Komentari

illusionworld.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Dancehall

    PRVA!!

    avatar

    05.07.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • Dancehall

    (idem čitat)

    avatar

    05.07.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • Dancehall

    dovoljno dugo, bez pogrešaka, interesantno, razumljivo raspoloženje. vrlo dobro opisano. znaš, uvijek sam o tome razmišljala, volim putovanja, ali sumnjam da bi mi se svidjele i selidbe. ne znam kako to podnosi tvoj glavni lik. ja mislim da bih poludjela.
    novi post jedva čekam. nova učenica u školi je uvijek zanimljivo štivo.
    hvala ti na svakoj pohvali i kritici, radit ću na priči što bolje mogu.
    ljubim**

    avatar

    05.07.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    Druga! :D
    Get up. Nikad se nemoj predati. : )
    Ma samo ti piši dugačke komentare, ja ih obožavam čitati. =D Pogotovo od tebe. : )

    Post mi se dakako sviđa. Divim se tvojim opisima. Želim razviti osjećaj opisivanja kao ti.

    A ova rečenica je ostavila efekt na mene:
    ''Tinejdžerica si, ponašaj se tako. Imaš vremena za samostan.''

    Ha-ha! Koliko puta sam ja sličnu stvar čula! XD
    Mene bi svi smjestili među zrelijim ljudima, nikako kao tinejđericu. : )
    Nikad ni ne bi jer ja nisam tipična tinejđerica. To će ti reći svi moji prijatelji. XD
    Yeeah. Ponosna sam na to. : )
    Originalnost. Obožavam ju. : )

    Hmda...skrenula sam s teme. xP
    Uglavnom....Dora mi se sviđa. : )
    Ima nešto u njoj gdje pronalazim i sebe. : )

    A ako si Doru smislila po sebi....give me fove, baby! :D

    Nisam sposbna za nikakav pametan komentar. Možda drugi put. : )
    Pusa.

    P.S. Moramo napisati zajedničku knjigu jednom. : )

    Hug! =D

    avatar

    05.07.2008. (19:47)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    heyyy..............

    avatar

    06.07.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    .....................iako mislim da je to stvarno nepotrebno..........................jer već znaš što mislim o tvom pisanju, moram ti to reć.............................izvrsna si....................sviđa mi se ono sa tinejdžericom i samostanom,.............................a pogotovo ono sa vrijeđanjem majke i štipanjem iste za stražnjicu............................izvrsno si uklopila te male smiješne situacije u jednu veliku, ajmo reći tužnu, situaciju..............tvoje postove čitam sa pravim užitkom kao i sve ostale izvrsne knjige (to je kompliment....hehe)..............nadam se da će ti ubuduće trebat manje vremena da napišeš post................jer jednostavno ne mogu dočekat sljedeći dio..................pusa............

    avatar

    06.07.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • .spiritswithin

    ejhej, moje isprike za dugo izbivanje, prvo nisam mogla na net zbog škole i ludnice, a onda sam nakon toga pala u komu i nisam se budila do prije par dana koliko sam bila umorna. xD
    ovaj post bio je... hm, ne bih htjela reći 'presličan belli' jer još uvijek držiš tu svoju nit originalnosti i zamisli, ali ipak ima par rečenica i karaktera koje su mi zapele za oko. tipa, bella se također preselila i isto bila tako neoduševljena novim mjestom i vremenom. mama je vrckasta, optimistična i vječno dijete - isto kao i bellina. odraz u ogledalu - nisam si mogla pomoći, zamislila sam te kao bellu jer si imala presličan opis onome kad se bella bila probudila i pogledala u ogledalo prvi dan - pepeljasto lice, gotovo prozirno. zbilja se nadam da te sad ovim komentarom nisam uvrijedila :/ zbilja nisam tako htjela i ne ciljam na to jer znaš koliko te OBOŽAVAM čitati... i koliko god ovaj post bio predivan i opet imao tu svoju neku originalnost... pokušaj se malo 'odmaknuti' od sumraka. :/
    prethodan post bio je prepun opisa što mi se zbilja svidjelo. imao je jako detaljne opise možda zrnce zamorne, ali nimalo dosadne. zna se dogoditi da opišeš nešto (prostoriju, zid npr.), onda prijeđeš na drugu prostoriju ili nešto drugo, a zatim se opet vratiš na prijašnji opis. bez brige, i meni se to zna dogoditi, PUNO puta.
    i samo bih još za zadnji post upozorila na infinitiv. moguće da je samo greška, ali za svaki slučaj - pripazi kad pišeš infinitiv da završi na -ti ili -ći, ovisno o glagolu, ali da ima 'i' na kraju. par puta si ga izostavila u tekstu. i još samo neke riječi se pišu spojeno. zapazila sam u tekstu da si neke riječi odvojeno napisala.
    isuse, sad sam sama sebi odvratna koliko toga sam ti tu sasula. :S ponašam se kao da znam pisati, hahah XD
    oprosti na tolikim kritikama, nadam se da ti se nisam spustila u očima =( i znaj koliko te volim čitati !
    jedva čekam novi post, hurry hurry *heart*

    *bear hugsss*

    (oprostiiii =( )

    avatar

    06.07.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • .spiritswithin

    jooooj, prestani se ispričavati za dugačke komentare, mislim da si i sama već mogla primijetiti da svi to naprosto obožavamo!!!
    drago mi je da nisam dobila komentar tipa: 'fuck off, k'o da ti znaš pisati, da se više nikad nisi pojavila na mom blogu, itd.' XD
    jako zrelo razmišljaš i sviđa mi se tvoj optimizam i kako slažeš rečenice. tko zna, možda si ti ta koja će nadmašiti meyerin rekord i srušiti sve brojke u novinama po čitanosti. :D
    što se tiče novog posta, nadam se da ću ga uspjeti napisati prije četvrtka jer tad idem na more. :/ ako ga ne napišem, onda se bojim da ćete se načekati do devetog mjeseca. :S
    lijena sam guzica. imam toliko ideja, ali čim krenem pisati sve ispari. zato sam i počela pisati zabilješke na papir ili mobitel, ovisno gdje sam kad mi te ideje padnu na pamet.
    potrudit ću se napisati ga do četvrtka. :D
    pusek veliki šaljem, ako se ne čujemo do rujna, onda ti želim puno, puno novih postova (koje ću pokušati pratiti iz cyber cafea) i da ostaneš ovako optimistična, ambiciozna i pametna *
    fluffasti hug, kosti lomiiiim! :D

    *hearts*

    avatar

    07.07.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • Otrovna

    Postoji jedan ritual u mom čitanju blogova. Prvo pročitam boxeve, zatim komentare i tek onda priču. Je li to dobar način? Pa zasada izgelda tako. Uočila sam tvoje komentare na drugim blogovima, dugačke iscrpne i iskrene, lijepo slaganje rečenica i razumno razmišljanje. Eto odlučih posvetiti tek nekoliko minuta svoga vremena da pogeldam tvoj blog, ali tih nekoliko minuta se odužilo na nekoliko sati pažljivog prečitavanja istih rečenica.

    Ono što mi je posebno upalo u oči je vjerovatno taj tvoj unutarnji monolog kojim kao da se zanemaruje vanjska radnja, ali opet je njezina prisutnost nama kristalno jasna. Kako to postižeš, ne znam. Pokušavala sam odgonetnuti no jedino što sam vidjela ili osjetila je taj lagani tok misli. Kao da sve što si napisala je tek tako teklo kroz tebe, bez provjera i muke. Potpuno spontano. Naravno ne vjerujem u to, ali dojam je i dalje tu. Tu prividnu neopterećenost si u potpunosti prenijela na mene kao čitatelja te sam se pomalo lelujala u tvojim riječima.

    Sumrak nisam čitala pa bilokakvu poveznicu između tvoje priče i te knjige ne mogu naći. Za mene je ovo jednostavno odlično.

    Radnju neću komentirati, jer ionako nemam pravo na to. Zasada sve ide onim lijenim pomalo tužnim korakom. I sasvim sam zadovoljna. Ideš mi u linkove sigurno. Spadaš u onu manjinu predivnih pisaca.

    Pozdrav.

    avatar

    07.07.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • Otrovna

    Vjeruj mi uživam u dugačkim komentarima, a i postovima osim kada sam nekim određenim fazama koje su zasada miljama daleko od mene.

    Meni ne treba dugo da nešto napišem, ali priprema je ta koja traje s obzirom da svoje pisanje baziram na dijalozima, šturim opisima i ponekom impresijom u obliku sjećanja. Nimalo zahtjevan način pisanja, ako se mene pita.

    Corvus (ipak je on za mene Saša) je bio posebna osoba, još uvijek jest. Uvijek će biti tu negdje.

    Ne znam zašto uopće pišem ovaj komentar. Jednostavno imam potrebu. Ali valjda si me toliko očarala pisanjem. Izbirljiva sam osoba što se štiva tiče, ali nikada ne kritiziram osim stvari za koje mislim da sam kompetentna (kratak je popis).

    No da. Svi smo mi specifični i naša različitost je ta koja me opušta. Appleini predivni opisi, Mayine stalne ljubavne peripetije uz malo akcije, Amelieina snenost...sve se to nekako savršeno uklapa u ovaj veliki 'bućkuriš' pisaca amatera.

    Pozdrav.

    avatar

    08.07.2008. (01:13)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    *čita Amarisine komentare*

    *crveni se*

    Jao, ne mogu se više složiti s Amaris. : )

    Um, valjda bih trebala sada reći zašto se ovdje nalazim, zar ne? =)
    Um, samo u prolazu... : )

    I sjetila sam se nečega što sam već odavno htjela reći...Kažeš da tvoja priča pomalo liči na Sumrak...Nemoj to govoriti.
    Ovo je tvoja priča. I nemaš potrebe uspoređivati ju s nekom drugom knjigom.
    Što sad, spomenula si vampira u svojoj priči i sada je automatski to kopija Sumraka?!
    I don't think so...*zamisli da razvlači te riječi*
    Piši kako pišeš jer ti stvarno super pišeš. *koja rečenica* XD
    Meni se sviđa. Opisi, pogotovo što uvijek primijetim kod svake priče. : )
    I moja ponuda za zajedničku knjigu i dalje stoji. :D

    Pusa.
    Grlim.

    avatar

    08.07.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  • Otrovna

    Novi post.

    avatar

    08.07.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • Without innocence the cross is only iron...

    Ej, uspjela sam pohvatati radnju što mi je drago... Zbilja ljepo pišeš. Vidi se kako ti je tvoj glavni lik (tj. ti u neku ruku) najvažniji, njene misli, pokreti... ali i kako kroz njen um prolazi radnja koja sačinjava ovu priču.
    Ups, sad vidim da je to isto napisala Amaris... Pa dobro, to samo znači da sam u pravu.
    Javljaj i ti meni za postove pa se čitamo...

    avatar

    09.07.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    hello............

    avatar

    09.07.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    samo da ti javim da imam novi post...............

    avatar

    09.07.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    ............pa navrati...............pusa................

    avatar

    09.07.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    heyyy............

    avatar

    09.07.2008. (18:18)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    opet ja............kao prvo..........hvala na komu............obožavam kad su atko dugački..........

    avatar

    09.07.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    kao drugo.........stvarno cijenim što si rekla da ima stvari koje ti se ne sviđaju jer ne volim kad glumi da mu se nešto sviđa samo kako ne bi povrijedio nekog.............

    avatar

    09.07.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • Diamonds are Eternal

    kao treće...........imaš pravo...........vjenčanica je "donekle" opisana u Pomrčini, ali ne znam baš.............sjećam se da je Bella rekla nešto da je vjenčanica iz 18. ili pitaj Boga kojeg stoljeća..............ali se ne sjećam točnog opisa............iako upravo sad imam Pomrčinu pokraj tipkovnice ne da mi se tražit...........uglavnom...............to je sve..........još jednom.........hvala na komu................pusheko..............

    avatar

    09.07.2008. (18:23)    -   -   -   -  

  • Namarie

    imam post

    poznat mi je osjećaj dolaska u novu školu. =)

    avatar

    09.07.2008. (19:43)    -   -   -   -  

  • Dancehall

    kao prvo, moraš znati da mi je stvarno pun kurac svega kad sam napisala onakav post. inače imam prilično glupu i neugodnu naviku nikome se ne povjeriti kad me nešto muči. i poneki mi frendovi to stvarno zamjeravaju jer sam ja tip čovjeka koji bi u tri ujutro odjurio frendu/frendici ako mu trebam, a ja nikad takve stvari ni od koga ne zahtijevam jer mi je neugodno i ne želim nikoga zamarati. to je jedan od razloga zašto je produkt moje frustracije bio post, a ne poziv nekom frendu. nije mi u navici biti ranjiva pred ikime, nadam se da to možeš shvatiti.
    i znala sam da postoje osobe koje NEĆE ignorirati taj post, ali me zanimalo koje će to biti osobe. zahvalna sam ti što me nisi poslušala, jer nisam ni željela da me poslušaš. mislim da sam ti pomalo uspjela objasniti zašto se ponašam tako kako se ponašam.

    što se tiče pisanja, nije u pitanju blokala, nego više... kompleks manje vrijednosti. imam osjećaj da nešto nedostaje, nešto važno, a ja nisam u stanju to važno nadopisati, ukomponirati. i to je ono što me čini nezadovoljnom. jučer mi je frend rekao da je problem u tome što sam previše samokritična. ne znam je li u pravu. ja već imam nekoliko poglavlja napisanih i mučim se pokušavajući shvatiti kako da ih poboljšam. a tu je i onaj osjećaj da zapravo nikad neće biti dovoljno dobro. nemoj me krivo shvatiti, ne radi se o tome da ne cijenim vaše prelijepe komentare. zapravo su oni jedini razlog zbog kojeg nastavljam s pisanjem. samo je malo stvar u tome da vi različito gledate na moju priču od mene. kužiš?

    žao mi je ako sam te zagnjavila ovim komentarom. ubuduće ću se pokušati malo suzdržati ;)
    hvala ti za svaku lijepu riječ. imaš pravo, ne tiče te se moj život, ali meni je puno značip tvoj komentar. još jednom, puno hvala.

    p.s. ne znam jesam li spomenula, ali nestrpljivo očekujem tvoj novi post.

    avatar

    09.07.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • Namarie

    Trebao bi biti njen otac ali zapravo nije. Vampiri nemru imat djecu.

    Ovaj se stvorio hm. zaboravila sam to napisati? DNK analiza, Ayumi je posumnjala kad je vidjela da stvarno sliči Daviesu.

    Davies[možda će ga netko prepoznati kao kapetana metlobojske ekipe u Rogueino doba] je htio iskoristiti Namarie da bi dobio njen novac koji je ona oporukom dobila od Rogue. Morat ću to sve jednom objasnit u postu.

    Mislila sam da će mnogima smetat što sam ubacila LOTR i promijenila neke činjenice. *blush* Drago mi je da tebi nije.

    Imaš još neko pitanje?

    avatar

    10.07.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • Namarie

    Kritike se nekako uvijek čine grdnjom. Ali ih je lako prepoznati i razlikovati od grdnje. Right?

    Pa ti i znaš pisati. I ne soliš mi pamet-samo mi daješ konstruktivne kritike. =)

    *pwusa*

    avatar

    10.07.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • Dancehall

    drago mi je što sam te upoznala, mala. puno si mi pomogla. može li se znat više o tebi? :P

    avatar

    10.07.2008. (19:35)    -   -   -   -  

učitavam...