Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • NF

    Ne, ne i ne! moje ne je ozbiljno, ne smij se daniela! a tebe predlažema za precjednika DE DA ;)

    avatar

    06.05.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • fulvus

    toliki tekst, a samo je bila umorna......ili u pms...ili je upravo sanjala Keanu Reevsa, a ti je zaskočio?!

    avatar

    06.05.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Eh, vi muški baš nikako da shvatite ženske! I knjige su napisane na tu temu, pa je opet sve isto.
    U jednom se slažem s tobom - kad je ne onda treba i ostati NE.

    avatar

    06.05.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • primakka

    jadni moj jelo, nije lako...
    kad ona reče ne, trebaš slušati i gledati, a ne čitati. podržavam tvoju akciju! da? ne?

    avatar

    06.05.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • levant

    nemošbilivit. pa tko vam brani vašu ravnopravnost? tko pitam ja tebe? ja sam za ravnopravnost i jednih i drugih. al ovi drugi nek onda idu svojim putem. zašto se onda zaboga uvijek vraćaju i pokušavaju bit ravnopravni tam di treba kompromisa? :)

    avatar

    06.05.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • oldbat

    ajme šta ga vi muški znate iskomplicirat. Cila filozofija je u tome da je ženino osnovno pravo da se ima pravo predomislit. Još bi nan i to oduzeli.

    avatar

    07.05.2008. (09:38)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    dobro je kad ima Da ili Ne... to znači da je minimalno jedna strana zainteresirane ;)

    avatar

    07.05.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ NF - ajde oću, al Ti si mi onda prvi Ipedeovac. Danielu ćemo na banderu. Mislim, kao zastavicu. Makar zbog slikovne logističke podrške morate dakle biti oboje. ;-) (A što reče njemački pjesnik davni, lajht ist, tuđim gloginjen mlaten... :-) ;-) :-) )
    @ Fulvus - čekaj malo... "samo"... Pa to su tri stvari odjednom... Ttt... :-)
    @ Gustirna - a, skužaj, ja nemam kad čitat. Osim uz šporet. Ostatak vremena držim Prvozakonitu raspoloženom. I ne znam reći ne. ;-) :-) ;-)
    @ Odmak od - a tko će me smantat, nego Ti. Vidi, baš rekoh Gustirni da ne stignem čitat, slušat i gledat. Osim toga, ženske knjige tvrde da muški ne može dvije - tri stvari odjednom. Ja se damski smješkam na to. Ti - ne? ;-) ;-) ;-)
    @ Levant - o, taj mi je uvodni ton poznat još iz Đorđićeve. :-) :-) :-) Dakle, u zaključku se vraćaš miroljubivoj koegzistenciji, rajt...? :-)
    @ Old Bat - GA - koga, ga? Ako je Njega, pa bolje iskomplicirat, nego... mislim .... E! ??Ili...? ;-)
    @ Zona Ze - da si Te prevedem... Dakle motka mora imat dva kraja, veliš...? :-)

    avatar

    07.05.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    umirem od smijeha, ne mogu si pomoći, umiremmmmmm
    kao prvo naravno da ženama ne smrde noge, bar meni ne smrde, zašto?
    zato što se tuširam najmanje tri puta dnevno, ne radim teške fizičke poslove, mažem si nožice s finom kremom i imam kvalitetne cipelice, tak da...je nemoguće da mi noge smrde
    to je doista tako...hahahah dečki moji, šta da vam kažem, da niste moji, da vas nemam rad, ah bilo bi s vama teško :))) ja naravno podrazumijevam da se muškima uvijek hoće hahahha
    a i da se meni uvijek hoće :))))))))) tak da...sori dečki

    avatar

    07.05.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • greentea

    hehhehehe...kak se dečec iznerviro, jer ništa nije shvatio, dame ga motaju oko malog prsteka (ak smijem ovdje na muškom blogu spominjati išta malo).
    dragi moj, nije problem u NE. problem je u DA. jer, kako da jedna dama koja drži do sebe samo tako od prve vrišti DAAA?! ne može. ne ide to. zato ona kaže NE. tu nastaje problem - muškarcima evolucija nije podarila dovoljno fin osjet sluha i intuiciju da znaju lako razlikovati sve profinjene nijanse toga NE. one su beskrajno složene i tanane. naravno da nije svako ne ne. treba upijati svekoliko ozračje situacije, biti fleskibilan i podatan u prilagođavanju njezinim raspoloženjima koja vrlo lako variraju ovisno o bedastoćama koje prosječan muškarac provali u navali želje da nešto povali. smatram da muškarac koji si zacrta da dami prilazi uvijek samo s namjerom da njoj pruži zadovoljstvo, a ne da si ga sebi uzme, to prilično lako može svladati-no, većina vas je duboko egoistična i smatra da vaše uzimanje treba ženi biti samo po sebi zadovoljstvo! svašta! pa, ne zaslužuješ dobru rundu samim time što postojiš i što si izrazio svoju dragocjenu želju zbog koje bi tvoja ženica trebala isti tren pasti u trans. kak se nisi sjetio taj dan opeglati veš, usisati, skuhati ručak i donijeti dragoj buket crvnih ruža, izmasirati stopala itd u tome stilu...žene uvijek znaju kad muškarac nešto čini zbog njih i ljubavi prema njima, a kad zbog sebe samoga. i ne reagiraju jednako na to dvoje. ne bi ni ti. mislim ja. ali nije bitno. ne osvrći se na moje mišljenje...ja to smo malo lupetam u prolazu.....pozdrav:)))))))))))
    normalno da ženama ne smrde noge. vi to ne možete shvatiti. tja!:))))))))

    avatar

    07.05.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    greentea je u pravuuuuuuuuuuuu ona je ženska, ona je prava ženska, kad narastem bit ću ko ona :)))

    avatar

    07.05.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Ju Pi - nnnda... Jebate, zakaj imam dojam da se Ti obraćaš pluralu, a meni samom valja iz rova pred Tebe iskočit, dok Fiumen sad negdje skida slikice s neta ... Aaagh... :-)
    Od jedne malo afektirane tete blogerice sam se konsenzualno trajnorastao slijedom pukotine koja je počela njezinim malo nebuloznim dokumentarnim stopaloprikazom /pozdrav ...&..., ma gdje bile, hahaha/. Zato mi sad valja pazit kaj ću reć.
    Al zaljepil sam se za Tvoje nogice. Njamnjam.
    Ma, gle, to ja i velim. Bazd nema spol. Jer i ja se tuškam ko bedak, i - dobro, ne mazim si nogice kremicom, ali ovo drugo sve, i plus dobro vino, i maslinovo ulje isključivo, hahaha... Tagda, velim, opet cura poteže žeMske noge. Opet etiketa i stereotip. Kuišviš. Umjesto da si fino potopimo u kadu. Se. Nas. Uzdužnopoprečno. Pa vidimo, kaj i kak sa stopalcima. A i šire.
    I kao što veliš, da se ne volimo mi i vi, Marsovi i Venere, rebra i jabuke - - - bilo bi teško. Al se bi našli. Kad nam se hoČe.
    Dakle, levu Ti štiklu ostavljam, i šorts. A sad da vidimo to desno stopalce........................
    :-) :-) :-) :-)
    PiEs - Ti si moja čili - paprička bložanska! :-)

    avatar

    07.05.2008. (20:36)    -   -   -   -  

  • primakka

    dakle, paralelno s mojim zadnjim postom, izostavljaš čitanje, slušanje i gledanje u ime dodirivanja jer ne možeš raditi više stvari odjednom? nije te valjda već pregazilo vrijeme, jelo?( jer to, ne, nije shelly k., već jelo ž.) možeš ti to u kompletu, jelo, jer ćeš tek po intonaciji i po sjaju u okicama ocijeniti težinu onoga famoznog "ne". a tek onda krenuti na ono dodirljivo, na obostranu radost, ne?

    avatar

    07.05.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    JEBATEPES, KOJI KUMULATIVNI ČUŠPAJZ. IDEM VIDJET... GRINTI...
    DA VIDIMO kaj piše, pa budem usput, paralelno... Mogu ja to, pomisli Jelo, jajcočeškajući se dok je prinosio pivu čvaljama i palio cigarilo drugom rukom, koketno svježe opranim nožnim palcem kružeći po hladnoj glatkoći parketa pod mladim mjesecom /kajje,koke, diste sad? ... :-) :-) :-)/
    ...
    @ GreenTea - Prvi je problem u DA. Ok. Onda je problem, jer Ona veli NE. Ok. Onda NE ima finese. Kaj ja furt tvrdim kad me murja zbog krivog skretanja. Ok. Na muške mi je bedastoće palo dosta toga, kajjje štelo bit poHvaljeno. Ok. Postojanjem ne zaslužuješ rundu - definitivno. Te Ti plaćam istu. :-) Al gle, jer si mi gost novi: Jelo dnevno kuha ženi kavicu jutarnju. Na posao ju isprati. Pospremi njezinu pidžamicu, uloščiće ove i one. Sapere kadu. Pobriše prašinu. S ručkom ju čeka. Masira. Grli te ljubi. Pravovremeno te obzirno ali prepoznatljivo se unese u izvješeni time-chart za seks. Prati njezin izraz lica, tonus guze, okosjaj, ovulacijski miloprizvuk u glasu - studije konzultirat, molim! - i vlažnost njuškice 24-7. Usisavanje? Pa Shelly ima nabrijani, spušteni usisavač, Akrapovićev auspuh 4-u-1, eeej...! :-)) Pegla... mu je mrska. Kajjeje. Ruže s puno ljubavi uzgaja na terasi, a zasipal ju je njima, dok je živel u gradu. Zato Shelly njegova gospoja ljubi. Iako joj malo nogice... Mislim... Ponekad... Ne farbajmo se... Ih... :-) :-) :-)
    Idem sad stavit čaj. Zeleni. Za ak netko naleti. :-) :-) :-)
    /Dobrodošla enivej!/

    @ JuPiCa - kaj, konkurencija u ženčadi? ... :-)) :-))

    @ Odmačka - uhh... ??zar sam TO rekao, ja, Jelo, 1) pomisli, 2) usput tipkajući?? :-))
    No, učeći od boljih dama, nije na meni, tu se izlajavati... Te se smješkam, samo i zadovoljno... Jors tu diskavr... :-) :-)

    avatar

    07.05.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Et Ju Pi - sori, sad tek ugledah, kuriozno te kažiprstolizno listajući, Tvoj prpošni podpostosnatreni preupit o poslu Ti... Utoliko, ak Ti se da spustit... Buš ga našla. Bejbi. :-)

    avatar

    08.05.2008. (01:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...