Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Tina

    Ne mozes pozeliti ljepse provedeni dan. Super su mi tvoje obezglavljene fotke. :)

    avatar

    16.06.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • boem

    dobar blog
    sviđa nam se
    svrati do nas
    pozzzzz!

    avatar

    16.06.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    mm, dobre noge ;-) . Prava planinarka. Setnja djeluje dobro, pamtim ju za kad bu mi dosadno vu Zagorju. Slikica s traktorom je genijalna, "kokosinjac" isto. Je, pozabljeno djeluju ta sela.

    avatar

    16.06.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Pogledala slike i procitala tekst!

    avatar

    17.06.2008. (15:10)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Tina: joj ti si vani pa čezneš za ovim krajevima, a mi koji smo tu čeznemo za inozemstvom :)) ne možeš nam ugoditi kako god, zato postoje blogovi pa da nam bar misli malo odlutaju :))
    - astrosailor: hehehe hvala! :)) ali ako ti noge izgledaju dobro u tim bakandžama koje su broj veće i izgledaju čudovišno na nozi, šta bi tek bilo da te noge vidiš u štikalama na jedno deset centi visine ;)) hehe uozbiljimo se i dosta samoreklame! :)) mene traktor oduševio, mrak je izgledao u toj šupi... tnx :))
    - Zvrk: pa svaka čast, kad pišem ovakve PREglomazne postove pitam se pročita li ITKO od početka do kraja taj post ili se samo skenira i skimira tekst :)))

    avatar

    17.06.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • milicza

    Ja pročitam sve.Pa se opet vratim i opet pročitam sve.Svako jutro kad se dignem i idem vidit šta ima novo na blogovima mojih frendova među kojima ti držiš jednu od 5 vodećih pozicija..opet utvrdim gradivo,ako nema novog posta,a onda se bacim na proučavanje slika,opet i opet.Zato ne dirat u dužinu postova,taman je!.

    avatar

    17.06.2008. (21:27)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Sviđa mi se Ravna gora i jedna mi je od najstrmijih planina. Isplati se proći kraj Pećina, ne moraš se penjati na njih, a lijep je spust i prema Kamenici. (Onaj traktor se smije i namiguje mi).

    avatar

    20.06.2008. (02:05)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ma gle ove bezglave na vrhu! :))

    avatar

    20.06.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • Sinja

    Ne reče nam samo kakve se muzike može naći na tom đuboksu :)???
    Sinja ( s Coolinarike, da ne bude zabune :) )

    avatar

    20.06.2008. (20:20)    -   -   -   -  

  • slaven178

    prekrasna gora, predivna

    avatar

    20.06.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Milicze: jaao, baš si draga. ali stvarno pomisli tko to čita i pretjerujem li u svemu. no, dobro, skribomanka jesam, to se vidi. pa onda mogu misliti da tko hoće čitati detaljno - može (kao ti :)), a tko ne, uvijek može zaskrolati brže :))
    - Gogoo haha a i ti skužio traktor, ha? :))) što se Pećina tiče (tamo je pisalo PeČina) :) zapravo nismo išli tamo jer sam ja iznistirala čim prije povratak da stignemo do dvorca :x ja sam prvo htjela da idemo u dvorac pa na vrh, ali su me nadglasali. onda je kompromis bio da ja stavim veto na Pećine :D demokracija all over Baščaršija :)
    - Vinci: hehe a znaš mene, kad planinarim - glava u oblacima! na takvim smo visinama! :))
    - Sinja: e bok, draga, pusa! :)) odmah sam pomislila na te... :)) dođi mi opet tu! što se muzike tiče, svirala je neka domaćaaa! :))
    - Slaven: baš tako, kratko i jasno :) a tek da vidiš šta ima na Velebitu (to puštam ovih dana)... :))

    avatar

    22.06.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • tužna lutka

    E, ovako - ja se javljam nakon sto godina, ALI - ja i moja hani išli prošlu nedjelju na RG, u namjeri da tamo provedemo lijepo nedjeljno poslijepodne, u ugodnoj šetnjici, crvkutu ptičica i svježem šumskom zraku. Ali, AVAJ! Završili u nekakvoj šikari, na rubu provalije, što će, dakle, reći - fulali put maksimalno.
    Dakle, skrenuli smo prije Trakošćana na put gdje je desno usmjerena tabla označavala Meljane. I na tom putu skrenuli lijevo na mjestu gdje je tabla označavala Ravnu goru i selo Vrbaniće. Dalje se još par sto metara vozili autom, ostavili ga kod raspela s klupicama i produžili pješice. Dakle, na putu smo u Meljane, gdje smo sreli istu tu srdačnu bakicu i sve što ide s njom u prilog. Ali tada se dogodilo ono što se uvijek dogodi kad dvoje ljudi ide na put bez itinerara! Hodali, hodali, hodali, hodali, hodali, hodali - sve selo. I onda odjednom - skretanje na nekakvu vododerinu, prije bih rekla - put koji je voda utrla, a ne staza, strmo u božju mater, a sklisko ko na Zetri 84! E sad, ja se uspaničarila, rekoh - ne idemo tuda, ajmo vamo - lijevo, tu je neki put, izgleda bolje! Ali taj put nas je dove do ranije spomenute šikare i svih ostalih popratnih pojava koje je ova izazvala (da ne kažem da smo se skoro posvađali da se ja od straha nisam rasplakala). I tako, kroz šikaru i tundru, na kraju opet završili na onoj prvoj stazi, samo, ovaj put, NIZBRDO! Dakle, to je bila avantura!

    E sad, nakon što udavih, lijepo molim: GDJE TOČNO SMO TREBALI SKRENUTI I DOĆI NA CESTU BEZ TRAUMA???

    Inače, ta Ravna gora mi je predivna, unatoč lošem iskustvu, zbilja sam uživala u predivnom planinskom zraku i pogledu na Ivančicu i Maceljske Alpe.

    A da bih mogla opet, molim Vas, gde točo skrenuti??

    Veliki pozdrav iz Varaždina!

    avatar

    14.11.2008. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...