Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Pravaš

    Bravo CBK, dolijao je zec-ubojica! Kod nas se radije zabranjuju koncerti umjesto da se stvara pravna država! Sramota.

    Pozdrav

    Bog i Hrvati!

    avatar

    19.07.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Dolijat će i divlje svinje, a bradonja zabranjuje koncerte, odlikuje zločinca i izmišlja ustaštvo kako bi prikrio mega-zločine režima kojemu je služio i u kojemu je optuživao kao što danas optužuje. Pozdrav tebi Pravašu!

    avatar

    19.07.2008. (15:14)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    ... psssstttt.... samo da znaš... ja čitam....
    Kad pročitam onda ličim na vulkan.... i moram se suzdržati komentara.... jer ako napišem sve što mi vulkan izbaci mogli bi me ti tipovi iz tvoje teme fundati.... :)

    avatar

    20.07.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  • rusch

    • Možda i nije najveći problem što je UDBA ubijala tada pa ih se I danas ne sankcionira.. Problem je što ona danas progoni i na rafiniran način ubija bivše hrvatske političke zatvorenike. Na meti su dr. Ilija Barjašić, Slavko Miletić, moralna gromada Rado Pejić, Dobroslav Paraga, Mirko Vidović, Max Čargonja, Franjo Ditrich, Stjepan Hoborka. To su samo neki koje hrvatska država i danas progoni još modernijim metodama.

    avatar

    20.07.2008. (20:58)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    I jedan je dobar pocetak.

    avatar

    20.07.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • koliko tuge u ovome svijetu

    E, vrlo interesantno, i meni do sada ne previše poznato! Pozzz

    avatar

    21.07.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Ima jedan svijet... Tu griješiš, Dona, zato što udbaši i idu na to da utjeraju strah u kosti...Treba im otvoreno u lice sasut ono što ih ide i onda te ostave na miru. Nema, dakle straha, osim toga - ja te štitim;.))

    @rusch... Upravo je problem u tome što udbaši u proteklih 18 godina demokracije ili "demokracije" nisu sankcionirani pa su počinili nova zlodjela kao na pr. ubojstvo Reichl-Kira, Ante Paradžika, Blaža Kraljevića generala, i mnogi drugi, a točno je da danas udbaši, infioltrirani u strukture hrvatske države, progone super-modernim metodama demokratski orijentirane političare i rodoljube.

    @Pero Panonski... Slažem se, za početak je i jedan dobar, i nadakmo se da će presuda biti na Vrhovnom sudu Bavarske potvrđena, i onda možemo reći IDEMO DALJE;-))

    @koliko tuge u ovom svijetu... Drago mi je da ti je interesantan post odnosno tema o udbašima i njihovim zlodjelima koja ipak dolaze na naplatu. Poz!

    avatar

    21.07.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Njemačka je država i to je odvaja od mnogih. Drago mi je čuti da je netko osuđen zbog dokazanog zločina, ali ću vječno žaliti za nevinim žrtvama koje ni danas ne smijemo spomenuti, pače ni o Svisvetima. Udba je, čini se, izvanzemaljska tvorevina, a svakako je izvandržavna, pa tako ni Hrvatska neće biti država sve dok njome vladaju izvanzemaljci.
    Odličan post. Pravo osvježenje nakon cjelodnevnog podsjećanja na Karadžićeva nedjela.

    avatar

    22.07.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...