Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • MENTINA

    ajde drago mi je da si rijesila dilemu oko Leonice i njenih krimica. Stivo je skroz laganini .... a inace glede knjiga, ja naravno imam pozamasnu kolekciju jos iz studentskih dana sve moguce literature na engleskom pa neke od tih sad ponovno citam. Nedavno sam procitala preporuceni mi roman The Shakespeare Secret od americke spisateljice J.L. Carrell i toplo ti ga preporucam, A glede Petrinjske i stranaca.....vjeruj mi ovdje je puno gore, stvarno ponizavajuce, tretiraju te kao roblje, fuuuujjj. Eto sad vidis kako mi je :-) ma ne zalim se ja previse, samo kad moram hahaha have a nice weekend dear :))))))))))))

    avatar

    26.07.2008. (19:40)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    prošlo lito sam se sprijateljila s tetom iz kioska u malom mistu na moru...samo je problem bija što je teta imala još 2-3 prijatelja...a knjiga - primjerak jedan!

    avatar

    26.07.2008. (19:55)    -   -   -   -  

  • jja

    ah di me nadje, kod mene bi amazon mirne duse mogao otvoriti vanjsku podruznicu jer mi svaki tjedan zvone...ali knjige uz zenski casopis - bas i nije obecavajuce stivo ;-)

    avatar

    26.07.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Ne uzrujavaj se, naći ćeš sve to na sajmu knjiga u pola cijene nakon nekog vremena. A do tada prekopaj najbližu biblioteku, tamo se uvijek nađe svašta zanimljivog. Preporučujem ti "Rešetku", ne mogu se sjetit tko je napisao, ali je super knjiga za ljeto!

    avatar

    26.07.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • happywedding

    ja sam pasionirani skupljač knjiga...mjesečno barem dvije -tri...i to zovem "sušnim" mjesecom...kupovao sam i te knjige s kioska...i danas ih kupim ako me zainteresiraju...uvijek možeš tu istu knjigu naručiti iz algoritma internetom...

    avatar

    27.07.2008. (00:08)    -   -   -   -  

  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ja se mogu pohvaliti kako je moju knjigu kupilo dosta ljudi, no trebala bi se povezati sa nekime tko bi ju uzeo u prodaju, tako da bi se mogla čitati u cijeloj Hrvatskoj. Ali, pošto sada imam neku frku, to će morati malo pričekati. Pozdrav

    avatar

    27.07.2008. (00:28)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    baš danas čitam kako je 60-tak prodavača u tisku dalo otkaz jer su im uveli kase i račune pa nema više muljanja na crno :)) ja ću svoju literaturu prikupljati ovaj tjedan... a i dolje ima jedan štand gdje za 20-30 kn uvijek nađem nekaj dobro kaj "mi se ima" pa nije bed ak presušim :))

    avatar

    27.07.2008. (00:48)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Ja neznan tko je moga kupit Nivesinu knjigu, kad je sve o njoj moga gledat na teveju, a kad pogledamo, po cemu je ona to zanimljiva da napise takvu vrst knjige. Pari da je Oprah,a ne obicna cura koja je eto poznata po sisama;)

    avatar

    27.07.2008. (03:12)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nije li bila vijest da se Nivesina knjiga čita i kupuje u rekordnom broju, ljude navodno jako zanima što to ona ima za reći. Ne'š ti znatiželje :)
    A ona knjiga uz Cosmo, inače ga ne kupujem, ali knjigu bih voljela pročitati - radi li se tu o inačici Seks i grada u saudijskoj verziji? To bi me baš zanimalo jer govori o jednom sasvim drugom svijetu i kulturi svakodnevice tamošnjih žena, spoju Zapada i njihove tradicije te kako ih uspješno spojiti u smislenu cjelinu. Čini se zanimljivo, a je li doista zanimljivo, we'll see. Sretno s pronalaskom :)

    avatar

    27.07.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @Kinky: Ma da, zato i tako intezivno tražim taj faking Cosmo. Skočiću sutra "u grad" pa potražiti svoj primjerak. Inače, jaako sam skeptična prema tim knjigama uz časopise, tako da nisam tužna što sam sve one prošlih godina popušila. Imam i onu iz prošlomjesečnog Elle, ali nisam sigurna da ću je pročitati.... chit-lit ljubić...

    avatar

    27.07.2008. (10:54)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Mislim da u reklami za Cosmo stoji da se primjerci sa knjigom mogu kupiti samo na Jadranu, tak da nisam baš sigurna da ima u ZG (nisam vidjela na kioscima).

    avatar

    27.07.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • missillusion

    jooj meni su dosadile te knjige o arapskim potlačenim ženama, mislim nemam ništa protiv, ali stvarno ih štancaju i svaka je "hit"! i kineske su in, mada mene šangaj baby a ni vjenčanje s budhom nije šokiralo-a tamo su kao spaljivane! eto na čemu oni zarađuju...ma kakva inačica seksa i grada, no no, čitala sam čak kritiku u nekim novinama i knjiga je po njima dovoljno "puritanska":-)....no možda nas zato i zanima....više smo štufi eksplicitnosti ha ha, ma uglavnom ja sam se načitala chick lita za cili život, a istočnjački me baš i ne zanima, dosta je bila i wei hui:-)))...no ipak , sritno u traženju knjige:-))!

    avatar

    27.07.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Sad si me podsjetila da opet potražim po aukcijama Kontesu Neru. Neću kupit iz inata cijeli komplet Zagorke, previše košta, trebao bi mi kredit za te knjige...

    avatar

    28.07.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    mi imamo neku kolekciju lektire VLa i par od JLa a mioj stari je maloj još i komplet enciklopedija skupil - sve više manje skuplja prašinu...

    avatar

    28.07.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • Marica

    Ti se zaista mozes pohvaliti dobrim procjenama.Knjiga je prodana u vise od 30 ooo tisuca primjeraka.Izgleda da Nives ima jako puno familije.Zasto pokusavas ljeciti svoje komplekse pogrdno nazivajuci druge ljude.Razmisli malo o svom zivotu.Naci ces tu puno smeca,ali je pitanje imas li hrabrosti suditi o sebi.

    avatar

    25.08.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...