Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • primakka

    iako namig nije meni upućen, evo se ponavljam nakon 29.10.07. i pročitah kao i onaj "mujo kuje..." nemam puno komentara na temu, isto kao ni ti na poskupljenje struje, ali volim kad netko živi svoj san i ima interes za njega bez vizije ostvarenja ;-)). jako mi je žao što taj san nisi ostvario.
    p.s.arsena nikad mrzila nisam, ni u mišino doba. kao ni ti avione, uostalom.

    avatar

    13.06.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Ja sam bas u srijedu, nakon valjda 10 godina otisao pogledat primarno avionceke i bellov helic u zagrebacki Tehnicki.

    Ja Tehnicki volim, ali jos uvijek nema klime, avioni su svi povarbani u jugo-boje ... A Bücker Bü 131 je bio domobranska ptica i ne vidim razloga da mu se ne stava domobranske oznake.

    A kod Bella nema uopce opaske da su ga 1991. izvadili iz muzeja i poslali u rat :D Inace muzej je dobio zvukove motora. Gust cuti kako zvuci.

    avatar

    13.06.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Odmačka - :-) je, i ja sam se išao podsjetiti tamo, što sam onda napisao... Al kad je ovo AUZMIŠ, pa ne mogu, koliko bi htio... :-) Nego, svaka Tebi dala čast. Na vjernosti! Mi. :-)
    @ Pero Panonski - joj, naš Tehnički planiram već godinama, ali kadgod dođem doma, samo na vikend, nekako nemam srca ostaviti par sati tamo... A Pezeicu drugdje... :-) /U bg - muzeju sam se nabrstio, čekajući punca i punicu da se vrate s puta... Vi'š, samo Ti govorim, kak' to je... :-) :-) :-) / Živio & sretno sa rokovima... kolega... ! :-)

    avatar

    13.06.2008. (15:53)    -   -   -   -  

  • NF

    hajde pogodi što su hruščov i tito onda pili,pa se pomirili, ja znam, nije votka :p

    avatar

    13.06.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Nachtfresser - :-)) e sad... Kajjaznam. Sovjetskoje Šampanjskoje? Desinićki Jebežlivec? Kragujevačka usminovača? ... tim redoslijedom...? :-))
    /al ak znaš, javi. treba mi za po doma./

    avatar

    14.06.2008. (08:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...