Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fulvus

    ja bih onda voljela umrijeti tijekom sexa u 97 godini života....

    avatar

    16.06.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Slažem se s tom teorijom. Tako je i Toni Kljaković umra pjevajući i veseleći se, odnosno radeći ono što najviše voli. E, kad bi mogli birati....

    avatar

    16.06.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    a ja sam sklona vjerovanju da umremo kad u biti izvršimo svoj cilj na zemlji
    svi imamo neku ulogu, zadaću
    ponekad samo da osvjestimo ljude oko sebe, pa i našom smrću, da ne filozofiram, ja osobno bih voljela umrijeti u svom stanu u Umagu, s pogledom na more, slušajući jazz i čitajući poeziju, i samo tako zadrijemati u ležaljci koja bi bila vezana između dva drvena stupa...dada, ona ležaljka kaj ima dva kraja koja se vežu, eto tak, pletena lol :))

    avatar

    16.06.2008. (17:09)    -   -   -   -  

  • levant

    @shelly
    kak pokraj tebe? ti si druga republika? nemerem u jednom danu i srbiju i rvacku i bosnu. to bome i meni previše..:))). Sad idem vidjet kartu da vidim koliko blizu smo bili?!? To mi prva vijest da Orašje blizu. Šit. A mogla sam kavu popit na tvoj račun i još vidjet jedno od tih 8 izvora od kojih će jedan biti moj zato što sam ti prijateljica....:)))))))
    17.06.2008. (09:27)

    avatar

    17.06.2008. (09:35)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Odavno sam rasčistio s tim dijelom prolaznosti. Kad ti izvuku broj, ideš ;)))

    avatar

    17.06.2008. (10:40)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ fulvus - budem Te se klonil tih dana. :-))
    @ gustirna - ma, ja se pripremam. čaša vina sve češće sve bliže, sitni gušti srcu mili ...
    :-))
    @ Upica - jedno ne isključuje drugo. A meni valja birati, Fulvusica u 97., ili Ti u Umagu... Hmmm... Da mi se ne desi vagnerijanska Smrt Onana ... :-) :-) :-)
    @ Levant - oprosti, ak se sečam kaj je rekla Emmannuelle u Trećem dijelu, triput ide. Serijski ili paralelno. No, je, O. Ti je na sat i nekaj od Knjazmihajlove, a dva od Tkalče. Prekosavska strana Županje, tagzareć. A za Osam izvora valja na drugu stranu; to je u Republici Dalmaciji... Vidim, budna si i pamtiš. Cijenim! :-))
    @ 012 SP - definitivno. Ali dok me ne izvuku /hm, ispadam... ... :-)/, lakše mi je tako prihvaćati odlazak drugih ... Živio!

    @ Tutti - ma... moram poradit na sebi. Fino mi je rekla profačica mi materinjeg. Da ne pišem loše, ali ponekad teško shvatljivo. Svi se uhvatili o smrti, a ja proglagoljio koju o jazzu i znatiželji... ttt. :-) :-) :-)

    avatar

    17.06.2008. (12:41)    -   -   -   -  

  • primakka

    kažu da se jazz može shvatiti tek u nekim godinama...znači, sazrijevaš ;-)) - glazbeno.
    između fada i tanga - biram smrt plešući tango. fado imam ovdje i sad.
    sjećam se filma " i konje ubijaju, zar ne?". njima ples nije bija gušt. ali skončat nakon sati i sati tanga...- to da.

    avatar

    17.06.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ odmak od - da, znam za teoriju o jazzu, zapravo sam se narcisoidno poigrao s njom u postu. :-) No... hmmm... možda govorimo o istom pristupu, vele mudri ljudi kako neki od nas sa godinama uvide - genijalnu jednostavnost stvari... ;-)
    Tango i fado - gadno, morati birati. Crnka, plavuša; Ferrari, Porsche, pas, mačka... :-)
    Osobno, kao dva ruba puta... Tango, matematički, spektakularan, ekstrovertiran, urbanog porijekla; fado, koketno spušten pogled životne radosti, introvertiran, impresionističan, potekao iz provincija... A imaju i zanimljive uloge kroz epohe diktatura; nacionalistička simbolika, pa prešućivanje, pa renesansa preko Piazzolle i Misie ... Hm.
    Odoh u kavojutarnji traktat... ?četveroručno?
    :-)

    avatar

    18.06.2008. (08:09)    -   -   -   -  

  • levant

    kak nebi pamtila. pa o egzistenciji mi se radi:). čovjek može bez vode 5 dana. i kaj? cijela zemlja ostane bez vode samo ja imam. osam izvora. a zašto? zato što sam ti prijateljica...:))))))))
    u županji smo klopali. uopće nisam imala pojam da je to tako blizu. oprosti. mišljah da orašje negdje u sredini bosne. no sam jučer otišla vidjet kartu. sad sam mrvicu pametnija. ne znam baš što s tom pameću da radim, al eto. idući put nađemo se u županji ti plaćaš ručak u spačvi. tak! :))))))

    avatar

    18.06.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levatantica - ma fakat mi imaš potencijala za bit prijateljica. Sve em misle da sam kraj visočke piramide em misle da im imam platit klopu. Dobromidošlaaa, priiiijaaateljicaaaa... :-)))

    avatar

    18.06.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  • levant

    pih. piramide sam vidjela i ne mislim da si kraj piramida. jer tamo sam bila i nisam te vidjela znači da nisi tamo. tak! a za platit klopu moraš jerbo ak ja dođem tam do tebe ondak su to ogggggromni financijski troškovi. em autoput , em benzin. pak ja bi tebi platila al neću imat . ti da dođeš k meni ja bi ti ko pravom gostu mom i prijatelju i ručak i večeru platila. no to sam ja, dobra i krasna. znam da nisu svi takvi ko ja. evo na primjer ti- već se koprcaš i bacakaš samo da ne potrošiš koju kunu na mene. pih. pih.pih....:))

    avatar

    19.06.2008. (09:18)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - šarmantan poziv, kajjeje. :-) Još ak imaš smeđe oke, ja sam pal. :-)) Okej, ovagbumo: Moja nafta i voda. Tvoja večera. Mislim, jeftinije neJde. :-))

    avatar

    20.06.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...