Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Taurunum

    Nažalost, isti stereotipi koji su vrijedili u Titovo vrijeme, vrijede i danas. Kad se čovjek malo bolje zamisli, nije se ni trebalo boriti za ovakvu Hrvatsku, budući ona sve više sliči bivšoj SFRJ, samo što je ekonomski nezavisnija. Jednako tako, u Srbiji se na vlast vraćaju oni koji su rat i započeli uz konstataciju: a zašto nas je oporba uopće i skidala s vlasti, kad se lijepo vidi da vodimo istu politiku? Mogu reći da Hrvatsku više ne doživljavam kao slobodnu i nezavisnu, jer po mnogim elementima ona to i nije. Dokle više ta priča o ustašama? Pa, milijun puta je sve rečeno. Ajmo sad barem milijun puta o partizanima i četnicima, ako uopće ima nekoga u Hrvatskoj tko bi smio o tome govoriti.

    avatar

    04.07.2008. (07:46)    -   -   -   -  

  • mini star

    Skinuli su Don Bloga s Cool liste i zašto bi ti tamo dobio mjesto?
    Don Bloga su skinuli kad se istina o komunizmo počela odmotavati na www.blog.hr-u ne prihvatljiv način. Ovaj blog servis je dio NOVA TV ekipe, a zna se koga oni zastupaju!

    avatar

    04.07.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    @mini star
    Ti si slijep. Kacunsko i dalje bloga s cool liste.

    ***
    Jutarnji i anketa.
    To je objektivno kao da ju je Rankovic pisao.

    Nisam videl jucerasnji Jutarnji.
    Jesu objavili rezultate ?

    avatar

    06.07.2008. (17:37)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Mediji već mjesec dana histeriziraju o "ustašizaciji". Motiv mi je nejasan, ali uskoro će se doznati. Vjerojatno slijedi nekakva nova drpačina nekakvih milijardi državne/narodne imovine, ili možda neka krupna i nepovoljna politička odluka koju je bolje zamagliti. A po svoj prilici, kao i uvijek do sada, oboje istovremeno. Na žalost, neki čovjek je dobio zatvorsku kaznu, kao u dobra stara vremena verbalnog delikta, osim što sam ovo nazvao, zbog kape i "modnog detalja", fashion-delikt.
    A oko naslovnice: moš' mislit'... sretno ti bilo, lipi moj CBK. ;)

    avatar

    07.07.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • mini star

    cijeli taj dan nije bilo don bloga na onoj listi jer ja otvaram samo par blogova s naslovnice i nekoliko puta sam provjeravao. poslije se pojavio novim postom i to je nebitno

    avatar

    07.07.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • Komunist Istrijan

    Ovako glup si i teški retard a sad malo vrijeđanja jer si fakat zaslužio a i meni je to kao ispušni ventil,dakle:
    Jebo ti pas mater tebi i onoj budali koja te napravila,mamu ti i dalje jebem u troskoku jer te nemogu proć kroz šake imam 27 godina i volim se tuć a najslađe mi je prebit "nacistu" ili ustašu tako da i ti si za ropotarnicu.Možete lagano da popušite kurac i ti i ova banda koja je slučajno isklizla pa ih nisu naši partizani potukli kako treba al nema veze drugi put ćemo i ove pedofile potuć što su vam propagandna logistika.Na kurac i onaj ko ti dade kompjuter bolje da ti je dao pištolj ili konop da se objesiš.Ja sam sretan čovjek i svaki dan se budim zadovoljan činjenicom da živim u domovini koja ima antifašističke temelje,i da vama tj. crkvi i new-age Ustašama nema uspjeha jednostavno jer ste govna i debili.Vidiš sve knjige koje si pročitao možeš si ih zarolat i lagano strpavat u guzicu jer od desničarstva i pedofilske-fanatik crkve nema ništa .Po najprije zahvaljujući takvima kao ti jer ste na očigled idijoti,a crkvi jer su iz dana u dan sve veći lopovi i grabežljivci ni ti ni crkva niste naučili iz prošlosti da nevalja jest govna!! a ipak jedeš ti a bogami i crkva.Skinut ćemo mi mladi (mislim na školovane,ne ove vaše s 8 razreda i s brda što slušaju onog pedera polu-srbina Perkovića) s kurca i hercegovačke bandite ,crkvene nejebice i naravno takve kao ti ali slijedeći put nema cile -mile najebat ćete (nadam se) svi kompletno u paketu.
    Ahhhhh..sad mi je lakše baš pijem sokić cigareta ,i osijećam se bolje.
    Naravno aj samo napuši se kurca i crko dabogda ti i tvoja sorta izroda

    SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU...EVIVA IL COMUNISMO ,EVIVA ISTRIA.

    Ps hrvat sam i nikad "ustaša" vazda Titov sin

    avatar

    08.07.2008. (03:16)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Komunist Istrijan ili Glupan Internacionalac - Ako su te takvoj "kulturi", koju ovdje prezentiraš, naučili tvoji partizanski pretci i Tito, a očito da jesu jer su se tako ponašali i u Drugom svjetskom ratu, i 1945. i od tada pa do sloma i raspada umjetne jugoslavenske tvorevine, onda je vrijeme da se sjedneš u raketu i ispališ samoga sebe na Mjesec jer svojim govorom mržnje truješ pošteni dio Hrvatske. S mržnjom, sine moj, nećeš daleko stići - kao ni tvoji partizani čije je konačno odredište - smetilište povijesti.
    Nepismen kakav jesi, i neobrazovani seoski "đilkoš", preostaje ti samo vrijeđanje i ponavljanje srpskih psovki. Imaš sreću što ne postoji pravna država inače bi ti pravna država odredila podeblju novčanu kaznu, oduzela ti računalo koje očito zloupotrebljavaš i sprašila bi te u zatvor gdje bi mogo razmišljati o svojim primitivnim i nasilnim činima. Ovako kao imaš sreću koja će trajat kao i tvoja pamet koja je kao ishlapila.
    Prijetiš masovnim ubojstvima - kažeš da bi ubijao nevine hrvatske civile kao i tvoji pretci 1945. godine, svećenike bi ubijao, djecu, starce, bacao bi Talijane u fojbe zato što su Talijani i civili, i još se praviš da kao znaš talijanski?! Baš si pravi moralni luzer, a za taj vaš IDS je odavno objavljeno da je financiran od talijanskih neofašista. A to da si Titov sin može biti čak i istina jer Tito je iza sebe ostavio podosta kopiladi. I sad pročitaj još ovo, sine zabludjeli:

    SMRT KOMUNIZMU/TITOIZMU - SLOBODA HRVATSKOM NARODU!

    avatar

    08.07.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Ma, nije ovaj Komunist Istrijan to ozbiljno mislio. Platili mu. Ako, ipak, nisam u pravu, onda taj čovjek od 27 godina ima veliki nedostatak obrazovanja, jer samo iznimno glup i neobrazovan čovjek može ovako govoriti i psovati.

    avatar

    08.07.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Pa evo, dok se razračunava s "ustašizacijom" i Thompsonovim stihoklepstvom događaju se sami sjajni primjeri demokratskog razvoja države kojima je zajednički nazivnik, dopusti mi narodski izraz kao najprimjereniji situaciji, "pojeo vuk magare":
    - premlatilo novinara Miljuša koji je na zubu mafiji (pojeo vuk magare)
    - suspendiran urednik radi istinite vijesti (dakle nije riječ o neprofesionalnosti ili kršenju kodeksa). opet: vuk magare
    - e, ali koje vijesti? pa ispodžitni sporazum s amerikancima o njihovom "ravnopravnijem" statusu (opet, ujeo vuk magare)
    - pemijer "đora" dionice strateške kompanije s mađarskim kolegom kao da su sličice "fudbalera i timova". Reakcija? Ujeo vuk magarca.
    - na čelo saborskog povjerenstva za borbu protiv korupcije postave "kradljivca magisterija". Pojeo vuk magare.
    - neka budala stavi ustašku kapu na tikvu. Pojeo vuk magare? Vraga! Pravna država ga opali s mjesec dana zatvora, u najboljem stilu starih srpskih žandara ili, ako baš hoćemo cjepidlačit, u stilu endeha.
    Je li moguće da nitko ne vidi neobičan nesrazmjer ovih "tema" i reakcija države na te probleme? A da ne govorimo o starijim potezima "pojedene magaradi" sa zerpom, privatizacijama, "maestrom"...
    Ja možda jesam ludlud, ali svejedno pitam: tko je tu lud? :))))

    avatar

    09.07.2008. (04:26)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Pa mi smo ludi zato što trpimo ovakav prototip globalizacijske vlade i oporbe:)))
    Kao što se u komunizmu štancalo "čovjeka novog kova", prototip socijalističkog čovjeka, tako i danas štancaju čovjeka novog kova - imunog na sve nepodopštine naše vlade i našeg predsjednika Republike.
    Jučer (1991.) kada je nastao embrio takvog prototipa prodali su Vukovar pa je pojeo vuk magare i zašto danas ne bi prodali cijelu zemlju? Lopov krade uvijek onoliko dugo koliko mu se dopušta, a mi mu još i ljestve držimo. Pod izgovorom ispunjavanja svih uvjeta Europske komisije zbog pristupanja u članstvo EU sve je dozvoljeno, a očito je jedan od uvjeta EU da u RH vlada velika korupcija pa da zapadni tzv. "multi-nacionalni" koncerni mogu ovdje sve pokupovat, i to za bagatelu. Evo, sad je za ustaštvo optužen i Jasmin Stavros, da je navodno pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara..." a čovjek ne zna ni kako idu "stihovi", ali cilj je postignut jer je cijela medijska javnost se jedan dan bavila Jasminom Stavrosom a ne Sanaderom i njegovom "oporbom" u Saboru. Tako će svaki dan barem jedna javna osoba u Hrvatskoj biti optužena za ustašizaciju, a neki anonimus će dobit kaznu "pravne" države - na zapovjed marionetskih vlasti jer takva je pravila postavio veliki šerif koji je, kad je pao Berlinski zid rekao ovako: nakon pada komunizma i dalje neka vladaju komunisti, samo neka obuku nacionalna odijela, jer oni su svi zločinci i korumpirani pa ćemo ih ucijenit potencijalnim novim Nürnberškim procesima za crvene, pa da nam u naše ruke predaju gospodarstva njihovih zemalja, i sve ćemo ih uključit u NATO kao što su prije svi bili sateliti Sovjetskog Saveza. (Za ove naše Jugslavene nije ni to trebalo jer oni su i prije bili sateliti Zapada, tamo negdje od 1949. godine.) Promijenjen je dakle samo čip i satelit je preusmjeren drugom gospodaru. A to što je tamo mafija htjela likvidirat nekog novinara Miljuša, to je za naše marionete baš dobro jer će drugi novinari dobiti veliki strah pa neće više pisati o kriminalu jer je našim marionetama i to već dojadilo da moraju stalno čitati u novinama da vlada opći kriminal. Ne vlada opći kriminal nego naš dragi premijer i naš dragi presjednik vladaju i njihova oporba. Znači, primjenjuje se stari boljševički način obračuna s neistomišljenicima jer za to naše marionete bivaju nagrađene od velikog šerifa iz svijeta nesputanog liberalizma, i to dobrim i izdašnim mitom bivaju nagrađeni, a ako netko u svijetu pokazuje neposluh onda mu se prijeti da će po glavi stanovnika dobit atomsku bombu - čiča miča, gotova priča.
    Onaj tko nije shvatio zašto je Miljuš dobio po glavi dobit će sljedeći put dovoljno veliku dozu, kao na primjer Milan Šufflay kada su mu doušnici srpskih žandara (tadašnja mafija) usred zagrebačkog asfalta i usred bijeloga dana palicom prepolovili glavu kao lubanju; čak ni protesti poznatih ondašnjih nobelvaca kao Alberta Einsteina tada nisu pomogli pa smo dobili Drugi svjetski rat jer je prije toga vuk stalno pojeo magare; tako ćemo i mi dobit jedan mali atomski rat, i to kroz koju godinu, jer vuk stalno jede magare, a ljudi (stanonvištvo, narodi) samo blijedo gledaju kao tele u šarena vrata. Kao što nikad nitko nije odgovarao zbog ubojstva Šufflaya ili Stjepana Radića tako nitko nije odgovarao ni zbog Titovih masovnih zločina pa ni zbog ubojstva Ante Paradžika i tako to ide sve do Miljuša naših dana. Glavno da smo kaznili fašističku zvijer koja je imala ustašku kapu s plastičnom značkom - vjerojatno udbaši štancaju te značke i prodaju naivcima kao kad se mišu postavi mišolovka sa sirom, a na njoj lijepak. I tako mišolovka škljoca još od 1945. kada su naše marionete došle puškama i bajunetama na vlast. E sad, tko izmisli patent da se takve može kroz izborni proces smijeniti s vlasti taj je zreo za Nobelovu nagradu. Dakle, tko je lud - mis mo ludi:)))

    avatar

    09.07.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • hsp1861

    evo baš čitam na jutarnjem, stigli rezultati ove ankete...

    avatar

    12.07.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • TURBOUSTAŠA

    Komunist Istrijan

    junačino, domagojkrstičević monkey a yahoo.com javi mi se pizda ti materina titoistička, tu sam u rijeci u blizini pa ćemo mi vidjet koga ćeš ti proglašavat ustašom i fašistom, da se mene pita prvo bi se vas pobilo i pobit će vas se sve do jednog ko 1941, a onda četnike. isto tako zaboravljaš degeneriče, da ste 1945 imali srbe muslimane slovence i crnogorce na svojoj strani i svejedno ste pušili kurac 4 godine rata, odatle i bijes 1945 i vaša silovanja i mučenja ljudi, a vjeruj mi imbecilu izazovete li građanski rat opet, to će biti zadnje što će ostati od vas, ono što se dogodilo židovima dogodit će se vama u daleko gorem obliku. vjeruj mi na riječ. nastavite li ovako, proći ćete gore nego svi židovi koji su se prtovrili u prah i pepeo, a ponavljam ti javi mi se na e.mali pa ćemo mi vidjet dal ćeš biti ovako riječit uživo i dal ćeš se uživo ovako kurčit i preseravat. ja znam da nećeš, jer ćeš se usrat ko poljski miš kad te uhvatim štemat majmune glupi partizanski.

    avatar

    14.11.2014. (06:04)    -   -   -   -  

  • TURBOUSTAŠA

    i još jedna stvar, KRENI STOKO PARTIZANSKA KRENI DA IMATE MUDA MAJMUNE KUKAVIČKI ODAVNO BI VI KRENULI, ALI DOBRO ZNATE DA BI PROŠLI KO SRPSKI ANTIFAŠISTI ČETNICI 1995, NAVEDI KOJI DIO HRVATSKE KONTROLIRATE VI KOMUNJARE JEBEM LI TE U USTA ŠKRBAVA OSIM ISTRE RIJEKE PA ČAK I KRK JE VEĆ NA POLA PUTA DA VAM JEBE MAJKU, ZAGORJE I MEĐIMURJE, DALMACIJA GORSKI KOTAR LIKA SLAVONIJA BANOVINA, STARI BUDE LI OPET RATA PARTIZANA I USTAŠA, TO ĆE BITI NAJKRAĆI RAT U POVIJESTI ČOVJEČANSTVA JER ĆETE GA VI POPUŠIT I BITI GENOCIDIZIRANI U ROKU OD TJEDAN DANA. JA BIH SE NA TVOME MJESTU RAĐE ZAMISLIO, ŠTO ĆE OSTATI OD VAŠEG KVAZI ANTIFAŠIZMA KAD OPET FAŠISTI DOĐU NA VLAST, A USKORO OPET DOLAZE I JEBATI ĆE VAM MAJKU JAČE NEGO 1941 JESI ČUO MIŠIĆU PREKO INTERNETA? JAVI MI SE NA E.MAIL ADRESU AKO SKUPIŠ MUDA, MOLIM TE LIJEPO UČINI MI TU USLUGU DA TI IZBIJEM VILICU I SVE ZUBE IZ USTA PRAVO FAŠISTIČKI I TURBOUSTAŠKI.

    avatar

    14.11.2014. (06:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...