Komentari

starfruit.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • macka_u_martama

    uživaj u Londonu...nadam se tom putovanju već dugo...posli diplome možda i uspijem poć

    avatar

    08.06.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Matti

    Ne bih ni ja imao ništa protiv posjeta Londonu hehe, kupit new rock boots i popit pivo u kojem pubu :D kod nas nema ni jednog ni drugog

    avatar

    09.06.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Naravno da će ti to u Londonu biti odmor i to kakav odmor! istina je da mnogi ne mogu zamisliti da na odmoru rade išta konstruktivno, ali za mene je upravo ovo tvoje kvalitetno provedeno vrijeme. Učenje jezika, da, ali s guštom, razgledavanje znamenitosti, fotkanje, papanje, šetanje, upoznavanje novih ljudi, shopping, ma sama promjena okružja u kojem inače živiš je odmor sam po sebi.
    Oni koji vole 2 tjedna nepomično ležati na plaži ne interesirajući se za okolinu oko sebe, a navečer se ubijati od kvaziprovoda u nekom jadranskom klubu s pijanim Talijanima, to je njihova stvar, ali meni se tvoj odmor puno više sviđa :)
    Ja, pak, u kolovozu idem u Pariz pa ćemo se valjda slično provesti, samo što ja ne idem na učenje jezika, ali se jednako radujem i jedva čekam svoje pariške dogodovštine :)
    I sretan ti rođendan unaprijed, da slučajno ne zaboravim. Neka ti se ostvari svaka tvoja željica, a ja ti želim da uvijek budeš takva da ne obraćaš pažnju na ono što će drugi reći te da punim plućima živiš - sebe! :)

    avatar

    10.06.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • kate

    jooooooooooooooooooooooj, posjeti british museum i za mene. sada ti zavidim... e da i posjeti zoo isto. čula sam da je fakat kul, a svi znamo kako su životinje fora. e i ajmo sutra van,taman ću se riješit elektriciteta pa da budemo vesele zajedno.

    avatar

    12.06.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  • Helada

    Ja sam se prilično nedavno prvi put vozila avionom, išla sam u Portugal. I ja bih htjela vidjeti London.
    Mogu zamisliti odmor proveden u učenju, ali onoga što me zanima i što sama odaberem.

    avatar

    29.06.2008. (04:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...