Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • 012 STATION posada

    Ajd nek je sve prošlo dobro. A za dedu Martina mogu reć samo da nas ne određuje godina proizvodnje već nešto drugo. Znači ili si čager/brijač ili si za kua. Bez obzira na godine. Jer dok je deda prašinjao, ovi pilići nisu bili ni u planu ;)

    avatar

    05.07.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Ja nemam gospodarsku matematiku :/ I mi nismo imali mogućnost učit češki i ruski :( A dobro, ionako su mi engleski, francuski i talijanski i previše. Engleski ili njemački, a ne oba :/ Barem je tako bilo dok sam ja upisivala.
    I sve više učenika upisuje tu školu, s toliko bodova. :) Imah i ja 60 bodova, pa nisam htjela Gimnu.
    Lol. Djed je lud.

    A vi dođite pročitati moj post.

    Pusa.

    avatar

    05.07.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • Agua

    Ugostiteljska je odlična. Ima puno zanimljivih stručnih predmeta. Ugostitelji su ove godine uzeli knjige kao i tehničari pa će imati prema njihovom programa. A gospoodarsku matematiku neka pregura. Uvijek mora biti nešto što ne voliš. :) Nek se strpi dok joj ne dođe kulturno-povijesna baština i turistička geografija svijeta i Hrvatske. To je zanimljivo. :)
    I naravno, neka odmah pritegne na početku. :)

    pozZz :)

    avatar

    05.07.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • ninon

    e da je moja bijesna domaćica cool kao ti....... ;)

    avatar

    06.07.2008. (16:15)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - i ja kažem, sad smo mirni do 1.9.
    Kad su pilići polijegali, deda je uživao u mjesečini, priredio si doručak i otišao u šumu, nakupio punu vrećicu puževa i neko granje dovukao doma. A poslijepodne je pitao ovog klinca koji je slavio rođendan, da li idu u Virje u disko. A ovaj mu rekao da su svi premoreni. Deda će na to - gdje vam je mladost :)

    @Šajni - ma koji ruski i češki, ovo je dosta, ne može se učiti više od tri jezika odjednom. Izgleda da bude u prvom i drugom - talijanski i trećem i četvrtom - francuski, uz ova dva prva. Koja gimnazija, ovo ti daje praktično znanje koje je danas sve potrebnije. Najsretnija je što više nema fizike i kemije, a samu matematiku će već nekako. Pogotovo ako je Halapa tako dobar kao što kažeš. A drago mi je da će biti toliko odlikaša u razredu, zdrava konkurencija je stimulacija :)

    @Agua - znaš da se i ja veselim, ima stvari koje ja u svojoj suhoparnoj struci nisam slušala, a zvuče mi zanimljivo :) A gospodarska matematika je također zanimljivija od ove standardne. A kulturna baština i turistički zemljopis - to je ono što meni paše, jedva čekam.
    A da ćemo pritegnuti, to svakako, ja to iz vlastita (negativnog) iskustva. Zbog prvog razreda sam morala polagati maturu :)

    @H@ck - poželi i meni sreću :)
    Da mi te bilo vidjet' napušena od laka za parkete, dobro da ti se nije svidjelo :)

    @ninon - uvijek ti se tuđe čini više cool :)

    avatar

    06.07.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • alkion

    Nakon sedmodnevnih mornarskih poslova evo samo pozdravček da ostavim... :)))

    avatar

    06.07.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Ma uspjet će ona..
    Jedva čekam da treniramo skupa ponovo..
    Jej..

    Novi list je napisan, swratite

    avatar

    07.07.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hahahh pa ne može novi medeni mjesec trajati beskonačno hihihihihi
    I meni je Ivan kod djeda i bake ...na početku uistinu odahneš, a sad već pomalo ludujem koliko mi nedostaje :-))
    Ovaj neumorni otkačeni djed je baš faca hihihihihih
    Pusa draga ;))

    avatar

    07.07.2008. (00:28)    -   -   -   -  

  • azy

    izvrstan odabir škole za dijete. pohvalno, veoma, veoma. da nije smjer turističko-hotelijerski komercijalist?
    meni osobno je veoma žao što taj smjer nije postojao kad sam ja upisivala srednju.

    avatar

    07.07.2008. (02:37)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Za povrat mira u kuću, Lassie poslati na novi put ;)))

    avatar

    07.07.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ha ha...urnebesno ;)

    avatar

    07.07.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  • ninon

    Međunarodni omladinski centar? Ja baš u Lapadu živim i otkad ja znam za sebe, nisam to nikad čula... Možda moji starci jesu :) Možda i postoji, ali pod drugim imenom... Od onda se Dubrovnik strašno promijenio... Nažalost, u puno toga na gore, kao i ova priča s lovom :( Ali možda jednog dana bude bolje... Drž'se, čitamo se ;)

    avatar

    07.07.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    A draga moja ti se tome još čudiš. Pa znaš valjda kako se u banana-republici napreduje? Preko rodbine ili preko kreveta. Kakva struka? Kakvi bakrači? Pravila se dobro znaju i to tako ide već stoljećima. A čemu mijenjati nešto što se uhodalo? Eh i ti pričaš svašta ;))))

    avatar

    07.07.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Kod tebe živo i šaroliko po običaju:))))
    Moj sin će sedmi na jesen, ali također obožava jezike, glazbu, pa i matku. Želi u jezičnu gimnaziju, a ja već duže vrijeme u glavi vrtim Hotelijersku.... mislim, tamo ima sve što voli, a i posao je perspektivan (turistički vodić, recimo, idealno za mladog čovjeka).
    Usput, deda je mrak!

    avatar

    07.07.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Slave - jel' da :)

    @ninon - to je bilo prije 27 godina, a ti još nisi bila ni u planu :) Bili su tamo nizovi bungalova, stepenasto građeni, restoran, terasa sa živom glazbom. Ulaz je bio od kovana željeza, visok (to znam jer smo išli preko njega kad smo kasnili :)

    @Manga - e tu si u pravu, ovo drži tajkunska familija, ne samo gradski bazen, nego i plivački klub. Kad je tajkun vodio klub, bilo je sve organizirano - majice, klopa, prijevoz, smještaj i iskaznice. A frajer , nisam sigurna da ima više od osnovnjaka završeno. A otkad je primila njegova žena, (po struci - pedagog), sve manje je organizacije i sve manje djece.
    A kad se šira familija nađe na bazenu, onda svatko sa svojim prijateljima sjedi na drugom kraju, jer se ni međusobno ne trpe. Ludnica. Ne čudim se ja dragi moj više ničemu. Ja samo ne dam da mi dijete bude tuđa budala. Treba ju ganjati da joj ode kralježnica, zato što nikog drugog nema. A mi ćemo je poslije ljeta voditi kiropraktičaru da joj sredi kičmu. Bome ne bu, plivala bude koliko želi i može :)

    @atlantida - sad kad pomalo slušam, vidim koliko smo pogodili. A što je najvažnije, može raditi raznovrsne poslove, čak i sa srednjom (uz temelje jezika, informatike, računovodstva, knjigovodstva i dopisivanja), a uz opće predmete ima i dobru pripremu za ekonomski, hotelijerski i srodni studij. A da ne govorim o plaćenoj praksi, putovanjima na sajmove turizma i svašta nešto. A ova moja voli putovati :)

    avatar

    08.07.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    samo kratko i brzinsko javljanje jer ovaj moj 3G košta papreno :))))
    pozdravi svima od mene :))

    avatar

    08.07.2008. (06:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Dag - gdje si ga iskopao paprenog???

    avatar

    08.07.2008. (09:40)    -   -   -   -  

  • Senka

    Haj! Evo da vam se javim da ponekad čitam vaš blog. Prošlo ljeto mi Martinčica rekla da imate blog pa reko da vidim šta ima na njemu. Nisam dugo čitala vaš blog. Razni su razlozi: nisam imala vremena (pripreme za prijemni, treniranje...), internet mi nije radio.... no večeras sam odlučila otići vidjet što sam propustila. Iskreno išla sam vidjeti da li ste šta rekli zašto je Zmaja odustala od plivanja. Nemojte se uvrijediti, ali kada sam pročita postove jako sam se razočarala :(. Jasno mi je (i ne samo meni) da je Zmajin ''glavni'' sport tae-kwon-do. I meni bi bio da sam na njezinom mjestu. Ipak je to pravo cjelogodišnje treniranje i druženje, odlaženje na natjecanja, postizanje rezultata. Imam pomalo osjećaj da je Zmaja odustala i zbog toga što od ''stare'' ekipe nije ostao bog zna ko.. kao što ste rekli: nije cijeli klub na jednom djetetu...nema Bibe :( svima nam je žao, svima nam je bila idol, poticaj.. još uvijek se nadamo da će otići s nama ove godine na b prvenstvo i otplivati koju disciplinu..znali smo i trebali biti spremni da će i Biba jednog dana otići..naša najveća plivačica...no klub postoji dalje, tu su mladi plivači, koji žele pokazati da i oni nešto mogu. (Molim vas nemojte ni u kojem trenutku pomisliti da mi je drago što nema više Bibe, recimo moje konkurentice, ipak smo nas dvije dosta povezane te buduće kume :) tako da je i meni jako žao što je nema, voljela bi ponovno na 50m slobodno s njom, to mi je uvijek bio izazov, nadam se da će mi se želja ostvariti na b) Kada smo ušli u to (svako od nas) znali smo kuda idemo..znali smo da to nije vrhunski klub sa puno novaca, sa išta novaca. Išli smo u to zbog druženja, zbog toga što nam je plivanje hobi, što ga volimo. Konkretno za situaciju između Branke i Zmaje ne znam i sada sam prvi put to pročitala, ali vjerujem da Branka nije mislila ništa loše. Zmaja ove godine izgleda fenomenalno, ni govora debelo, to se vidi da su mišići....ali izgleda jače nego prošle godine. Mislim da ju je s tog pogleda Branka pitala koliko se kila udebljala, koliko je kila dobila...pa svi vide da su to čisti mišići i da je Zmaja pravi mali zmaj, i da bi svojim udarcem nogom mogla nekom otkinut glavu. Mislim da su treneri (konkretno zadnjih godina Dražen i Branka) najzaslužniji što ovaj klub (nazovimo ga tako) još uvijek nekako funkcionira. Oni su tu radi nas..i oni bi radije bili na moru i negdje odmarali, a ne dva mjeseca svaki dan ujutro i navečer trošili vrijeme na nas.. Maja se ''uozbiljila'' posljednju godinu, postala ''prava'' cura i shvatila da više ne želi večeri provoditi na bazenu, nego da bi radije s društvom otišla u park ili na piće te se ujutro dobro naspavala.. mislim da smo svi prošli tu fazu. Sjećam se kad je meni bilo teško otići navečer na trening kad svi moji prijatelji krenu van, napokon je zašlo sunce i da se živjeti, izići van, a ja moram na bazen... no našla sam i tamo društvo i shvatila da zbilja volim plivanje i da tako želim provoditi svoje ljetne praznike. U ovih 11 godina koliko treniram nijednom za vrijeme sezone nisam otišla na more i nije mi žao zbog toga. Maja je jednostavno odlučila da ne želi više plivati i to je to, njezina odluka...no ne treba se zato sad žaliti na to što plivači nemaju uvjete, žaliti se na trenere. Ispada da je to sve bilo izgubljeno vrijeme iako svi znamo da je bilo prekrasnih druženja i trenutaka. Nitko nas ne tjera da treniramo i naša je odluka kada ćemo i zbog čega odustati. A ako je trenerima žao što su pojedinci odustali, onda treba biti ponosan na njih jer znači da su mnogo pridonosili klubu. Martinine izjave: ''pun mi je kufer tog bazena i svega'', ''neću si više priuštati da me cijelo ljeto peče grlo od onog klora i budem sva iscrpljena jer mi je žao ne otić na trening. A tu su i upale uha, grla, očiju... E ne'š više'' Kakve su to sad izjave odjednom!!! Pa je li ikoga iko tjerao da ljeti trenira plivanje. Ovo od naše Martinčice nisam očekivala. I njoj je važnije pjevanje što je u redu, samo ne onda kriviti i pljuvati po drugima što se vrijeme provodilo na bazenu (odjedamput prepunom klora), a nije se negdje radilo nešto drugo što im je draže. Evo toliko od mene i iskreno se nadam da me niste krivo shvatili i da se nitko neće uvrijediti zbog ovog komentara. (Zbilja ne bih voljela da ovo utječe na prijateljstvo mene i Zmaje ili Martinčice ili da vi pomislite kako sam postala bezobrazna ili nešto slično...) Veliki pozdrav Vama, Zmaji te stričeku Paji.... i dođite nam se još koji put okupati na naš bazen, nije on tako loš :'(( POZDRAV

    avatar

    13.08.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...