Komentari

gusarskabanda.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Sanja

    Ajme, nije ti lako... :D
    Nego, ono pospremanje me podsjetilo na mene... ja danas krećem u napad na podrum...

    avatar

    15.07.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Dobro jutro Bugo, dugo te ne posjetih, a ti u alergisjkim mukama. Žao mi je i nadam se da će tibetanski lijekovi pomoći. Ako ništa drugo, sada imaš stvarno dobar izgovor da podrum prepustiš drugima na sređivanje. Mi smo ove godine prvi puta do kraja uživali u blagodatima mora bez neurodermitisa, koji je nestao sa 4. rođendanom. PA i tebi želimo da ti nestanu sva ta čuda...ako ne može prije onda sa 44. rođkasom.
    I ovdje je hladno, ne pada ništa, ali ja uživam u tom vremenu, jer sve mi je bolje od sparine kad ne mogu živjeti ni funkcionirati, disati, spavati, a tako je bilo u domaji.
    Drži se i pozdrav bandi...

    avatar

    15.07.2008. (10:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    nije lose ovako tvrdoglavima imati muza koji ipak uspije pozvati doktora :)....
    ja ti zelim skoro ozdravljenje i drugi put se pri ciscenju zabarikadiraj ko da ides radit s ebolom i hiv-om.

    avatar

    15.07.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    @Sanja ne diraj podrum, znaš po mom primjeru što sve tamo čući :)
    Hvala @Monoperajanko, drago mi je čuti da ste se riješili neurodermitisa, valjda ćemo i mi uskoro :)))
    Je @LipaMare, baš tako, da je po mome ne bi nikud išla niti ikog zvala ni kad mi je najgore bilo, a bilo je :)))

    avatar

    15.07.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • Euro

    evo i ovdje u Bavarskoj jebena kisa ...

    avatar

    15.07.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    @Euro Smijeh, pa u Bavarskoj i živim :)))))))))))

    avatar

    15.07.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Joj, suosjećam :-)). Konjska doza, konjska reakcija :-)).

    avatar

    15.07.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • jja

    Je i kod mene nis bolje vrijeme, ne znam cemu mi uopce ljetna garderoba. Podrum - sto reci moja jedna kutija, njegovih desetak. Ali ja sam gestapo pa je sve slozeno u prozirne plasticne kutije, na kojima je ispisano sto je gdje, sve u metalnim regalima iz baumarkta. Naravno na svaku takvu podrmsku akciju (moram moci i u mraku sve naci) bi ovaj moj zavapio - da kaj se uopce ima tam raditi. Naivac jedan, ali ni to ga ne spasava LOL
    Kartonske kutije ti se fakat ne isplati cuvati, svaki ducan ce ti za selidbu dati besplatno kutije a mozes iz i "unajmiti" za euro po kutiji od firme za selidbu, to su neke profi kutije izdrze tonu selidbi i jos prezive.
    Istu podrumsku avanturu je imala frendica prosli tjedan, kaze da je trazila svoj slikarski pribor i rovala po podrumu satima i sve pet, dosla u stan u roku pola sata natekla sva kao lubenica i maltene prestala disati.
    Za plijesan - imas neku farbu za podrume, treba prvo plijesan temeljito odstraniti i onda par puta time premezati, navodno pomaze da se plijesan vise ne stvori.
    Kakvi su to lijekovi, neka homeopatija, ajde nam napisi koju o tome!

    avatar

    15.07.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    e takvu sam ja reakciju imala na jednu anticelulitnu kremu - flekovi za nepovjerovat u roku 3 minute... no bilo mi je dosta da se tri put namažem pa da skužim da to baš i nije za mene i dala sam ju kolegici koja nije imala reakciju :)) drži se i pusa velika

    avatar

    15.07.2008. (20:46)    -   -   -   -  

  • ...

    to je izgleda neka groznica nastala sa ciscenjem podruma ;:)))) ,ja sam prije 2-3 tjedna imala akciju ciscenja,dosta toga je otislo u smece,sad je preglednije,ja zadovoljna(kci nije jel je kao malo pomagala)ali sam valjda od prasine ili neznam cega po celu oko nosa bila crvena kao paprika i svrbilo za poludit-proslo je,ali izgleda da si ti bas opasno alergicna i nije to za zanemarivati.pazi na sebe,a vrijeme je poludilo,bas po cjeloj evropi!!ljep pozdrav!

    avatar

    15.07.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    I mene zanima ko JJA kakvi su to lijekovi?
    Nadam se da ces izaci iz zone alergije.

    avatar

    16.07.2008. (08:38)    -   -   -   -  

  • some...toys

    stvarno nije tebi nimalo lako..hehe...znam kako ti je..ajde navrati koji puta do mog novootvorenog bloga..pozz.citamo se...!!!

    avatar

    16.07.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    O jadna moja, ma gdje si našla te stranice o alergijama da malo pogledam, ćini mi se da sam i ja na nešto alergična a neda mi se doktoru. Muči me suhi kašalj poput hripavca, suze mi oči, curi nos ma fuj...možda bih mogla sama to nekako riješiti.a ti ne budi lijena... pazi na sebe, pusa !

    avatar

    16.07.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    AAAApciha!!!
    uh znam kako je. alergična sam na sve oblike peluda, prašine, trave, zrnaca, cimenta, ciglene prašine, paučine....apciha!

    avatar

    16.07.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • avangarda

    ajme, samo nemoj dobit alergiju na hmelj, jer..... ja.... računaaammm :)

    avatar

    16.07.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam danas šetala po nekoj livadetini.. sve puno ambrozije. sva sreća što još uvijek ne cvate...

    avatar

    16.07.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Mislim da ti je vrijeme da spakuješ klince, muža i kofere i kreneš put juga, negdje gdje je suho i toplo, gdje gljivice i plijesni nemaju šansu da zagljivare i zapljesnjave tvojim životom.
    Čitala sam negdje da plinovi koje ispuštaju te gljivice i plijesni imaju daleko razorniji učinak na dišne puteve nego sama alergija. E sad ne bih o tome da te ne strašim prejako.
    U svakom slučaju poduzmi nešto i čuvaj se Bugi...

    avatar

    16.07.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • NF

    mi idemo preksutra u berlin, iznajmili stan za petero, ja već o svom lijeku ovistan, mislim, samo to ne zaboraviti...

    avatar

    16.07.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • goluma

    probaj FLONASE za alergiju.

    avatar

    17.07.2008. (08:05)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Hvala @Zlico :)))
    @JJA, to su tibetanski lijekovi, nije homeopatija ali su bilni i mineralni.
    @Kutije se ne bacaju zato jer su unutra stiropori koji nalegnu na skupocijene hi-fi uređaje i kutije su preskupe da bi ih se bacalo. Ho'u re'i, to nisu kutije za selidbu ve' specijalne namjene ali su kabaste i moje veli;ine pa zauzimaju i sklopljene previ[e mjesta zbog tih stiropora. A ovo sa regalima u podrumu je dobra ideja ali kod nas za to nema mjesta jer je tamo neka glomazna krama koja remeti sklad i kreveti za goste i sto čudnih čuda :))))
    @Cranberrie i ja sam oprezna sa kremama, imaju svašta u sebi pa nije čudno da odreagiraš ako si recimo alergična na bršljan koji je česti sastojak krema protiv celulita :)))
    @*** ja kad sam ljuta na muža, a ne želim se svaditi, onda odem pa pospremam najudaljenije kutke da ga ne gledam :)))))
    @Zvrk, velim ti, mineralno-biljne kombinacije i čajevi. Zavisi za kaj treba. Imaš i tamo kod sebe sigurno tibetanskih doktora, kod njih nema šarlatana i muljatora jer se sve nadgleda od Dalai laminog ureda :))))
    @LobyM, idi doktoru i traži da ti naprave test krvi na sve alergente, nije to za sam se liječiti kak ti padne na pamet. Osim toga uvijek si dodaš i neku sličnu bolest pa liječiš nešto što ni nemaš :)))
    @Mačka u martama, dok god kišeš znači da alergija ide na van, frka je kad prestaneš kihati i počne svrbiti iz nutra :)))
    @Vera, da znaš da i na pivu imam alergiju ali ne na svaku pa pazim kad i što pijem :))))
    @Rudarka, da znaš da sam prije bila na nju jako alergična, a sad uopće, pa ti vidi :)))
    @Modri odsjaj, taj trenutak je došao pred 10 godina još :)))
    @NF, vi ste manijaci, ko je vidio ići ljetovati u Berlin??? :)))))
    @Goluma, ne probavam nikakve sumnjive lijekove koje mi preporuči nepoznata osoba bez ikakvih argumenata za i protiv i koja ne zna ništa o mojoj povijesti bolesti. Možda je bolje suzdržati se glupih dobronamjernih savjeta po pitanju lijekova.

    avatar

    17.07.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • kizzy

    imam i ja jedan takav podrum i ne kopam baš previše po njemu. na brzinu pronađem šta mi treba i pičim van, iako s alergijama nemam problema
    pozdravček ti ostavljam.....................;o))

    avatar

    18.07.2008. (08:18)    -   -   -   -  

  • uzburkano more

    Hm ja neću o podrumu u svoj mogu ući jedino sa rudarski šljemom i nisam sigurna da bih preživjela. A čovijek kad pomisli da se nećega riješio kao ti alergije, ona opet izviri to je baš dosadno, a ponekad te i zavara pa misliš da je nešto drugo, ali budi sretna da je to samo dobra stara alergija, jer očito ste već frendice i da nije neka druga svinjarija koju možda i ne bi mogla obuzdati, pa se ti lijepo uhvati u koštac s tom tvojoj dobro znanom, starom, dosadnom alergijom, a da dodaš štih glamura i dinamike promijeni joj ime zašto se recimo ne bi zvala crvenopliki nožni češavac ili po izboru, pozdrav i sretno

    avatar

    18.07.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Joj, barem da ovdje počne malo hladnije vrijeme i da prestanu sunce i vrućine, ne podnosim ljeto! :) Stoga, zavidim ti na vremenu, ali ne i na alergiji :) Moj nećak je alergičan na sve živo, a moja mama, koja u tome nije laičica, ga je izliječila donijevši mu Dr. Theiss želatinozne kapsule ulja crnog, egipatskog kima. Preporodio se, kao i svi ostali kojima je preporučila taj preparat. Eto, ja ga preporučujem tebi i želim ti antialergijsku sreću! :)

    avatar

    18.07.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Pa preselite se u Zg ovdje je samo sunce i cvat ruža....nema ni traga pljesni ni baruštinama...ako ne vjeruješ eto pozivam te da pogledaš malo naše sjednice sabora i ono kaj veli premijer...

    avatar

    18.07.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Jednom alergijom načeta uvijek načeta....Kod večine nas običnih smrtnika jedno razdoblje vedrine i bezbrižnosti kada cvatemo ko cvijeće jer niti fleka niti astme...a onda samo jedno pospremanje podruma i eto vraga....Ti si ko i moja supruga..ona odmah kad su neke neželjene reakcije organizma-vadi med.enciklopediju i traži odgovore na određenu bolesnu pojavu....Ja sam više ko tvoj muž...telefon i drito doktoru...Nema ti druge već zaboraviti podrum i dati da ga neko drugi posprema i piti lijekove koje ti je doktor prepisao...Čuo sam za bezbroj primjera da alergija neka dođe i jednog dana jednostavno nestane....nadam se da ćeš biti ok.Lijep pozdrav iz Zagreba i svima u tvojoj obitelji sunčani pozdrav iako je noćas i kiša padala.Ali,osvježila nas je :-)))

    avatar

    19.07.2008. (09:29)    -   -   -   -  

učitavam...