Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • 012 STATION posada

    Čuo samo za ovo jučer na jednom kadetskom rođendanu. Ono malo što sam gledao uvjerilo me je kako je Lupino jedan od rijetkih normalnih likova tamo i što bi Rafo reko legenda. Zato se nadam kako će netko na jubito uskoro postaviti i snimak fajta. Zanima me što će onih par pernatih stvorenja sada bez svog alfa-mužjaka i zaštitnika, koji je samo čekao prigodu da naplati svoju zaštitu ;)

    Rudanicu sam danas gledao i moram priznati popizdio kad mi je "ukrala" nešto što sam već pripremio za sljedeći post. Naravno radi se o legendarnom - nitko ne sme da vas bije :/

    avatar

    06.04.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    @Fanny, gledala sam, ali kako sam se nasmijala gledajuči snimku koju si stavila, čulo se do tebe. Nažalost taj nastup nisam gledala. Inaće, sve manje gledam teve, pogledam u program i odlučim i često mi izbjegne ono što me zanima. Poljubac, Bistra

    avatar

    06.04.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    @Fanny, čekaj! Nisam još gotova! Zaboravila sam te pitati: glupo pitanje pametne Bistre!
    Kako to pišeš mi u 14:25 da gledam Stankovića, a za to vrijeme traje emisija. Kaj imaš dva ekrana pred sobom? kAKO MOGU ZNATI DA MI NEKO ŠALJE POTUKU TAJ TRENUTAK DOK NISAM NA KOMPU? iMA LI NEKA TEHNIČKA CAKA KOJU BI PODIJELILA SAMNOM. zAMISLI, NE BI SE REKLO, ALI ČESTO SAM NA KOMPU, PUNO PIŠEM , A MALO TWEHNIČKI ZNAM I ZATO GUBIM VRIJEME I VRIJEME....Sad sam podigla pogled i....oprosti nemrem ispravljat i velika slova su čitljiva. Bokić! Bistra

    avatar

    06.04.2008. (17:56)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - ti valjda znaš da ja pratim taj reality fenomen s psihološko-društveno-socijalne strane. A i priznajem iz neke vrste gušta, jer vrlo slične kreature sam susretala i susrećem u životu. Nije čudo da nam se Lupino sviđa (red, rad, disciplina i pljuvanje po glupostima i licemjerju). Meni je žao, iako ne volim tučnjave, da nisu dozvolili da ga Lupino barem malo jače zmaže, ali očito je i ostatak kokošje ekipe imao prste. Rafu volim, jer je rijetko iskreno stvorenje, koje stvarno - živi svoju vjeru i priznaje svoje mane. Mislila sam izbjeći, ali - samo za tebe - stavljam snimku.
    A Rudanica je - legenda, od nastupa do onog što iznosi, pravi babac, svaka joj čast :)

    @Bistra (ovaj nick mi je nekako draži) - obožavam Rudanicu, jer i sama imam opaki jezik, samo vas uspješno zavaravam sa svojim nježnim postovima i umjetničkim sklonostima :)
    A što se tiće vremena pisanja komentara na tvom blogu, dok traje Stankovićeva emisija, nema tajne. Iznad kompa mi je polica s TV-om, pa tako neki puta i surfam po net-u i gledam TV. Ali, ne uvijek, nekad je i ugašen, mislim TV :) A ovaj tvoj Caps Lock je baš fora :)

    avatar

    06.04.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • alkion

    I ja poput Mange nemam pojma o tim emisijama i osobama koje su u njima. Inače lično nemam dobro mišljenje niti o jednom od ova dva lika - pri tome mislim na njihov karakter. Naime oba dva su postigli dosta u svom životu po pitanju karijere i tu im skidam kapu, ali karakterno su i jedan i drugi (za mene naravno) skoro pa nule:
    Derviš je sve postigao uprnim treningom u maltretiranjem svog tijela do maksimuma. Naravno da mu onda nitko tko ne pokazuje snagu mišica nije dobar i nije ga dostojan. Očigledno je u toj priči dosta naučio o samosavladavanju i sve izjave su mu vrlo odmjerene. Tu me neodoljivo podsjeća na Parlova (koga i osobno poznajem) - nastupi za javnost su također isplanirani, naučeni do najsitnijih detalja i skoro bez emocija...
    Lupino je pak apsolutista koji je dugogodišnjim radom s "glupim" manekenkama mi foto-modelima postao toliko arogantan, toliko zapovjedan, samosvojan i prepotentan do bola. Svako iskazivanje drugačijeg stava i mišljenja je nepoželjno i shvata ga kao direktnu ugrozu svoje neke samo njemu znane pozicije. Svoj talenat i profesionalni karakter je postavio kao postulat ponašanja i u privatnom i u javnom životu (van svog nazovimo ga ateljea) i takav se nameće u svakom i formalnom i neformalnom razgovoru - autoritet koji se niti smije a bome niti "može" osporiti ili nedaj bog kritizirati...
    Naravno, niti jednog niti drugog ne poznam i ovo je moj dojam o njima samo na osnovi par viđenih situacija (što na TV. što iz novina ili neta). Da bih iznio neko stvarno relevantno mišljenje o njima trebao bih barem malo s njima i biti.
    Rudanicu nažalost danas ne stigoh vidjeti, ali ću to svakako noćas nadoknaditi. Poznavajući njene dosadašnje javne istupe vjerujem da je briljirala... Pozdravček tebi, Zmaji, Paji i ostalima...;)))

    avatar

    06.04.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion - kao i uvijek - divim se tvojem trijeznom razmišljanju i hladnoj glavi :)
    Priznajem da ne volim tipove alfa mužjaka, siromašnog vokabulara i mačističkih izjava tipa - udri ženu šakom po glavi. Tu mi se zgadio. Valjda si skužio dosad, da volim sport i sportsko ponašanje, što podrazumijeva i takav način života. No, koliko sam čula, nije mu to prvi fizički obračun izvan ringa, a niti prvi obračun sa slabijim protivnikom. Usporedbu s Parlovom, jednostavno ne mogu prihvatiti, ni u kojem smislu - fizičkom, sportskom, ljudskom ni intelektualnom.
    Lupino je čudak, koji je kudikamo prošao više i po iskustvu i po godinama. Ekscentričan je i na svoju ruku. I mislim da ga je suživot s manekenkama i šupljačama na Farmi iritirao baš zbog toga što ih predobro poznaje, pa je pokazao da ga ne mogu impresionirati. A jadan je onaj koji se kokoškama ne divi. Da ne voli kritiku, to sam skužila.
    Naravno, osobno mislim da je trebao ostati sabran, iskopčati se i vrtjeti svoj film, baš zato što je možebitnu nagradu želio donirati. Možda sam subjektivna, jer volim onu umjetničku i kreativnu stranu Lupina, koja je neosporna, kao i njegov humanitarni rad. A umjetnici su čudni ljudi.
    No, nitko ne može znati kako je živjeti s različitim ljudima 24 sata u tim uvjetima. Postoje mislim samo dvije solucije - prikloniti se i upasti u licemjernu kolotečinu ili non-stop rintati da ih ne slušaš i ne gledaš. Da, postoji i treća opcija - pobjeći što dalje, dok još ne napraviš pi*dariju :)
    Zato treba biti pametan unaprijed i birati društvo. Time se izbjegavaju nezgodne situacije koje čovjeka izbacuju iz takta. I ne blamirati se javno :)
    Hvala na pozdravu i gledaj Rudanicu, ta žena je nevjerojatna sa svojom smireno-otrovnom retorikom :)))

    avatar

    06.04.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • boco san

    Dobro jutro Fanny :-))))
    Biti normalan u današnjem svijetu ,...što je to f i n o ?????
    Briljantni ne normalni prolaze fantastično , koliko truda treba i kako to naučiti.
    Farma na najbolji način pokazuje stvarnost izabranog društva , tako da
    normalni postupci sa pulsom srca prolaze osudom , no tješim se da nas
    ima koji racionalno razmišljamo i sve znamo staviti na svoje mjesto.
    Istina svako donosi svoju kulturu i nekulturu ,
    mi smo samo promatrači koji smo Za ili ono Ne.
    Uostalom pravi ljudi se jako dobro vide , ali ih ne vide on koji bi to trebali
    tamo na toj farmi .

    Rudanicu sam imala prilike upoznati i njezini stavovi su O.K.

    Citirat ću te malko....
    "ta žena je nevjerojatna sa svojom smireno-otrovnom retorikom

    Uvijek pitanje dočeka spremnim odgovorom ..
    .možda nekome smeta takav tip žene , ali i na takvo što ona ima odgovor .
    Zašto ?????
    ...jer nema straha od ničega i nikoga , uostalom ovaj život
    je samo jedan i zašto ne iskoristiti sve segmente koji se čovjeku pružaju.
    Mnogi od nas se možda ne bi usudili javno nešto izreći ,
    ali skriveni iza ekrana razmišljamo drugačije .. daleko od javnosti .
    ...strah ..je sindrom našeg društva ..ili što god to bilo, njoj čestitam
    jer ima tri čiste .
    Kako smo zaokupljeni MENIEM iz naše politike i svega što nam ona nudi ,
    tu bih se ogradila ...jednostavno biram što ću gledati i slušati
    jer i da izostanem ili preskočim takav meni
    već sutra ću dobiti repete od jučer i novi švedski stol
    i isti nastavak poput Santa Barbare ....
    Pusu

    avatar

    07.04.2008. (10:22)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    sjećam se još živo kada je Stipe (jel'te alfa mužijak) izjavio: da žene treba mlatit k'o vola u kupusu a na Farmi se ponašao kao najveća papuča na svijetu te se onako 'muški' postavo na Lupina koji se sa pravom išao braniti ...

    ijopet se pokazalo da niš koristi svigdje vladaju i vode politiku dok im je glavna preokupacija pljuvanje onih što misle drugačije nego oni sami .. ehhh naravno nije Lupino svetac jer i on ima putra na glavi no ipak kad se na vagu stave dobre stvari i one loše koje je učinio to je tu negdje tak reklo bi se podjednako ...

    gospoja Rudan je jedna divna i specifična žena koje da nema bi trebalo zmisliti jer napokon imamo nekoga tko ima 'muda' reći ono o čemu drugi šute ma koliko god se to odrazilo na njen život jer čovjek nemre vječito lutat po maglo k'o guska te kad tad dođe na osunčan dio podrazumijeva se da bi trebao normalno progledati - 'osim ako nije seronja od čovjeka' jer tu nema pomoći za takovo nešto ...

    pozdrav tebi i tvojima :)))))

    avatar

    07.04.2008. (11:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Ježić bodljica - znaš, mislim da je danas bolje biti - nenormalan i primitivan. Postaviš si svijet u glavi onako usko kako ga doživljavaš i ne opterećuješ se mnogo, ne važeš, ne razmišljaš, ne tražiš. Zavidim ponekad tim ljudima.
    Meni je najgora spoznaja da kad se normalan čovjek ili dva nađu u okruženju idiota, jednostavno učine ono što u normalnom društvu nikad ne bi. A kad se jedan ili dva nenormalna nađu u normalnijem društvu, također se osjeti utjecaj na one normalne. I nikad kraja.
    Valjda nam svijet i izgleda - kako izgleda.
    Zato se uopće ne čudim tebi i uživanju u malenoj Finici. Čovjek u tome nađe izlaz iz gluposti koja nas htjeli, ne htjeli - okružuje :) I neobično mi je drago da se ponekad mogu isključiti iz svega i uživati u sitnim radostima :)

    @Dag - kad sam bila mlada, uvijek sam od ovakvih mužjaka bježala k'o vrag od tamjana. Za mene je gruba samodopadna sirovina - dno dna. *ebeš muško koje kaže da bi ženu šakom u glavu. Pa ništa lakše od toga. Takva sirovina uvijek nađe razlog. A kad se treba postaviti na sebi ravnog (da ne kažem jačeg), onda se povuče i ispadne papak, što ustvari i je.
    A Lupino je trebao drugačije, pa nije valjda vrag da je sa svojim životnim iskustvom mislio da će tamo biti - seoska idila. Trebao je ostati vani i raditi svoj posao.
    I znaš zašto mislim da je većina vanjskog svijeta stala na njegovu stranu. Ne zato što obožavaju Lupina, nego zato što ljudi osjete da je ta Farma - naše društvo u malom. A Lupino se postavio, a to je ono što našim ljudima fali. Oduprijeti se, a ne dozvoliti da te nerad, licemjerje i pokvarenost gazi. A da ne kažem da i nacionalni element igra ulogu. Kažem ja, čista psihologija.
    A Rudanica si je izborila javan način i slobodu da kaže ono što većina misli, a malo ih se usudi (ili ima prilike) reći. A eto, bog nam je dao blog, pa i mi sam možemo reći ono što nas stišće :)

    avatar

    07.04.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    rekao sam puno puta prije i dalje ostajem pri tome - Stipe Smrdiš!

    avatar

    07.04.2008. (13:19)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    gledala sam nakon par dana zakašnjenja što bi se reklo,ali ipak dovoljno da vidim događaj...Lupino je vuk samotnjak,ali i čovjek koji ima dobro oko da zapazi što to sve na dvije nogice skače po onom kokošinjcu zvanom farma...

    avatar

    07.04.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • fanny

    @dr. Zloba - trebalo bi njega poslati u ono selo (da me ubiješ nemrem se sjetiti kako se zove), u našoj Županiji, gdje se najviše mlate, gdje ni policija ne voli odlaziti na intervencije, pomozi mi, ti sigurno znaš koje, nemoj me razočarati :)

    @Auroraisa - žao mi je što nije takav i ostao. U šupljem društvu najbolje se iskopčati i ignorirati sve oko sebe. S kim možeš OK, a s kim ne, kao da ne postoji. Nije lako, ali je efikasno i čuvaš živce. A ovakvih kokoši se nitko više nije nagledao od njega, u svakom pogledu :)

    avatar

    07.04.2008. (20:59)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    ovaj, puno je takvih sela u našoj županiji! jadni policajci strahuju kad dobiju dojavu.

    mislim da su Kegljevac i Malo Trojstvo pri vrhu najomraženijih sela.

    avatar

    08.04.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Vidim vratio nam se Alkion sa terena. I odma kontru. Iskreno nisam to gledao dovoljno za donijeti nekakav tvrdi sud, ali onako površno viđeno čini mi se da je Lupino radio ko crnac, za razliku od Stipe koji je uglavnom svoj torzo izlagao suncu sjedeći pred kolibom. I ako baš hoćeš čuti moje mišljenje, čini mi se da je za razliku od svih reality sranja na ovim prostorima, ovo prvo u kojem su žene iskoristile svoju moć. Spletkarenjem, diplomacijom, tračanjem i sličnim alatima do sada su eliminirale medijski najosvjetljenije primjerke i tako povećale svoju šanse za pobjedu. Ova 3 mužjaka im za sada ne predstavljaju ugrozu, a trebaju im za teže fizičke poslove, međutim ne trebaju se nadati kraju emisije. Moja osobna prognoza je Dvina ili Štefica...

    avatar

    08.04.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - naš Alkion je meni drag baš zato što udara kontru. Ali usporedba Stipe i Parlova mi je jednostavno - nemoguća. Parlov je ostao velik baš zbog svoje skromnosti i samozatajnosti. Vjerujem da mu nikad ne bi palo na pamet sudjelovanje u realityju, a o tučnjavi pred kamerama da ne govorim.
    Što se tiće žena, ah, ja kao žensko sramim se ovih tamo. Ali, iz svog iskustva sa ženama, istina je da je jadan muškarac koji se zamjeri ženi - kao što su ove tamo. Ali, kako Lupino kaže - nisu one predstavnice hrvatskih žena. Ja se nadam da nisu. Dvina mi je otprije draga, jer je najjednostavnija tamo, no zamjeram joj da se ipak dala uvući u lobi ostalih protiv Lupina. Moj je favorit Rafo, taj dečko mi je oduvijek simpa, jadnik samo debelo gleda. No čujem da stiže pojačanje tamo - ali ako stiže onaj koga najavljuju, bojim se da muški neće mnogo dobiti s njime. Ove vještice će ga samljet'.
    Kod Lupina mi se sviđa što nema žulja na jeziku i što - ne da na se. Možda se trebao suzdržati, ali brate mili - *ebeš muško koje dozvoli da ga netko mlatne i ostane stajati na miru.
    Moja osobna prognoza je da će tek sad biti svađa među babama, sad kad su očistile muške, kopat' će si oči među sobom, jer ni jedna nije sposobna za život tamo :)

    avatar

    08.04.2008. (11:29)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    baš mi je krivo što ju nisam gledala.. bila je ona već prije gost u istoj emisiji. došla je u muškoj pidjami, s viklerima na glavi i nacrtanom šljivom na oku! luudo do bola, ali zapravo tužna hrvatska stvarnost naš žena... ufff...

    avatar

    08.04.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  • alkion

    Dugujem malo pojašnjenje: Nisam uspoređivao Parlova i Stipu. Samo sam rekao da su Stipine izjave naučene napamet, dobro izvagane i napravljene za situacije u kojima se nalazi. Kako Parlova i osobno poznajem to sam taj dio Stipine prezentacije prema javnosti doveo u vezu s Parlovim - naime i on je u svojim i javnim, a često i privatnim kontaktima nastupao s unaprijed dobro naučenim i pripremljenim tekstovima...
    Nadalje: ne osporavam Lupinov talent, njegov dobrotvorni rad i donacije, ali se moram malo suprotstaviti ovoj tvojoj izjavi: Ekscentričan je i na svoju ruku. I mislim da ga je suživot s manekenkama i šupljačama na Farmi iritirao baš zbog toga što ih predobro poznaje, pa je pokazao da ga ne mogu impresionirati. Naprotiv, ako je već talent kakav je, ako posjeduje neke natprosječne osobine ličnosti, onda bi, barem pred javnošću, pred nama gledateljima, trebao pokazati tu svoju superiornost i te svoje neosporne kvalitete. Nadam se da se slažeš da mu to niti u jednom trenutku ne daje za pravo da bude prepotentan, da vređa okolinu i prisutne. Da sada ne ulazim u njegovo neverbalno iskazivanje svega navedenog: način kako sjedi, položaj cjelokupnog tijela, položaj ruku, mimika lica, ton glasa...
    Osoba sam koja od određenih ličnosti imam nekakva očekivanja. Vjerujem da ćeš se složiti s sledećim mojim stavom - Lupino djeluje pametnije i obrazovanije od Stipeta - dakle od Lupina očekujem (barem prema javnosti) više nego od Stipeta. Nažalost u jednom jedinom gledanju (tvoj napis je pobudio radoznalost) njihovih izjava stekoh dojam da Stipe daleko smirenije i stabilnije komentira cijelu situaciju i s vrlo malom dozom prepotencije. Lupino je pak sve izvređao, samo je on i jedino on u pravu. Čak je skoro grubo i pomalo bezobrazno razgovarao s voditeljicom razgovora - ono tipa: svi ste vi nule i nemate me po tome šta pitati...Oprosti, ali to za mene ne znači nemati dlake na jeziku...
    Opet naglašavam: ne poznam niti jednog od njih osobno i ovo što iznosim o njima je samo moj osobni stav iz do sada viđenog i pročitanog. :)))

    avatar

    08.04.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • boco san

    "Postaviš si svijet u glavi onako usko kako ga doživljavaš i ne opterećuješ se mnogo, ne važeš, ne razmišljaš, ne tražiš."

    Draga Fanny, to što se ja ne želim opterećivati i uzbuđivati sa stvarima na koje nikako ne mogu utjecati, ne znači da sam ograničena u vremenu i prostoru, da ne važem, ne razmišljam, ne tražim.

    avatar

    08.04.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Nisam baš upućena u zbivanja na Farmi, ali nemoguće je bilo ne primijetiti to što se dogodilo, tako da sam čula i vidjela i jedino što mogu reći je - sirovine - bez iznimke! O Rudanici pak...nju ne volim. Nije mi draga kao književnica (ne bih sad u detalje tumačila svoja razmišljanja o njezinu literarnom umijeću), niti kao osoba u svojim javnim nastupima. Ali! Moram reći - ono što je govorila kod Stankovića, onoliko koliko sam vidjela i čula (a ni to nisam gledala u cijelosti) - mislim da i te kako ima smisla i točnosti. I meni je u jednom trenutku, kad sam čula poruke s Markova trga, palo na pamet ono: "Nitko ne sme da vas bije." :-P

    avatar

    08.04.2008. (22:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    @seoska idila - ubacili su u nedjelju dio te emisije kad je bila s viklerima i sa šljivom na oku kod Stankovića, čak je pitala Stankovića da li bolje izgleda sada ili onda :) Ona spada u vrstu ljudi koji čak i kada se ne slažeš s njima, moraš priznati da su interesantni :)

    @Alkione - Stipu nisam cijenila ni prije, jer on prvenstveno nije za mene pravi boksač, ako ga uspoređujem sa hrvatskim kolegama. Sad mi se zamjerio sa mačističkim izjavama i nekim drugim karakternim osobinama. I time da je nasrnuo onda kad je oko sebe imao sigurnu većinu. Oprosti, ako sam krivo shvatila usporedbu s Parlovom, jer njega izuzetno cijenim.
    Cijenim Lupinov umjetnički i humanitarni rad, cijenim iskustvo i to što je sve postigao sam. Cijenim i to što je dokazao da mu se ne tresu gaće i što ima srce, bez obzira tko mu je nasuprot. I mogu shvatiti da mu je pukao film (što nije teško tamo).
    Ali, slušajući ga nakon izlaska van, JAKO mu ZAMJERAM iznošenje prljavog veša do sitnih (neprobavljivih) detalja, koji su jako neukusni. Jer, tko je pametan, vidi i sam, ne treba mi on po sto puta reći da vidim da su uglavnom - nesposobni, lijenčine i tračljivci. Ja sam osoba koja kad ima konflikt s nekim, riješim ga na što bezbolniji i manje neugodan način, jer u suprotnom, koliko god bila u pravu, ne želim se spuštati na nivo prostakluka i pljuvanja. Ako s nekim ne mogu, završim i više ga jednostavno ne spominjem. Ne zamjeram mu ono unutra, jer je većina iritantna, ali mu zamjeram ovo nakon izlaska. Tu se spustio na nivo babe. Trebao je što manje govoriti i onda bi sve to drugačije izgledalo. Jer, tko je vidio, vidio je, ne treba ići u detalje. Čak mi je na trenutke bilo neugodno to slušati. To si nije trebao dozvoliti. Volim posmatrati ljude i njihove reakcije, vježbati psihološku prosudbu, ali ovo je bilo - previše. I slažem se, govor tijela - djeluje nervozno i nestabilno u onom stolcu, prebrzo govori i previše opravdava - kako se kaže kod nas - od Poncija do Pilata
    Vjerujem da smo se, ti i ja konačno razumjeli, kao i dosad.
    I znaš što mi je drago, nemoj mi zamjeriti što ću se dok ovo pišem nasmijati - da te Fanika animirala da pogledaš na TV-u, ono - što inače ne bi.

    @Ježić bodljica - vidim da si me krivo shvatila.
    Kad si rekla da je lijepo biti normalan, ja sam ti rekla na to - da mislim da je mnogo lakše onima koji nisu, koji gledaju usko i zbog toga im je lakše živjeti. Uostalom pogledaj oko sebe i znat ćeš što sam mislila.
    Pa nisam time mislila na tebe. Bože sačuvaj. Po tvojim komentarima vidim da i tražiš i razmišljaš i važeš - jako dobro.
    I bez brige - ne živim u zabludi da pisanjem o nekim stvarima mogu promijeniti - nepromjenjivo. Ali - volim čuti mišljenje onih koji me posjećuju i čitaju. Na taj način upoznajem ljude i njihove stavove. Moje blog-prijatelje sam toliko dobro upoznala u ovih skoro dvije godine, da su njihovi komentari za mene čak i očekivani. A poneke teme otkrivaju i njihovu neotkrivenu stranu. :)))
    I ljudi moji, što je to danas - svi me krivo shvačaju???

    @BIg Blue - Rudanica obično mnogo karikira. A u nedjelju je počela s karikiranjem, ali ipak je čini mi se - po prvi puta rekla neke stvari koje nije, nikada do sada. Ima u njenom životu iskustava koja su je učinila ciničnom, izgleda vrlo loših iskustava. :)

    avatar

    08.04.2008. (22:47)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Na tren mi je postalo čak i žao što ne gledam tv, zbog spaljene Rudanice, naravno..

    avatar

    09.04.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...