Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ma pozdrav! čOVJEČE MOŽEŠ PISATI, SVAKA ČAST, KAKO TI SE DA TOLIKO?

    avatar

    14.07.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    POZDRAV! Ma, to je meni kao pisanje razglednica;-) Sve je stvar volje. Kad ne budem više pisao znači da razglednice više nisu stizale na zamišljene adrese pa ću onda zatvorit butigu, sjest u svoju Galacticu i krenut na planet zvan Nada. Najljepši pozdrav tvojoj obitelji i najhrabrijem Patriku kojeg znam!

    avatar

    15.07.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Svestran dogadjaj, s jedne strane velika inspiracija svim ljudima zeljnim slobode, a s druge vjecna opomena da sloboda malo vrijedi ako se ide do nje preko lesava nevinih.

    Ipak, covjek toliko moze nauciti.

    Hajdemo! Djeco Domovine! Dan slave je dosao!

    avatar

    17.07.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • hrvatska neretva

    kapa doli. svaki put nešto naučim. hvala

    avatar

    18.07.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Pero Panonski... Točno je da sloboda malo vrijedi ako se ide preko leševa nevinih, ali ako se nevine rehabilitira onda sloboda dobije svoj smisao. Napoleon je rehabilitrao nevino ubijene u revoluciji i narod je u cjelini obranio slobodu i republikanska načela.
    Slobodu treba čuvati kao zjenicu oka, a ovi naši vlastodršci su nas upiknuli u zjenicu oka!

    @Hrvatska Neretva - Ne trebaš se ništa zahvaljivat - nego si trebamo međusobno nesebično pomoć - solidarnost u narodu i ljudima brani slobodu!

    avatar

    18.07.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    -puno podataka, puno novih informacija...

    -na neke stvari ću se i osvrnut... Istina je da se u Bastillei nalazilo tek mali broj zatvorenika, ali je itekako bitno spomenuti da se u njoj nalazio i velik broj knjiga anti-kraljevsknog, anti-totalitarnog i pro-demokratskog sadržaja koje su bile zabranjenje u cijelosti od strane apsolutističkog režima.

    -Istina je da su Ilirske pokrajine za vrijeme francuske vladavine ubrzano napredovale, ali više u pravnom pogledu(zbog mnogin novih modernih zakona, propisa, odredaba) nego što je to u praksi zaživjelo ponajprije zbog naobrazovanosti stanovništva koje nakon godina mirovanja, stagniranja i nemara države prema njima nije bilo spremno na reforme koje je donio Napoleon. (Tako se nešto događa i danas, kada Hrvati nakon više desetljeća socijalistočkog upravljanja, gospodarenja nisu spremni na kapitalizam, na tržišno gospodarstvo, ali čak ni na one stvari koje im mogu donjet izravnu materijalnu korist kao npr. novac iz pretpristupnih fondova EU, sad-je li to zbog neobrazovanosti, nezainteresiranosti ili lijenosti i stanovništva i(li) vlasti, ne znam...vjerovatno kombinacija od sve ga pomalo ) Ipak, francuskom zaslugom u to vrijeme su sagrađene brojne prometnice(od kojih se mnoge, obnovljene i danas koriste), škole i utvrde, tiskane su i prve novine na hravstkom jeziku na području Dalmacije, dvojezični hrvatsko-talijanski Kraglski Dalmatin.

    -Allons enfant de la patrie!!

    avatar

    26.07.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • dalmatinac

    Kako sma se slatko nasmijao na ovu zadnju rečenicu. "(masonski) neoliberalizam"! Pregenijalno! Aj mi, molim te, napiši ko su masoni, baš me zanima koju ćeš budalaštinu napisati. Je ga znaš kenjati, svaka čast!

    avatar

    27.07.2008. (17:53)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Masoni su s jedne strane ateisti, dakle, oni ljudi koji ne vjeruju u Boga, a s druge strane su netolerantni ateisti koji žele istrijebiti kršćane i kršćanstvo, posebno Rimokatoličku crkvu koju drže konkurentom za osvajanje narodnih masa. Masoni (ili slobodni zidari) imali su zajednički nazivnik s njemačkim nacistima: mrzili su Židove (isto kao nacisti), i, mrzili su katolike odnosno i danas mrze Židove i katolike. Unatoč zajedničkom nazivniku je Hitler istrebljivao masone u Njemačkoj jer su mu predstavljali opasnu konkurenciju u borbi za vlast, i bili su eksponent anglo-američkoga svijeta.
    Masoni djeluju u tajnim društvima ali i u javnim društvima koja su legalno prijavljena pri upravnim tijelima u pojedinim zemljama, kao udruge na primjer, ali imaju tajne ciljeve - skrivene od javnosti, a to je osvajanje/podvrgavanje svijeta. Jedan tipični masonski proizvod je na pr. čip veličine rižina zrna koji se čovjeku može usaditi pod kožu i preko satelitskoga sustava (GPS) ga kontrolirati a po potrebi i likvidirati!

    Protokoli sinskih mudraca napisao je na primjer jedan francuski mason sa ciljem da kritizira francuskog cara Napoleona III, a poslije su antisemiti taj pamflet prepravili u anti-židovski pamflet sa ciljem progona Židova, no, izvorno je taj pamflet masonsko djelo, i tu je javno obznanjeno kako su masoni već upravljali čitavim narodima i kako to misle i ubuduće raditi. Masoni danas?

    Najsnažnije masonske lože su u Sjevernoj Americi i u Engleskoj, i pripadaju im najsnažniji političari iz SAD i Velike Britanije, kao i najbogatiji tajkuni. Oni upravljalju američkom i britanskom politikom - iz pozadine, a političari su njihove marionete (ne svi ali najveći broj njih). Masonska loža je na primjer u SAD nakon završetka građanskog rata osnovala Ku-Klux-Klan jer masoni su općenito žestoki rasisti koji mrze i preziru sve što nije anglosaksonsko, bijelo i bogato. Genetička društva su na primjer financirana od masona, i zvala su se prije Drugog svjetskog rata Eugenička društva ali kako e Hitler kompromitirao eugeniku, masoni su je preimenovali u genetiku.

    avatar

    31.07.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...