Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • LudaMarta

    Hihi, Zmaja se opako bacila u vozačke vode... :)
    Rekla sam ja jednom mami, ako od mog pjevanja ne bu niš, položim ja i kamion pa ću voziti, hihi :) Mama se samo nasmijala, ne baš presretno :D
    I Zmajica mi odustaje... Eto, sad i službeno više nemam razloga ići... :(
    Ali ne mogu reći da mi plivači nisu ništa dobrog donijeli, bilo je tu divnih provoda, a i sklopljena su divna prijateljstva :)
    Slička na kraju je super, dugo Vas nisam vidjela u ovako elegantnoj varijanti :) I, moram reći, odlično Vam stoji :)
    Šaljem najveće puse, Marta :)

    avatar

    27.07.2008. (19:52)    -   -   -   -  

  • rU

    hihihi, fanika, uživam u ovim tvojim 'izvješćima' ...
    ma sve mi je drago, i gastronomski i juniorski i gerijatrijski dio ...

    avatar

    27.07.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ti to tako lijepo izložiš redom i nasmiješ me do suza ...
    Pusa , draga :))

    avatar

    28.07.2008. (03:03)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    još jedan aktivan dan sa gomilom događanja, mrak ...
    pozdravi tebi i tvojima :)

    avatar

    28.07.2008. (07:29)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Zmaja vidim da polako zri za sve veče životne zahvate,Pajo joj svesrdno daje u tom podršku,,baka se izborila za više osmjeha u bolnici među djelatnicima a i došla je do svoje "lulice",a ti?Znaš kaj mi je palo na pamet...daj nekim štapom i pločom na njoj napiši crnim slovima da je tu na tom mjestu tvojih bliskih susreta s onima kaj bi te rada poslali u gips-.CRNA RUPA!Toliko je po lijepoj našoj na prometnicama crnih rupa,baš sam jučer slušal o njima,pa buš ti jedina poduzela konkretne mjere..ha?
    Osmjeh ti ostavljam :-)))

    avatar

    28.07.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Dobro je dok Pajo pleše po kući. Šta ćeš kad ga strefi Sagova zadnja dijagnoza? :))))))))

    avatar

    28.07.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Hahaha, ne sumnjam da su sestre progledale kroz prste... tko ne bi:))))

    avatar

    28.07.2008. (19:25)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Kada čitam tvoje dnevne obveze postaje mi jasno koliko smo Draga i ja sretni. Obilazimo samo sami sebe. Počnemo od nožnog prsta i uživamo čitavim putem do lijevog uha. Prođe dan u trenu.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    28.07.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Manga, to ti je početna faza, Dean Martin balade, Sinatrin, Take me to the moon, ect. Netipičan je jedino Hulio, svjetski velemajstor ljige. On se tu uklapa ko meksička sapunica u Blade Runnera. No, nismo svi isti i uvijek ima nekih zastranjenja...:))))))))))) Sljedeća faza je kad si Pajo kupi Mp3 player, onda je već frka...:))))))

    avatar

    28.07.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Marta - izvalila je Zmaja jednom da bi ona poslije položila C i E kategoriju i vozila šleper (da mi je znat' na koga je). Skoro mi mrak pao na oči.Onda joj je tata objasnio da to nije posao za curu, da sto opasnosti vreba. Onda je proradio zec u njoj (unatoč crnom pojasu) i skužila je da je to ipak "ozbiljan" posao, bez radnog vremena.
    Znam da su vam plivači donijeli i dobrih stvari, najviše druženja i opuštene ljetne zafrkancije. I ja osjećam pomalo nostalgiju radi toga što odustaje. No, drago mi je što je izjavila da će pronaći vremena da ode kao i svi bivši plivači, otpliva svoje, bez obaveze, jer voli plivati.
    Elegantna varijanta??? Draga moja, to sam probavala staru suknju i nove sandale, kojima nisam mogla odoljeti, pa me Zmaja fotkala. Htjela je da poziram, ali nije mi se dalo, ovo je najveći domet poziranja. A tek da vidiš varijantu u čizmicama i safari kompletu :) Pusa :)

    @rU - svaki je na svoj način interesantan, a tek da sam išla u širinu, svaki dio bi bio zaseban post :)

    @Vitae - i ja se ponekad smijem dok pišem i prisjećam se, prolaze mi slike kroz glavu. Ponekad si mislim, da mi je snimiti kamerom neke situacije i staviti filmić. Ne bi trebalo posta :)

    @Dag - e tebe sam noćas sanjala (!!), valjda zato što sam čitala post o Cresu. San je bio dobar, čak sam i tvoju curu upoznala. Visoka, crna s dugom kosom, a ti reci da li sam pogodila :)

    @Dida - tata ima bolje živce za svoje mladunče nego ja, pa ga mala mota oko malog prsta :) A baka sve svoje postigne na lijepi način, a ako ne ide, zna ona i drugačije. A onda - jao si ga tebi.
    A sad mi je žao da se nisam zaletjela u kretena s autom. Trebala sam, nije bila velika brzina, ni njegova ni moja. Trebala sam ga s gumom u branik, da postane svjestan da sam i ja na cesti, na svojoj strani kolnika. Da ga zbudim, ako ništa drugo :) I onda odglumim da sam uganula nogu, pa nek plati na licu mjesta da ne zovem pajkane :)

    @Manga - Pajo voli plesati :) Sagova dijagnoza, Manga dragi, ne bojim se ja te dijagnoze, poznam ga u dušu, on se nadivljao u svoje vrijeme (i na vrijeme), pa je miran k'o bubica :)

    @atlantida - to je donijela dvjema sestrama koje su bile najsimpatičnije i stvarno se trudile oko pacijenata. Bez brige, ona je medicinska sestra po struci, iako taj posao nije nikad radila. Baš je danas izjavila da su bile malo bolje prema pacijentima, kupila bi im mikrovalku, da sebi i pacijentima mogu podgrijavati klopu, ali veli - na žalost nisu zaslužile :)

    @More ljubavi - nije to svaki dan tako, ponekad je monotono i dosadno. Ali i kad je ovako pretrpano, imam ja vremena i za ovo što kažeš - od nožnog prsta do ušne resice. No, sve počinje - s dobrom večerom, vinčekom i dobrom glazbom, ja to napravim uvod k'o Sting s tantričkim :)

    @Sagi - priznajem da je Julio najveća ljiga, ali bolje mi je slušati njega, nego nekog domaćeg kenjkavca :) A od andropauze (iliti sindroma zapaljenog starog panja koji ne zna di mu je mjesto i di su mu godine), pate samo oni koji nisu delali posao na vrijeme, nego se zaljubili u četrnaestoj, hodali cijelu školu, oženili se, imali djecu, pa tek u pedesetima skužili da su nešto propustili. Jesam pogodila??? :)))

    avatar

    29.07.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Znaš da muškarcu ljubav stiže kroz želudac. Prestani mu kuhat i možda kupi mp3. Dok dobro kuhaš, nemaš brige. Toliko i o Sagovom povodcu ;))))

    avatar

    29.07.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Zmaja je zaista uporna, uostalom, kao i u svemu pa ima sve preduvjete da uspije.
    Znači "otmica" je u potpunosti uspjela hahaha.
    U biti, tebi nikad nije dosadno, zar ne? Blago tebi i svima oko tebe. POzdravček draga Fanny. Cmokkkk.

    avatar

    29.07.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mislim da sam prvi put na tvom blogu danas i nekako je baš pozitivan, a posebno su me se dojmili ovi crteži, onako da gledam u njih duže nego što se inače gleda u novootkrivene crteže.. Prekrasno. :) Inače, onaj dio sa političarem u BMW-u me podsjeća na jednog našeg lokalnog, bahatog političara, također u BMW-u, jesi li ti možda iz Osijeka? :) I da, ono sa zajedničkom lulicom u bolnici je doista odvratno i mnogo govori o našem zdravstvu, nažalost, ništa dobroga. Bakici želim svako dobro i čini mi se da ću se vratiti ovamo ;) Pozdrav!

    avatar

    29.07.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - znam da ljubav ide kroz želudac. Da je žena ne znam kako seksi, brzo bi ljubav prošla uz prazan frižider i prazan lonac. Iako ni druga krajnost nije dobra - zapuštena, troma žena i pun lonac :) A što se povodca tiće, 100% sam sigurna da za tebe nikakva lajna ne postoji :)

    @Teuta - nikad dosadno, istina. Bem ti čovjeka kojem je dosadno, a život je samo bljesak :) Cmokač i tebi :)

    @Kinky - dobro došla i navratila ponovo :)
    Svi prvo primijete moje crteže, a ja lijena i rijetko crtam ;)
    Nisam iz Osijeka, no svi smo mi veliko selo, a svako selo ima svog lokalnog. No, ovaj naš je poseban slučaj, sad će lokalni izbori pa će ponovno imati svojih 5 minuta :)

    avatar

    29.07.2008. (12:21)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...a ne, te koje spominješ, koji se nisu u mladosti ispucali, popizde u kasnim tridesetima pa ostavljaju ženu i nejač kad su im najpotrebniji. Ovo što ja spominjem je klasični "revival" a nije Creedence Clearwater...:)))))))))))))))

    avatar

    29.07.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Moja lajna ti je sloboda. Nemoj me gušiti i vraćat ću se doma svaki dan. A pojedi mi bez pitanja sendvič, koji sam slagao u ponoć sebi za doručak... i garant me nema doma. Nemoj mi se ispričat za sendvič sutra ujutro i nema me još tjedan dana. Ukratko ne diraj muškarčev sendvič ;))))

    avatar

    29.07.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  • white rose

    update je za 5!

    poslah ti e-mail, fanika, na: fanny7@net.hr
    no, vele: ne mogu uručiti, mailbox ti je prepun ...

    odvadi malo, ne bilo ti teško ... hihihi

    avatar

    29.07.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    pa Zmaja vec vozi ko zmaj hahaha samo tako! I ja sam dok sam bila sa slomljenom rukom u bolnici zbrisala jedno popodne doma da se istusiram i operem kosu jer tamo u bolnici nije bilo tuseva niti uopce kupaone kao takve, grozota, no to nisam nikome priznala osim cimerici. Sestre su bile nadrkane za pop.... a od samog spomena voca, cure mi zazubice :)))) a o lubenicama da i ne pricam, moje definitivno favourte voce :)))) pusa i pozdravi

    avatar

    30.07.2008. (01:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - Pajo voli Creedence Clearwater :) "koji popizde u kasnim tridesetima, ma nemoj, znam ja jednog koji je popizdio u sedamdesetima :)

    @Manga - e vidiš to ni ja ne volim, ne volim - gušenje i - pod moraš. I ne volim kad mi netko čapa iz tanjura. Ili krade sendvič. Ako hoćeš, složim ti isti takav, ali ne diraj mi moj kad krenem tamaniti. Imamo mnogo sličnosti, dobri smo i sve bi dali, samo me nemoj ... u mozak :)

    @rU - znam, poslala mi kolegica opsežne mailove s privicima, sad je slobodno :)Navali :)

    @MENTINA - bome, veli baka da je to najgori odjel na kome je ležala. Deru se na pacijente i bezobrazne su (osim dvije iznimke). No, bez brige, nije im ona ostala dužna, tako ih je kulturno otkačila rekavši - priznajem vam stručnost, ali kultura vam je na nuli :)

    avatar

    30.07.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...