavna vijest". Oni su čisti primjer moći medija koji očito mogu svakoga napraviti poznatim. Katastrofa.

    avatar

    11.08.2008. (01:16)    -   -   -   -  

  • Vinci

    a ja sinoć nestrpljivo čekam Red Carpet nadajući se novom zapletu kod Gotovčevih, kad ono stari prilozi. došlo mi je da se iz tih stopa odmah vratim natrag na Korčulu! :)))

    avatar

    11.08.2008. (07:16)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ja niti ne znam tko su ti ljudi. opet neki polusvijet poluselebritija.
    a voznja....austrijska je nacionalna "osobina" po autocesti voziti ko da su u engleskoj. svi se nakaleme na lijevu stranu i gmize i puzu pokraj kamiona s desne strane. a ne voze vise od 100 na sat. pa tu treba malo stat na gas, blicati i da, moliti ih na taj nacin da se maknu......ipak je to malo presporo, zar ne? a ovi koji mi blicaju dok vozim 150 mi idu jako na zivce.

    avatar

    11.08.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  • jja

    sorry ja slabo aute pamtim, jel vi isto to vozite? Pamtim boje, tvoj je neki svijetli. Ako je tako, nije komentar isao vas LOL - meni auti jesu toliko vazni da mi je trebalo dvije godine da upamtim sto mi frendica vozi.
    Opisivala sam realnu situaciju od jucer na cesti ;-)

    lipa - razumijem te, no ovdje svi blinkaju ako se po toj najbrzoj traci vozi sporije, nedjeljom kamioni ne smiju voziti (osim onih par sa posebnom robom), zna se da ga ne smijes pretjeci dok je na brzoj traci, druge dvije su slobodne i za sporije voznje predvidjene, pa mi nije jasno zasto blokirati tu jednu traku ako se netko nece brzo voziti...nisam sigurna jel vi imate za autoput ogranicenje brzine?

    avatar

    11.08.2008. (11:23)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Ne pratin puno tuđe živote, a pogotovo ne onih koje ne poznajen uopće, a da ne govorin o mrtvima. O njima ne valja pricat lose.No, za turiste i bacanje smeca, pisanje....aaaa pa napisat cu post samo o tome, na temu mi domacini. Ako mene pitas, svi smo mi nekulturna gamad.

    avatar

    11.08.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • kecoland

    Sory ! što nisam odgovorio na upit o održavanju bazena , !
    1. najvažnije je redovito kontrolirati klor, sigurno imate onu malu plastičnu kutijicu (posudicu) i tablete , za klor (rapid) i za ph.
    u taj dozator stavite vode iz bazena u lijevu stran stavite tabletu za ph u desnu za klor.
    usporedite boju vode od tableta i boju na kutijici,
    Ph naidealnije, je oko 7 a klor od o,6 do 1,2,
    a to sigurno znate, kao i redovito stavljato tekućinu protiv stvaranja algi, neznam kakav bazen i filtere imate ako imate pješčani filter onada imate i usisavać za bazen, Dnevno treba mi jedsan sat za bazen ako želim da je voda kristalno čista kao i sam bazen. ako sam i malo pomogao biti ču zadovoljan ako ne pitajte,

    što se tiće komentara "Šefice" ne slažem se da sam i ja nekulturna gamad kako ona kaže svi smo mi nekulturna gamad , mislim da to baš i nije ok, ako sebe smatra slućajno takvom
    (a smatra se jer kaže svi smo mi nekulturna gamad) ja sebe ne smatram nekulturnim gamadom a, tko želi te epitete slobodno se nek tako naziva!
    A biljar se može nabaviti polovan , super je to igra za sve uzraste , žene i muškarce.

    hvala na posjeti mom blogu!

    avatar

    11.08.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    i gdje ste na kraju??? Na kojoj plazi mocite guze??? Ajde uzivaj......i zaboravi predrage ti goste :-)

    avatar

    12.08.2008. (01:31)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Nekada razmišljam što bi bilo da je Ena ostala živa i kakav bi bio odnos između nje, Radeljaka i Lane. Bi li se išta poboljšalo?

    avatar

    12.08.2008. (01:33)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ti Gotovci mi da prostis idu na yaya.
    Pa u materinu vise i ti VIP pa to vise nije normalno.
    Tu Simonu treba dobro #!0#))!!..' a tog njenog ludaka sto place i moli isto :)))))
    Ma to je vise luda kuca sa tim nasim VIP personama da mi je muka od toga a zauzimaju vise prostora u novinama i na TV nego rat u Gruziji :)

    avatar

    12.08.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • ETNA

    Antiša G. je sajko. Njegov pogled govori više od riječi.

    avatar

    12.08.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...