Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • fulvus

    ček, ček, obećao si mi post u kojem ćeš objasniti da i vi muški nešto radite...sva sam nadobudna dočekala novi post, kad ono šipak. zna se i zašto, jer ne radite:)))))

    avatar

    20.06.2008. (15:16)    -   -   -   -  

  • NF

    sad maloprije ja popizdio i komentirao tekst reklamiran na naslovnici, nisam vidio tvoj koji je dakako bolji. jebate, budaletine koji bosnu nikad nisu primirisali, a kamoli živjeli ili žive tamo, idu nama objašnjavati suštinu stvari, neću se ufuravati, moram se pakirati za ranozorni maturalac ...

    avatar

    20.06.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Jeb'ga. Pa katolici u Sjevernoj Irskoj navijaju za Republiku Irsku.
    Odi probat njima objasnit da bi trebali navijat za Sjevernu Irsku u nogometu ili U.K. u ostalim disciplinama :D

    avatar

    20.06.2008. (15:22)    -   -   -   -  

  • ANDREA

    DA ISTINA PERO PANONSKI

    avatar

    20.06.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  • ANDREA

    A HRVATI U HERCEGOVINI IPAK IMAJU NEKE VEZE SA NAMA IAKO SAM JA I ZG MORAM TO PRIZNATI,JER SU IN ONI PO NACIONANOSTI HRVATI I IMAJU TU NASU HRVATSKU PUTOVNICU.,ALI ETO...

    avatar

    20.06.2008. (15:49)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Fulvus - pa draga... Mislim... Ja znam da se vama curama post sam napiše, ali eto, ja sam ga NAPRAVIL. I koštalo me. :-))
    @ NF - nego, imaš li još tog Vintage - Radebergera? :-))
    @ Pero - :-) s Tobom ću se jednog dana u Saboru prepucavat, hahaha :-)) Unatoč sličnostima, postoji razlika između Irske i Bosne, kao što znaš... A složit ćeš se da bi i u Tvom scenariju bilo tužno da se unaprijed nahuškava, planiraju šore i da murja proglašava "condition red". Kužiš, o nogometu govorimo, a ne o haubičkim manevrima... /No, je, budem otišao; imam frenda u Dublinu. Samo da ovo u Bosni okončam. :-)) / Živio! :-))
    @ Andrea, ali i svi slijedeći sa istom retorikom:
    Probao sam biti jasan. Stravično je da se očekuje nasilje na nacionalnoj osnovi u ionako sje'''noj državi, a zbog - sporta. K tome dviju drugih država.To je sve što velim.
    Ne osporavam niti Posavce (!kad već ideš u to!) niti Hercegovce niti njihiv jezik, vjeru, kulturu. Niti, kad je već tako ispalo, hrvatske putovnice. Ali se osobno ne slažem sa postavkom da je državljanstvo i putovnica nužno & dovoljno jednoznačno nacionalnosti osobe. Državljanstvo - ergo putovnica - je administrativna kategorija. Utoliko mislim da su RH putovnice dodatni "klin" u BiH, jer automatski ljudi koji ih imaju BiH ne osjećaju svojom, niti su u "režimu" sa ostalim njezinim građanima.
    Ponavljam - i post i komentar samo su moji stavovi (u desetoj godini gostovanja u BiH); nisu opće tvrdnje. I ponavljam: Da se zbog lopte ide u nacionalne hajke, prestravično mi je.

    avatar

    20.06.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Ja iz moje nekakve starcevicanske pozicije sam spreman daleko ici u obranu cjelovitosti Bosne i imam puno razumijevanja za Islam, ali postoji idealno i realno stanje. Trenutno je stanje, da aposolutno svi Srbi i vecina Hrvata u BiH ne zeli tu Bosnu. Osobno, puno mi je draze vidjeti hrvatsko-beiha granicu, nego hrvatsko-srpsku granicu 50 km od Zagreba.

    A u hrvatsko-bosnjackim odnosima jedino mogu reci You need two for tango.

    avatar

    20.06.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • primakka

    ono što su prije radili vrli vođe, sad serviraju mediji. mislim sa suljo i mujo niti ne znaju da su možebitni navijači turske, a teve ih već predstavlja kao turke. to je ružnija strana sporta: naši protiv vaših. arena se mora izmisliti ako je nema. ratovati treba da se pojača nacionalni zanos. na poljima sporta pogotovo. ne više: kruha i igara, nego rata i igara. i to ne samo na balkanu! ajme.

    avatar

    20.06.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • NF

    @shelly : vegeta je više bila za geografski istok, ja sam DM mijenjao 1:10 i curama plaćao tokajac, litvanka i poljakinja (ajmo o katoličanstvu) su me voljele, no levantica u komentaru jednog od prethodnih postova donekle ima pravo, bili smo i mi mlađi ;), no moram reći, američki stipendisti su svoje slobodno vrijeme trošili za bacanje bumeranga i u skladu s uputama svoje vlade bili štedljivi i mijenjali marke 1:1 ;)

    avatar

    20.06.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  • primakka

    nisam stvarno virovala najavama! ma, sve je to turbo-folk. imaju svoju državu, a traže nered. ne u ime sporta, nego nereda! koliko sam mogla vidit, pravi igrači su se zagrlili na terenu. i nisu im bili dovoljan primjer :-(

    avatar

    21.06.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Pero Panonski - :-) da Bosnu očito ne želi nitko, ali da je se drže oni, koji nemaju maticu Srbiju ili maticu Hrvatsku iza sebe, posve si u pravu. O tehničkoj analizi tanga isto nemam što dodati. Jarci na brvnu, manje romantično rečeno... Koja mi je država uz Hrvatsku draža - tu si me sad ulovio. Volio bih da je neka zemlja, za koju nikad ne čuješ; skroz nespektakularna i dovoljno zdravog ega, da ne gleda naprijed preko leđa.... :-) Ajmo s tim ispitima, kolega... :-))
    @ NF - i viš Ti sad to. Ameri kao takvi, Ti i ja tu smo, di smo. A svi drugi - e,heee... :-))
    @ Odmak od - i eto. Da. Ne znam samo, kako u tom naconalpolit-kontekstu tumačit' (vankontekstnu) Bilićevu - "Vratit ćemo se jači" ... :-/

    avatar

    23.06.2008. (08:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...