Komentari

morwenna.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • *sazui*

    ej..prwa sam..hehe
    ne želim ti ni ja govoriti biti će bolje jer to čuješ od svakoga.Život je naprosto takav.Ne mazi nas,jer kada bi na mazio bile bismo princeze.
    Lijepi san.Ja sam sanjala bivšeg da smo bili na pustom otoku,da sam ja bježala od njega,da ga nisam željela blizu sebe.Ni sama neznam zašto sam bježala od njega,ali na kraju sam morala biti kraj njega jer nije bilo izlaza bježati od njega.Ah,moj san je smješan:):)
    ...a eurosong..gledala sam ga,i mogu reći da je Turska bila jako dobra,a pjevač je i meni zgodan.Istina,ima jako lijepe crte lica.A i slažem se s tobom da se takve pjesme ne čuju svakog dana...
    hvala što si navratila..zbilja mi je drago..imaš msn?ja imam,u box-u ti piše adresa:)pa me addaj ako želiš(tj.ako imaš msn)..
    jesam ja naporna..a i raspisala sam se..odoh čitati knjigu koju upravo čitam...čjms...
    do tada mi užiwaj..pusa..
    bye..

    avatar

    28.05.2008. (17:54)    -   -   -   -  

  • *sazui*

    hehe..nisi jedina..lagala bi kada bi rekla da nije zgodan..hvala što si me dodala..pusa..

    avatar

    28.05.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    Pišem jer ne znam što bih od sebe. Bar priznajem. Slušam glazbu, ali treba mi nešto što bih radila uz to. Crtanje mi nije najjača strana. Pisanje se nekako više ne čini zanimljivo, ako nije u školi, pod satom. Tada mi je inspiracija najbolja. 20 raznih tipova ličnosti je oko mene u tom trenutku. To je raj. Ali mogu pokušati. Popodne neće pobjeći samo od sebe.

    Hihihi.. Poznato, poznato! :)

    avatar

    30.05.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • *sazui*

    ej..jesam ti rekla da imam novi post..
    pusa

    avatar

    01.06.2008. (02:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...