Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • boco san

    Želimo ti dobro jutro!!!!! bodljica i ja uz smiješak: -))))

    avatar

    09.04.2008. (08:10)    -   -   -   -  

  • alkion

    E, nećemo tako! Prvo me zaintrigiraš, a onda proliješ hladnom vodom... Žensko... Pihhh! Nema odustajanja - treba mi dostojan "protivnik". Za "svađu" je uvijek potrebno najmanje dvoje, zar ne?... :)))

    avatar

    09.04.2008. (13:27)    -   -   -   -  

  • alkion

    Pozdravček svima vama tamo od mene ovamo... :)))

    avatar

    09.04.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Dobro je dok se imaš s kim tako smijati. To je definitivno prednost malih sredina...
    Inače genijalno je i kako ti stari igrači svaku temu koja se načne na kraju opet dovedu na svoj mlin ;)

    avatar

    09.04.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Ježić bodljica - i ja vama dobar dan, nadam se da ste pomele dvorište :)

    @Alkion - ako ti želiš - nema problema. Koja svađa, pa zar da se i tu svađamo. Da, potrebno je dvoje, a zamisli si kako je kad tek navali - četiri-pet?Ja ti se u biti ne znam svađati, ne na uobičajen "ženski" način. To je za mene - uzaludni gubitak energije. U biti uvijek sam se bolje slagala s muškim društvom, kao dijete, nekad u školi, poslije na radnom mjestu. S muškima je lakše, ako je žena pametna postigne što god želi. Za žene koje se vole svađati, moja pokojna baka je slikovito kazala - da je razrežeš na komadiće, svaki bi se za sebe svađao :) Pozdravček i od ovamo :)

    @Manga - nije to prednost male sredine, nego je prednost i sreća poznavati takve ljude. Danas je rijetkost kad vidiš da su ostali isti unatoč ovoj općoj depresiji. A genijalac Nosko jako dobro zna kako navući na svoj mlin. Iskoristi svaku priliku kad uhvati nekoga da ga sluša :)

    avatar

    09.04.2008. (17:55)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    joj baš si me opet nasmijala :)) Nosko je simpa ko i uvijek :) ma i moje bake malo isto tak uvijek vodu na svoj mlin :)) al navikne se čovjek s vremenom hehehe :))
    kaj se tiče haha Zmajke i njenog apetita, sportašica je pa nek samo jede fino ehhehe :)
    kad i vježba, bilo bi zabrinjavajuće da il ništ ne jede il puuuno previše, a da leži pred tv-om, ovak nek curka samo papa :))) a srećom ima i liniju na tebe eheheh tak da nek uživa i za one koji si ne mogu dopustiti zbog genetike :)) ko npr.ja :)) ja kaj god pojedem sve mi se primi, pa uvijek moram pazit i vježbat :)))) hehe
    haha nemrem bilivit hehe da ti je zbrčkala sve brzine na Gecku, al srećom imaš ti svog paju pa je on sredio stvar :)))
    eto sve pozdravljam i šaljem ogromnu pusu :)))

    avatar

    09.04.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    yep, ponekad valja stati na loptu :)

    valja uživat čim se za to uhvati prilika a smijeh je jedan prirodan lijek za tijelo ...

    pozdrav tebi i tvojima :))

    avatar

    09.04.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • Agua

    Bolje nek ide u podrapanim trapericama i starkama, nego u nekakvom drugačijem izdanju. Jer stvarno se svega i svačega nagledam u gradu subotom. Valjda djevojčice, koje tek počnu izlaziti, misle da je poanta izlaska što više se razgolititi. Strašno.

    Pozdrav :)

    avatar

    09.04.2008. (22:53)    -   -   -   -  

  • alkion

    Sad nemam pojma (opet konstatiram da su žene za mene bile, jesu i ostaju nepoznanica) zezaš li me ili stvarno nisi primjetila da sam i protivnik i svađa stavio u navodnike. Negdje sam već pojasnio (mislim kod Mange), dugogodišnje bavljenje poslom nastavnika letenja me naučilo da su diskusija, razgovor i lagana kontriranja najbolji za izvlačenje onog najboljeg iz sugovornika. Vjerujem da si već primjetila da ja svoja mišljenja suprotstavljam sugovorniku (uz maksimalan trud da ga ne vrijeđam). Ponekad su ta suprotstavljanja čak i u suprotnosti s nekim mojim stavovima ali jako puno pomažu da od sugovornika izvučem ono što mi se učini da nije dorečeno ili u postu ili u njegovom komentaru... :)))

    avatar

    10.04.2008. (00:38)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro je opustiti se i nasmijati. Brzine se ne smiju mijenjati kod jakog opterećenja niti previše napinjati ni opuštati lanac, valjda će naučiti. Trebao bi mi već novi bicikl, stari pomalo kašljuca.

    avatar

    10.04.2008. (01:23)    -   -   -   -  

  • prorok

    Potpuno se slažem sa tvojim komentarom ostavljenim kod mene
    jer znam da si obiteljska osoba, osoba kojoj je obitelj sve
    za to si mi kao prijateljica jako draga, pozdrav za tebe i tvoju mazu.

    avatar

    10.04.2008. (08:39)    -   -   -   -  

  • Talija

    Draga moja Fanika,pitala si me di sam ja e vidis to se i ja pitam već danima ako ne i mjesecima.
    Čuvaj mi se!

    avatar

    10.04.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Pikulica - u doba kad je linija i izgled najvažniji od svega, cure izvode svašta. Stoga je dobro da ima genetsku predispoziciju. Jer sada u razvoju, nema gore od kojekakvih dijeta i gladovanja. Sad se stvaraju temelji organizma. Meni se čini da je mog gecka netko drugi vozio, a ona sad neće priznati. Tko joj je kriv, ima zabranu, pa nek si misli, mora se ponekad malo skratiti lajna :)Pusa :)

    @Dag - kad se sjetim starih vremena, smijali smo se skoro svakodnevno. Danas malo manje. No, to ovisi i o osobi. Poznajem osobe koje 30 nisam nikad vidjela da se od srca nasmiju. Jadno :)

    @Agua - mogu si misliti. Razgolititi i što više naliti. Treba u suknji znati hodati :) Znam ja da se cure sve više razgolićuju, ali ona pak ide u drugu krajnost, ne nosi kratko ni preko ljeta, a to je već pomalo bolesno. No, tako je bilo u moje vrijeme , cure su nosile tako kratko, da su cijelu večer imale problem s a sjedenjem, sagibanjem i hodanjem. Ali bar smo se imali dobru zabavu, gledajući ih :)

    @Alkion - kužim ja smisao navodnika, tj. riječi pod navodnikom. Ovo što mi suprostavljamo mišljenja ne smatram za svađu. Ali ima svađa i na blogu, na žalost. Neki put se zaletim na Forum, tamo su bez srama.
    Znam da ti voliš malo "povući za jezik" da vidiš kako onaj - preko puta - diše. I to je dobro, jer stvarno neki puta stav zna ostati visjeti u zraku ili kako kažeš - nedorečen. U biti sam mnogo bolja u pismenoj konfrontaciji, nego u usmenoj. Valjda zato što onda imam priliku objasniti svoj stav. Dok se u usmene rasprave današnjeg tipa jednostavno ne želim upuštati, pogotovo ne s drskim i bahatim ljudima. Pogotovo kad je suprostavljeni tip koji melje sto na sat i ne da ti priliku (što je čest slučaj u okruglim stolovima na TV-u). Jer onda se povisuju tonovi, pa se upada jedno drugom u riječ, pa krene vrijeđanje... A ja ne volim povišene tonove i vrijeđanje. Na fini način sam mnogo bolje isposlovala stvari u životu. I mislim da uvijek tako treba kretati. Grozim se verbalnog vrijeđanja i ponižavanja. I držim se uvijek one - izbjegavaj ljude koji ti ne odgovaraju, izaberi si društvo, jer mislim da svaki čovjek to mora moći sebi odrediti, jer samo o njemu ovisi.
    A žene su nepoznanica, ali ne sve. Prave žene nikad ne pokazuju sve, uvijek si ostavljaju prostor i priliku za iznenađenja. Od ponašanja, komuniciranja do odijevanja. Nikad nije interesantna ona koja sve pokaže s dekolteom i kratkom suknjom, ma kako to lijepo bilo, zar ne? Tako je i sa ostalom, mnogo bitnijom stranom koja se ne vidi izvana.
    I samo ti meni nastavi, kad se ne slažeš, ne štedi me, ja se lako nosim s tvojim načinom, pozdrav :)))

    @gogoo - kao da ona zna kad se prebacuje. Ja uglavnom prebacujem na usponima, iako ponekad manje uspone prelazim bez šaltanja, jer volim osjetiti da okrečem pedale. Ja ne vozim po šumama i lošem putu (otkad mi je pukla guma, pa je Pajo morao autom tražiti po nedođijama), pa neko veliko prebacivanje nije ni potrebno. Sad je tata Pajo održao smvojoj ljubimici kratak seminar, a koliko je shvatila, vidjet ćemo :)

    @PROROK - drago mi je, kako se ono kaže - uvijek si treba stvarati prijatelje, neprijatelji se nađu i sami :)

    avatar

    10.04.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    A što ti se Fanika ovo desilo s blogom... pa jedva sam našao link na komentare ;)))

    avatar

    10.04.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - vruće je postalo ovdje :)))

    avatar

    10.04.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ma neki okviri slika su ti se pojavili u podlozi, tako da se jedva tekst dao čitati :/

    avatar

    10.04.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...