Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Planirala sam propustiti cijeli cirkus, no maloprije u trgovini ulovih djeliće govora ... A ne čini ti se da je prevoditelju pozlilo :-)).

    avatar

    05.04.2008. (14:30)    -   -   -   -  

  • B.essa

    Jel znaš koliko taj cirkus košta porezne obveznike - 5 MILIJUNA KUNA!!!! Kaj da ti još velim. Jučer sam se vozila do zračne luke, nakon što je njegova uzvišenost prošla i doslovce svakih 200m jedan policajac. A da ne pričam o tome koliko sam bijesna što ćemo idućih mjesec dana ostajat petkom do devet na faxu! Jupi! O Zeuse, pomozi!

    avatar

    05.04.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Izgleda da sam opet uspjela propustit jednu veliku komediju :-))))) Ajde neka i bolje da jesam :-)))) Uglavnom da citiram dokrora Luigia iz Malog mista: Andjamo Belina, andjamo a salutrare un novo cretino *roflmao* Pišem kako se čita jer umirem od smija u procesu...

    avatar

    05.04.2008. (18:41)    -   -   -   -  

  • Sushi

    Isuse,ja televiziju ovih dana nisam ni upalila.danas sam ''slučajno''naletila na buša u večernjaku pa sam malo pogledala....sve je to zajedno prejadno,kada čovjek ima na umu da se tolka zbrka diže oko majmuna koji ne može ni izgovorit svoju najdražu riječ.''nuclear''. mislim da i moja mala sestra ima bolji izgovor od njega :D a da ne govorim o sranjima koji takav debil može napraviti kada mu poklone takvu moć u ručice...zapravo,u majmunske papke kojima misli gaziti svijet...evo mi jedinstvene prilike :odi u tri ćoška,pas ti mater i domovinu G.oW.no jedno američko, bušu usrani!

    avatar

    05.04.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...