Komentari

viaeobscura.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ds

    Pridruži se tamnoj strani Hogwartsa - znaš da želiš.

    klik

    avatar

    06.04.2008. (20:51)    -   -   -   -  

  • .spiritswithin

    usuđujem se reći kako je ovo jedna od najboljih priča IKADA napisana na blogu.
    uzela sam si vremena da švrljam po blogovima s obzirom na moj nedostatak motivacije za učenje - pročitala sam sve od A do Ž - od prvog do zadnjeg posta i apsolutno sam oduševljena opisima, općenito pridjevima i koliko DOBRO uspiješ 'transformirati' osobu u tvoje trenutne osjećaje.
    svaka rečenica, svaki novi post odiše prekrasnom idejom i na svakom novom postu bila sam nevjerovatno ushićena jer me zanimalo što će se dalje dogoditi.
    No, jedina zamjerka koju ti ipak moram priopćiti s obzirom na to da sam pričljiva lajavica i rekla bih ti to kad tad - ponekad ima previše sličnosti sa sagom Harry Pottera (čarolije, imena, neke scene) i sa Sumrakom (također imena, vampiri, činjenice o njima, itd.).
    time kao da izvlačiš neoriginalnost, a tvoje pisanje i ova priča - zbilja, sve je moguće, samo ne neoriginalno.
    neke tvoje rečenice toliko su prekrasne da sam na par trenutaka pomislila kako si ih možda odnekud prepisao, ali sam se nakon toga zbilja posramila jer, ponavljam, imaš mašte koja dostiže nebo i besramno se prostire dalje. (:
    pratit ću ovu priču, samo piši, molim te piši, jer bih voljela svratiti još koji put čak i kad ne budem bježala od učenja. :D
    ukoliko odlučiš svratiti na moj blog i nakratko ući u moju priču (uskoro otvaram i novi svijet na novom blogu) imaj na umu da se blog otvara samo u mozilli (na internet exploreru pojavit će se samo tupa praznina - BIJELA BOJA koju toliko mrziš :D ).

    zapamti, pratim te. i da... keep your friends close. ;)

    avatar

    07.04.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • .spiritswithin

    P.S. predlažem da si zaštitiš autorski rad ne samo oznakom copyrighta u boxu nego i tako da nitko ne može copy-paste tvoj rad. (:

    avatar

    07.04.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • Vanja

    Daj mi nakon ovoga reci da sam bolesna ili me jednostavno upucaj - ja više ne volim Henryja Cavilla. Znam da se sad vjerojatno smiješ, valjaš po podu bi bilo moguće, ali bar mislim da ti govorim ozbiljno. Il' si u šoku? Trent Ford je savršen muškarac za mene. Osim kaj izgleda božanstveno, ima predivne plavo-zelene oči, dugu kuštravu kosu - školu je završil u Cambridgeu i živi u Londonu kaj bi i značilo da ima seksi naglasak. A i ima 29 godina kaj se savršeno slaže s Clemenceinih 26. Sad me slobodno streli.
    (no ja i dalje patim kaj on ne glumi Edwarda. daj si zamisli ta dva savršenstva na jednom mjestu - Trent kao Jasper, Henry kao Edward. isuseee)

    Post je...svijetli. Vid' čuda,e. Ne sviđa mi se kaj nema Erica u njemu, ali mi se mnogo sviđa kaj ste samo Amy i ti. I opet - Emma izgleda taak predivno na ovoj slici kaj ju imaš u boksu.
    Možda bi si vas i mogla zamisliti skupa, ali vaš odnos mi je bolje prijateljski. Imam osjećaj da ona tebe možda(?) voli, ali da ne pati za tim baš. Ma ne znam, daj nek te pretvori u vampira i onda zavedi prvog hrvatskog top modela i živite sretno do kraja života.*cerek*

    avatar

    08.04.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • Vanja

    Ma nije to antipatija. Samo sam otkrila nekaj novo. *zloban cerek*. Ma ne. Zezam se. Ali znaš da volim dugokose dečke s zelenim očima, a Henry jedino kaj ima lijepo je čeljust i guzica. Dobro lažem. Predivan je, svi su oni oličenje savršenstva, samo...ne znam. Trent je sad na redu.
    Požurila bum se s novim postom jer jedva čekam doći do perverznih djelova svoje priče, a tvoj pročitam kad se naučim zemljopis i biologiju. A daj neda mi se. A moram.
    Daj ako negde naletiš na neku liepu crno-bijelu sliku Trenta mi pošalji jer su mi sad sve crno-bijele samo mi je od njega u boji.

    avatar

    08.04.2008. (15:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...