Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sanja

    Kažeš kako su kriminalci, ubojice i ini kažnjenici dostojanstvo čovjeka prokockali svojim (ne)djelima. Iskreno, ja se slažem s tobom. No, htjedoh te nešto upitati. Zapravo, prvo ću natuknuti nešto. Ne koristim niti jedan kozmetički proizvod testiran na životinjama. Lijek uzmem ako baš moram. Bi li bilo prihvatljivo da, umjesto da samo plaćamo za hranu, vodu i ostale troškove tih zatvorenika, imamo i neke koristi od njih, pa da se na njima testiraju lijekovi? A onda da uzmemo u obzir ono pred kraj tvog posta, kako se gotovo sto godina ništa nije promijenilo... pa i mogućnosti zloupotrebe...
    Ne zaslužuje li ipak pravo na život dostojan čovjeka? Ja ipak mislim da kazna u zatvoru ne treba biti odmazda, nego rehabilitacija.

    Što se tiče riječi pravobranitelja o još napučenijim zatvorima, ja sam također od srca nasmijala tome... i pronašla još jedan dokaz da stroge kazne ne popravljaju društvo. Samo metu smeće pod tepih.... Društvo popravlja podizanje svijesti pojedinaca. :)

    A gospođa Pukanić... samo još jedan primjer gdje sve ne valja, a nitko nije kriv... Iskreno, od toga mi se već povraća. A sve je to stoga što oni, nesposobni a dobro organizirani, dolaze na položaje na kojima mogu odlučivati o ljudskim sudbinama.... :(

    avatar

    23.05.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... Pozivanje na humanost i ljudska prava s njihove strane je tragikomično. Zar su se oni ponašali humano i poštivali ljudska prava svojih nevinih žrtava? ...

    Znaš li ti tko je POKRENUO štrajk u zatvorima ?

    Zločinac, silovatelj, uboica mlaljetne susjede kojoj je mogao biti otac, Ivan Bulj ...

    Njemu nije 'rana dobra ... oslabit će jadan, duhovno i fizički pa kad izađe neće moći noću, uz cestu sačekivati maloljetne curice ...

    Puno se pisalo, puno sam pisala o svemu što iznosiš u postu ... slučaj Pukanić SLUŽI nekome kao što NEKIMA SLUŽI na čast SLUČAJ s profesorom Marušićem !

    Jedan pretjerano eksponiran a drugi, o drugom se stidljivo šuti, prešućuje !

    Sramota je što neki ljudi koji bi trebali biti IZNAD svih tih sramotnih radnji, oni koji bi trebali BRINUTI o stanju u Državi, više brinu brigu o sumnjivim tipovima i uličnim događanjima kojima se čak ni kvartovski policajci ne bave !

    Dražava Hrvatska gubi na svom dostojanstvu, na ugledu kako od svojih građana tako i šire, zbog takvih, visoko pozicioniranih ljudova !

    Što reći za Krležu ... uvijek aktualan kao svi naši Velikani !

    avatar

    23.05.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Da... ove pobune u zatvorima... zbilja je teško o tome hladne glave... :(

    avatar

    24.05.2008. (09:29)    -   -   -   -  

  • en1di0n

    U sistemu koji je temeljen na laži, istina veoma narušava temelje.

    Pa se zna zalomiti nepravilnost tipa, lik popuši djoint i najebe više od lika koji je silovao djevojčicu... recimo.

    I tako je naš sistem pun različitih nepravilnosti. Ali kad državi nešto treba ...e onda sve to fino funkcionira. Ako se treba zaštiti neka debla hemeroidna saborska guzica onda se poziva na imunitet i ostale kerefeke. E pa... "dodge this"

    Eto i tako... ali mi i dalje idemo ko ovčice i gutamo govna koje nam serviraju.
    ...i tako.
    Ali živi se... ili preživljava... kako ko

    avatar

    26.05.2008. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...