Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • 012 STATION posada

    Dobro si rekla - ko voli nek izvoli. Osobno sam vrlo hladan kad treba pod nož. Najradije bi svaku operaciju odradio pod spinalnom, tako da mogu gledat što rade. Imao sam ih nekoliko do sad i najviše mi se svidjela baš ta pod spinalnom. Maltene pomažeš kirurgu. Osim toga čini mi se da se i kirurg više trudi kad pred sobom ima meso koje pita i odgovara ;)
    A što se boli tiče, mogu samo reći da ako je posao dobro odrađen ne bi smjelo boliti. Bol je znak da nešto nije u redu...

    avatar

    19.03.2008. (08:04)    -   -   -   -  

  • boco san

    Dobro ti jutro, mi nebumo na plastičnjaka , kaj će nam mi smo i ovako ljepote pusu :-)))

    avatar

    19.03.2008. (08:39)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ovo je ipak tema za psihologa, psihijatra ili već nekog doktora. Lično nemam niš' protiv - medicina i tehnološki razvoj to dozvoljavaju i, kako i sama kažeš, tko voli, ima novaca i mogućnosti nek izvoli. Odgovor svakako nije jednostavan - nekima to cjelokupni život i pogled na svijet promjeni, neke dovede u nešto bolje, a nekima bome i upropasti život, a svi bi oni mogli i trebali dati određene odgovore. Mene lično u svemu ovome najmanje brine bol. naime imam vrlo visok prag boli, mogu je istrpjeti, ali nisam siguran kako bih prihvatio promjene tijela, pogotovu tako nagle... :)))

    avatar

    19.03.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • tyche

    Apsolutno podupirem ovo kad je rijec o stvarnom problemu koji covjeka sputava bilo u fizickom ili psihickom funkcioniranju, ne vidim zasto se ne bi i plasticna kirurgija svrstala u isti red s antibioticima ako je to na zdravstvenu dobrobit covjeka. Isto tako, razumijem kad to rade glumice, javne osobe i osobe koje se bave takvim poslom da im je izgledati dobro jedan od prioriteta i radnih zadataka i oni od toga zive .
    Medutim, osobe koje se bez potrebe i razumnog razloga podvrgavaju medicinskom zahvatu koji jos uvijek, iako je medicina i tehnologija uznapredovala, za sobom povlaci niz stvarnih rizika ( anestezija, mogucnost greske lijecnika, mogucnost neocekivane reakcije organizma) - e to ne razumijem. Jasno mi je dokle seze tastina pojedinaca i dokle se moze ici ako je dubina novcanika odgovarajuca, ali mi nije jasno kako NJIMA nije jasno da se neke stvari mogu popraviti jedino IZNUTRA i da popravak IZVANA nece donijeti poboljsanje.

    Osobno, imam veliki nos i naglasenu bradu i iz profila izgledam kao vjestica ako kamera ima srece pa me ulovi u pravom kutu - a to je cesto LLOLL . Moja starija sestra je uvijek JAKO patila zbog toga, ja NIKAD ! Odrastala sam kao mrsavo dijete s velikim nosom i debelim cvikerima, ogromnom hrpom kosurine i nisam bila jedna od onih lijepih curica koje pozelite pogladiti po glavi jer su preslatke. I mama me nije oblacila u roza haljinice LLLOLLLL . Kasnije su se dioptrije smanjile, nos ostao isti, kosa malo ukrotila, i nikad nisam zavrsila u roza krpicama.
    Na pamet mi nije palo i zbilja nikad nisam mastala o operaciji koja bi mi izmijenila facu da pristaje u kanone ljepote. Nemam nikakve dvojbe, da mi je to ikad smetalo, vjerovatno bih stremila da se nekako docepam te plasticne operacije, ali buduci da nije - who cares ???

    Hmmm - da me itko pita sto bih da mi zlatna ribica pokloni, to ne bi bio niti prcast predivan nosic, niti fine velike bubbies koje stoje ponosno i visoko, to bi bilo - da mi izrastu novi fini bijeli zdravi zubi ! I da mi se dioptrija vrati na onu kad sam imala dvadeset :))) Sad doduse koristim ocale samo za citanje i racunalo, dvaest godina crtanja i petnaest godina kompjuterskog monitora pozderalo vid - pa eto ako moze - nove oci i nove zube ????
    Tu nije iskljuceno da cu jednog dana zavrsiti na laserskoj operaciji ispravljanja dioptrije - kad mi dojadi hvatati naocale da procitam uputu tiskanu sitnim slovima ili me umori citanje na papiru s cvikerima ...

    avatar

    19.03.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - kako ja neke stvari mogu predvidjeti. Tako i tvoj komentar :) I ja imam otpornost na bol, odmalena sam hodala po bolnici, bila sam kao inventar, valjda sam se tako navikla i na bol. Kad me i boli, ne volim da me netko dira i skakuće oko mene. Rijetko pijem tablete protiv bolova. Ali rijetko me i boli. A sa spinalnom si me podsjetio na Noska. On je svoju najveću operaciju - amputaciju, odradio pod injekcijom i rakijom, znaš kako je to već išlo u to vrijeme. A i sad kad je trebao na ovaj urološki zahvat, probao je namoliti doktora da ide samo pod lokalnom, znaš onu spiku - dajte mi lokalnu, pa ću malo stisnuti zube :) Normalno, ovi neće rizikovati, jer još nije nužno potreban zahvat. Mogu si zamisliti tebe na stolu, kako nadzireš kirurga, od tebe manje nisam ni očekivala :)))

    @Ježev blog - Bitno je da ste vi dvije meni zadovoljne, to uvijek olakšava život :)

    @Alkion - pravo kažeš, stvar je više psihološke prirode. (ne)zadovoljstvo sobom proizlazi iz svakog čovjeka ponaosob, ovisi o karakteru, svijesti, temperamentu. Kad postoje objektivni razlozi, nemam ništa protiv, ali sve ostalo je u biti - traženje preko promjena za vlastitim identitetom. A najčešće se on samim operacijama ne nađe :)

    @tyche - čim sam počela čitati ovaj komentar (još nisam vidjela čiji je), znala sam da je tvoj. Nas dvije imamo toliko sličnosti da je to nevjerojatno. Baš sam jučer komentirala, jedino bih voljela pravi remont - zubiju. A ova priča o djetetu je fenomenalna - ja sam bila žgoljava, sa slabom kosicom, nosata, ni mene nisu zanimale haljinice, to mi je bila mora i oni kombineji (!!). Vid me pomalo brine. Nosim ovu + dioptriju već skoro godinu dana, a osjetim da mi treba jača. Ponekad se osjećam ćorava ko kokoš :)
    A što se tvog izgleda tiće, ti meni imaš izgled žene koja u svakom trenutku zna što želi i stoji iza svojih stavova, pa se ne bih čudila da si ponekad - plašila muškarce.
    Bilo kako bilo, bitno je ono što imamo u sebi, jer nema te ljepote koja kad-tad, bez onog ostalog - ne postane dosadna i nezanimljiva :)))

    avatar

    19.03.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ako se izvrše neke korekcije radi poboljšanja zdravstvenog stanja,tu ne treba okolišati.Ali,ako plastičnim operacijama mijenjamo svoj fizički izgled,ajde,onak iskreno još bih neki drugi nosić prihvatio...sve drugo nejasno mi je što se time dobiva.Ako sam svoju partnericu zavolio takvu kakova je,onda to može značiti samo jedno:neko nekoga laže!
    A ono o boji..crvena ne,a crna ili ljubičasta ..ide,to je ok.A u plavoj smo se složili,jel tak?
    Osmjeh ti ostavljam!

    avatar

    19.03.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ne draga moja ja JOS nisam u metropoli, za mjesec dana tj. dolazim 18.04. no vec se polako psihicki spremam i VESELIM :))))) glede teme o plasticnjacima, moje je misljenje tko voli nek izvoli a ja osobno ne bih nikada isla na tako nesto po onoj prirodno je najbolje, ne boli i nis ne kosta hahaha ako netko stvarno ima neku deformaciju i ako zbog toga izuzetno pati slazem se ali sve ostalo, natezanja, pumpanje i slicno mi je koma. Ovdje je nedavno bio primjer jedne glumicice u usponu, cura od nekih 27 godina si isla raditi liposukciju i skoro umrla jer su nastupile komplikacije poslije operacije, JEDVA su ju spasili i vec tri mjeseca se oporavlja u bolnici!!!!!! Ajde reci ti meni, jel curi tako mladoj i slank treba tako sto? Isla je iz cistog pomodarstva i skoro zaglavila. No sad je naucila lekciju i veli da vise nikad nece niti pomisliti na tako nesto. Slazem se sa tobom da se covjek mora pomiriti sa onim sto mu je priroda dala i na zivotni proces starenja i prihvatiti to kao nesto normalno a ne pokusavati doseci nemoguce, tj. nekakvu vjecnu mladost i ljepotu! To ne postoji. A sve to opet potpiruju mediji i biznis a raja (koja si to moze priustiti) srlja u to nekad bez ikakvog promisljanja. No ponavljam tko voli nek izvoli a ja NO THANKS! Pusa :)))))

    avatar

    19.03.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • rU

    ja još mogu razumjeti čovjeka koji misli da će kirurškim nožem moći 'amputirati' sve životne probleme, podebljavši usne ili zategnuvši podbradak ...

    no ne mogu razumjeti kirurge koji su, svjesni rizika koje donose ti zahvati, spremni udovoljiti, radi svog honorara, i najluđim zahtjevima i to po ne znam koji put ...

    avatar

    19.03.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... Koliko dugo možeš biti sretan, kad ne nalaziš ljepotu i zadovoljstvo u malim stvarima, kad ne znaš što je u životu primarno? ...

    I odmah odgovor od moje malenkosti, kratko ako uopće može biti sretan !

    Novac i vanjština teško mogu zadovoljiti dušu ako ONA nema svoju ljepotu i svoj mir.

    Za estetske operacije lijepo si rekla, tko voli nek izvoli !

    Sjećam se jedne osobe koja je rekla za našu Sevu nacionale kako ima LIJEPE usne, jedna njoj bliska osoba rekla je da vi samo znate koliko ona ima problema s TIM usnama !
    I vidjela sam je nedavno, usne opet operirane, iz bliza strašno a što će tek biti ako doživi 50 !

    Kad pomislim da je teško kad se naprave nekoliko šavova na ruci poslije male operacije, kako li je tek kad se zategne lice, oči, čelo, brada, grudi, stomak ...

    I ja ću ponoviti, tko voli nek izvoli !

    avatar

    19.03.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Vrijedna moja domaćice, stigneš i pospremiti i blogirati i odraditi sve tekuće poslove. Svaka ti čast. Činjenica je da puno toga ovisi o organiziranosti, a ja sam ti totalno neorganizirana, tako da mi vrijeme uvijek nekako isklizne kroz prste.
    Dakle, kuhati još nisam počela (od sutra ću), jer sve što napravim, treba se pojesti u roku od nekoliko dana (ne radim suhe kolače).
    Što se rezuckanja tiče, moram priznati da pripadam grupi hipohondara (nema gdje nisam imala rak:)))) koji ne odlaze liječniku strahujući od eventualne mračne dijagnoze. Tako da izbjegavam bijele kute, premda bih voljela malo zategnuti čelo, malo vrat, popraviti zube, definitivno, samo kad bi drugi umjesto mene htio pod nož. Ili da me prije dobro nafixaju.

    avatar

    19.03.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Hm. Inače nisam ovako za plastične operacije, osim ovoga što ste vi rekli... da što se tiče ožiljaka i opeklina.. tako bi ja rješila svoj ogroman ožiljak od slijepog crijeva. nakon druge operacije toga, još uvijek je ostao velik, a drugi put sam operirala to da maknem priraslice i s ciljem da mi ožiljak bude manji... nije baš nešto... pokušala sam nekim injekcijama u zagrebu koje inače ubijaju stanice raka, što li već... i tek sada se počelo malo djelovati. ožiljak se počeo uvlačiti unutra. htjela bi to rješiti da se ne vidi, ili da makar bude boja kože, a ne da je još uvijek onako crven kao i na početku :(
    bojim se više riskirati uopće, jer mogu zasrati još više ili mogu popraviti to... ne znam... bila sam i kod nekog plastičnog kirurga na rebru i on je rekao da ne može to srediti... bila sam poslje onda u dubravi i on je rekao da može, ali se bojimo riskirati :(

    pusa teta fanika :)

    avatar

    19.03.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Imam posve identično mišljenje i stav kao i ti ... razumijem kad je opravdano , medicinski razlozi , ma i manje korekcije , ali užase koje ljudi rade od sebe brbrbrbrbrbrb
    a ja na sebi ne bih mijenjala ništa hiihih kirurški...još ćeš misliti da sam narcisoidna hihi , a nisam ... jednostavno sam se s vremenom zavoljela hahahah
    Pusa , draga Fani:-))

    avatar

    19.03.2008. (21:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Magična Noć - tako je Dida, nosić mi nikad nije smetao kad su dečki bili u pitanju :) Ali mogu ti reći da osim u situacijama kad je nos stvarno velik, svaka korekcija se primjeti. Jednostavno ne mogu zamisliti promjenu nosa kod Barbre Streisand. Ovaj nos kao da je srastao s njom, bilo koji drugi oblik bio bi katastrofa.
    A plava je moja omiljena,ništa kao plavo :)

    @MENTINA - baš sam danas gledala dokumentarac kako su mladi Iranci poludjeli za operacijama nosa. Što me prilično začudilo, jer gotovo svi imaju slične nosove. A osim toga pašu im faci. Ali ne, oni bi male nosiće i što je interesantno - ima ih poslije mnogo nezadovoljnih. Prirodno je prirodno, kome se ne sviđa, neka ne gleda, jel' tako :)

    @Rusalka - a kad se poslije silikoni presele svi na jedan kraj usta, eto ti problema koji ti nije trebao. Za mene je budala svatko tko misli da je izgled najvažniji za sreću u životu :)

    @Promatram...- te silikonske usne su mi čisti idiotizam. Vidi se na kilometar da su umjetne. Tragikomično je kako ljudi poslije imaju problema s tim usnama, kao da im smetaju. Po svemu tome vidiš koliko tko ima u glavi, a tu im ni jedna operacija ne može pomoći :)
    I pravo kažeš, imam dva šava na tijelu, i kad se sjetim koliko su me zatezali i dan danas me "cukaju" kad se vrijeme mijenja :)

    @Atlantida - jedna od mojih najvećih vrlina je - organiziranost. Ali ona ima i svojih nedostataka, kad to okolina shvati zdravo za gotovo, onda si nagrabusio :) No, ima i prednosti, naravno :)

    @Miss - taj ožiljak od operacije slijepog crijeca je stvarno gadan, dobro, ovisi od slučaja do slučaja, no nemoj se zaletavati, da ne bude gore. Vrag će ga znati, ali zar nema neka metoda uklanjanja laserom? :)

    @

    avatar

    19.03.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • prorok

    Nema tu šale držim te za riječ :):):):)
    Topli pozdrav iako je zima ponovo došla.

    avatar

    20.03.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Uf, škakljiva tema... Ne razumijem ljude koji bi se podvrgnuli svakakvim operacijama samo radi izgleda. Zašto bi izgled bio ključna stvar u životu? Mediji nam nameću neke sulude ideale koji su stvarno u najmanju ruku za dobro se nasmijati. Treba naučiti uživati u sebi, svom tijelu i svojoj individualnosti...
    Estetsku kirurgiju podržavam samo u onom trenutku kad osoba ima neki fizički nedostatak koij ga stvarno muči cijeli život i ako bi mu ta operacija pomogla da postane sretniji čovjek. Imam jednu prijateljicu koja je imala baš jako klempave uši i bila je toliko iskompleksirana zbog toga, iako joj ustvari nitko za to nije davao povoda (barem ne u razredu). Međutim, nakon što ih je operirala naprosto je procvjetala i svima nam je bilo drago zbog nje... :)
    Nadam se da se vidimo prek ovih praznika :)
    Puse i pozdrave šaljem cijeloj obitelji, Marta :)

    avatar

    20.03.2008. (10:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ovo vrijeme to su samo zadnji trzajevi zime. Proljeće je ipak tu. Što se tiče plastične kirurgije...hm, kao i ti nisam načelno za to osim ako ima netko takav nedostatak koji ometa njegovo zdravlje pa i sam izgled npr. jako grbav nos ili prevelike grudi koji opterećuju kralježnicu itd. Inače mislim da nema efekta plastična kirurgija...to je poput ovisnosti i osim toga ti ljudi koji se odlučuju za nju neće rješiti njome svoje probleme jer oni su na psihičkoj bazi. Tebi i cijeloj tvojoj obitelji želimo SRETAN USKRS. Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    20.03.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • semperfi

    To je još jedan ljudski pokušaj varanja majke prirode. Živimo u svijetu koji prizna jedino kult mladosti i ljepote. Po novinama dnevno imate dvadeset najnovijih dijeta i pet primjera make overa, a sve u svrhu da u pedesetoj izgledate kao da vam je 22. To je apsurd.

    avatar

    20.03.2008. (11:51)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    pametni kao gumene lutke žele i postati gumene lutke!

    prirodno je najbolje, jebeš plastiku!

    avatar

    20.03.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Draga Fanny :)) ovo je jako zanimljiva tema i diskutabilna, naime zdrav razum mi govori da je nepotrebno i neprirodno estetski se uređivati da tako kažem, jer doista nije bitno kakav imamo nos ili uha il sl. ali opet tu dolazimo do odgoja, ljudi koji imaju malo drugačiji fizički izgled često pate zbog zezancija od djetinjstva, a da se razumijemo te rane nikada ne zacijele u potposti, ni onda kad mislimo da su zacijelile, one leže negdje na dnu našeg uma, i one pridonose manjku samopouzdanja, jer uvijek na kraju krajeva kad ostanemo sami, čak iako se i našalimo na svoj račun, zapitamo se ipak, zašto smo baš mi s takvim nosićima, ušima il nečim sličnim, ja to jako dobro znam, jer imam frendicu koja je doista patuljastog rasta, iako je nitko od nas nije zezao, ona se uvijek, pa i sada osjeća kako da ne pripada ovom svijetu, i to je boli s vremena na vrijeme, iako se ponekad osjeća i sretno, ipak ju muči što je dečki baš i ne primjećuju, jer je ona doista jako, jako mala...ja bih rekla da ako netko treba napraviti neki mali zahvat na sebi, neka ga i načini, ako će mu to dati samopouzdanje u sebe, rizici su tu, ali rizik je i običan porod, obična narkoza kod običnih prosječnih operacija, zbog zdravstevnih problema, a tko kaže da to što je nekom duša bolesna, nije zdravstveni problem?
    Dapače što će ti sve zdravlje ovog svijeta, ako si nesretan, jadan i ako si sam sa sobom, i u nemiru sa cijelim svijetom, i ako si na kraju krajeva želiš oduzeti taj život.
    Namjerno sam tu otišla u drugu krajnost, jer samo tako se može u biti vidjeti kako nikako ne možemo točno odrediti ispravnost ili neispravnost takvih operacija.
    Opet s druge strane mislim da neki ljudi nemaju granica onda u tome, pa su plastični.
    Mene osobno ne privlači nož, nikada nit nije, ali isto tako vjerujem, da su mene možda ismijavali kao klinku i da imam kompleks da bih možda to i učinila.
    Neću reći da sam protiv toga, prije ću reći da tome.
    No to je dakako samo moj stav.
    Pusa Fanny :))))

    avatar

    20.03.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ma nema tu nadzora draga. Nadzor se obavlja prije nego mu se daš u ruke. Prethodna istraga je ključna. A u tom svijetu se jako dobro zna tko je najbolji. Na prste ih nabrojiš. Naravno uvijek se nešto može izjaloviti, ko i u zrakoplovstvu, ali u tom slučaju je presudno tko je za komandama. Naravno i kakav je avion ;))))

    avatar

    20.03.2008. (13:24)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - ako ne znaš voljeti sam sebe, onda te ni drugi neće :)

    @PROROK - šalim se jer znam da se tvoje pjesme ne odnose na tebe osobno :)

    @Martica - normalno je da nitko nije do kraja sa sobom zadovoljan, ali za pod nož treba imati razlog i to debeli. Pa kad ima razloga, onda je to OK. A prevelike grudi su stvarnoi opterećenje za kralježnicu. Imala sam kolegicu u srednjoj, ona je kukala što ima prevelike grudi. Bila je sitna i tanka, a grudi ogromne. Kod velikih grudi doživljavaš isto toliko neugodne komentare, kao i kod malih, Ali male bar ne škode - kralježnici :) I ja se nadam da se vidimo preko praznika :)

    @teuta - znam za slučaj kad je čovjek s velikim nosom došao kirurgu, a ovaj se oduševio, jer takav oblik još nije operirao. Nos njegovih snova. A lik u stvari došao operirati - kvržicu na leđima. Ovaj mu nudio operaciju nosa, a ovaj - neće, pa neće. Dakle i tu nas ima svakakvih, sto ljudi, sto čudi. I stvarno se nadam da je zimi kraj, konačno :)

    @semperfi - varanje prirode nas je doveo na rub klimatske katastrofe. A izgledati s 50 kao da ti je 20, to je ludilo. Jer, u biti ipak imaš 50, taman da dubio na glavi i amen. Ja bih voljela osjećati se kao da mi je 20, a ne izgledati tako, to bi već bilo bolje :)

    @dr. Zloba - komentar u tvom stilu, slažem se naravno - prirodno je najbolje, pa makar i manje savršeno :)

    @Pikulica - znam ja točno na što si ti mislila. Nitko ne proziva one koji su nešto učinili na sebi i time uistinu digli samopouzdanje. I ja sam svjesna kad žena izgleda kao neke iz "pod nož", pa nakon mjesec i pol osvane - stvarno fenomenalna, da to digne samopuzdanje. I znam da je najlakše o tuđoj koži pričati. Pa bila to klempava uha, nos, podočnjaci, nema veze. Ja sam tu mislila prvenstveno na one, koji su s promjenama otišli toliko daleko da je to već postala ovisnost. Znaš ono - nikad dosta, a na kraju izgledaš kao kreten.
    Ja govorim samo o svom stavu, imam veliki nos, mogla sam ga operirati, ali nisam željela. I to je stvarno tako. Jer da jesam, imala bi sada - slatki mali, a ne ovaj svoj :) Nekog drugog možda smeta i mnogo manja nepravilnost.
    Imala sam i ja skoro 90 kg, smetalo me što su me zvali debela (Nosko me zvao "krstarica"), bila sam ljuta na sebe i cijeli svijet, ali sam sama sebi nakon vrlo kratkog vremena rekla - stop, prestala jesti, primila se vježbanja i nakon dugog truda i muke skinula na kilažu na kojoj sam ostala slijedećih 25 godina. Još sam dobila i trbušne mišiće pride. Da je tada postojala liposukcija i da sam si je mogla priuštiti, opet bi radije išla ovim težim putem.
    I znam da je najlakše udarati po - tuđoj koži.
    Pusa i tebi :)))

    @Manga - pa normalno je da unaprijed ispitaš teren. Nećeš se valjda paceru dati pod nož.
    Tako je bilo kad sam ja išla roditi. Ima jedan debil na našoj ginekologiji, koji je uprskao masu žena i njihovih beba. Onaj mali Slaven Hudina - parolimpijac, o kojem sam već pisala u postovima, njegovo je djelo. Pri porodu mu je povrijedio vratnu kralježnicu. Imala sam idealnu trudnoću i stigla u rodilište, malo ranije (oni su fulali termin, a ja sam točno izračunala). Kad sam vidjela da je on dežuran, pao mi mrak na oči. Jer, više sam se pribojavala njegove prisutnosti, nego poroda. Pajo je iz istih stopa nazvao moju doktoricu, a na rodilištu smo izričito zahtijevali da mi se ovaj ne približava na porodu. Moja doktorica je doma ležala s gripom, ali je kontaktirala s bolnicom i bila je spremna da dođe ako zatreba. Srećom nije trebalo nikoga, sve je išlo po školski, porodila me iskusna babica. A "stručnjak" se uistinu nije ni približio.
    Dakle, imala sam sreću, bio dobar i avion i komande :)))

    avatar

    20.03.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Iz medicinskih razloga mogu shvatiti, iz ostalih ne...i meni je Severina i masa ostalih naših ljepotica bila zgodnija prije tih operacija i ustvari mi ih je žao kad te promijene nisu diskretne već im stvaraju probleme.
    Što se mene tiče mislim da bih jednog dana mogla otići na podizanje kapaka ako bih u starosti imala problema, jer moja je mama napravila taj mali zahvat, ali joj je zaista bilo potrebno...

    avatar

    20.03.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Majstorica - mislim da je najžalosnije kad se ustanovi da netko bolje izgleda - prije operacije. Podizanje kapaka je rutinska, mala operacija, bez velikog rizika, poznajem ženu koja ju je napravila. I njoj je bila potrebna :)

    avatar

    21.03.2008. (02:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...