Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Tedica

    Dargo mi je da si revolucija staila u navodnike, jer to je baš i bila "revolucija". SDPu treba REVOLUCIJA ako planiraju iole ozbiljan nastavak djelovanja na državnoj političkoj sceni. A Milanovića ne gledam kao dijete, možda pomalo kao razmaženog i bahatog adolescenta :D

    avatar

    17.03.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Hrvatski problem nije ni Želja Antunović ni Zoran Milanović. Hrvatski problem je mnogo širi. Kao prvo to je nepostojanje jake oporbe koja bi dobro kontrolirala vlast.
    Drugi naš problem je nepostojanje kvalitetnih političara uopće s bilo koje strane. Hrvatska nema ni stranke ni vođe koje bi znale dobro voditi narod. Ovo što nam se događa, rasprodaja zemlje, nesuvisle izjave o nepotrebnosti konzultiranja građana u važnim pitanjima ("guske u magli", tuđa puška o hrvatskom ramenu i hrvatska lisnica u tuđem džepu) samo su pokazatelji nesposobnosti intelektualne i vladajuće elite da povede ovaj narod dobrim putom. EU je samo "dobar" izgovor za tu nesposobnost, jer ćemo ući spuštenih .... (znate već). To se našim susjedima Slovencima nije moglo i nije se dogodilo. Oni su imali strategiju i dosta dobro su je proveli. Oni su svojim građanima podijelili društveno vrijedno bogatstvo. Mi smo ga pretočili u džepove 200 hrvatskih obitelji i u džepove stranaca. To će pitanje ostati desetljećima otvoreno. O korupciji i pravosuđu već je dosadno govoriti. Napisao sam već danas da Hrvatska treba napraviti velike iskorake da ove slabosti politika i političara prevlada. Moj prijedlog je išao za tim da se načini e-sabor, koji bi u mnogome pomogao političari za osluškivanje mišljenja građana. Mediji bi djelotvorno omogućili iznošenje prijedloga i diskusija. Na koncu bi svi građani sa svojih 500.000 kompjutera (kojima ima pristup i po nekoliko građana) mogli uvijek reći svoj stav o svakom relevantnom pitanju. Jeftino, jednostavno, kvalitetno. To bi bio doprinos demokratizaciji društva, kao što su antički Grci doprinijeli demokratizaciji ondašnjih civilizacija.

    avatar

    17.03.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • nažigač

    U nas revolucija ne može pojest svoju djecu jer su ta djeca neprobavljiva. Kada bi joj to i uspjelo brzo bi povratila...

    avatar

    17.03.2008. (18:38)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Slovenci su u velikoj prednosti u odnosu na nas !
    Oni nisu MORALI udovoljavati ŽELJAMA SNAGA unutar Slovenije jer takvih nema a ono što su uradili da bi brže ušli u EU radili su za svoje dobro !
    Mi u Hrvatskoj moramo zadovoljite potrebe svih, jer, Hrvatska je sada MALA JUGOSLAVIJA, na žalost i vak traži svoj dio kolača, ako ga ne dobije ODMAH, cijeli svijet se OBRUŠI na Hrvate = usataše ...
    Posebna je priča ovo što imamo susjede koji svaki za sebe opet traži dio kolača, hoću reći komad zemlje i još komad mora, ako ne dobiju, opet Hrvati fašisti, Hrvati ustaše, navodno mi posežemo za njihovim teritorijem.
    Anutnovićka je zreli političar u odnosu na Milanovića ... on nije ništa radio, samo kritizirao, ćakulao a mnogi se nadali, kao, mlad, obrazovan a on ispade, vratio bi komunističku partiju ... e moj zOKA, bit će tebi ono što si govorio za vrijeme predizborne kampanje, dasvidanija, dasvidanija zOKI !

    avatar

    17.03.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • NF

    griješite, jako griješite, moje društvo nikad nije bilo za SDP i nikad ne bi glasalo za njih da nije bilo Milanovićevih iskoraka, malo se potrošio doduše u bezizglednoj postizbornoj borbi sa Sanaderom, al i na to se može gledati pozitivno. pravi test će biti tko će bolje iskoristiti ovaj najavljeni prosvijed 12.4. , ako Ana, tuga naših dana, opet ne zezne stvar. I vi novinari, ne potcjenjujte Komadinu, griješite, posebno ovi iz NL, on je uvijek uz pobjednike, dok ne procijeni da sam može pobijediti ;)

    avatar

    18.03.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    E....neka tebe nama na naslovnici !!!

    Pozdrav iz publike :

    avatar

    19.03.2008. (01:16)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Ne mogu komentirati pojedinosti osobnih interesa i sukoba. Osobno, bilo bi mi milo da se Socijaldemokratska partija vrati svojim osnovama. "Socijalna demokracija" znači zalagati se za one, koji žive od svojeg rada, a ne od imovine. Vrlo jednostavno (i naravno ne znači "komunizam", tj. ukidanje privatne imovine).. SDP mora graditi svoj diskurs na toj činjenici, a ne na generalnom bućkurišu socijaldemokratskih, liberalnih i konzervativnih ideja.

    Milanović bi mogao pokazati idejnu dosljednost kada bi otvoreno podržao Odbor za referendum o NATO-u, građansku inicijativu koja želi prikupiti potpise birača koji referendum čine obaveznim. Rekao je više puta da jest za ulazak u NATO, ali da smatra da se o tome ne može odlučiti bez referenduma. Sada bi morao iza tih riječi odlučno stati.

    avatar

    19.03.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • Iskoristi internet::::::::::

    jedna manje...

    avatar

    19.03.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    Meni je draga Anita,najzanimljivije pratiti komentare i reagiranja ovdašnjih novinarskih pit bulova koji svi redom napadaju Željku jer se usudila drznuti nesto reci kontra partije. Nisam zivio za vrijeme "hrvatske šutnje" ali bi bilo zanimljivo usporediti to vrijeme sa sadašnjim jer covjeka prolazi jeza kako su mediji kod nas jednostrani i toliko zatucani da je to za nepovjerovati. naime,tko god,i ma koliko imao opravdane argumente protiv partije,koliko god do jucer od istih novinara bili omiljeni i dragi,u istom trenu postaju nepozeljni i puni mana.ne mogu vjerovati da je to naša stvarnost,ali kada procitate komentare o arlovicu,antunovicki,vidovicu... prije svojih istupa i nakon toga,ti ljudi kroz novinarske stupce ne mogu se prepoznati. postanu monstrumi bez ikakvih ljudskih obiljezja. da li i vi imate takav dojam?

    avatar

    20.03.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • Papar

    Evo nešto što sigurno niste znali:

    Ivica Mudrinić još nije u zatvoru, Mladen Bajić ispada smiješan, međutim za to ima razloga.

    Način na koji je onako efikasno lociran Ante Gotovina omogućio je upravo Ivica Mudrinić i zato mu Mladen Bajić gleda kroz prste.

    Ante Gotovina lociran je pomoću GSM sustava kojeg u RH kontrolira Ivica Mudrinić. Osim T-Mobile mreže Mudrinić ima nadzor i nad međunarodnim pozivima, dakle nad kompletom signalizacijom svih međunarodinih komunikacija, bez obzira iz koje mreže se poziv ostvario.

    Priče o tome kako je poziv lociran i prisluškivan iz nekakvog kombija koji se vozikao okolo Dunje Gotovine koje je plasirao Ivo Pukanić su najobičnije gluposti i dezinformacije.

    T-Mobile ima Siemens opremu, a da stvar bude još smiješnija Siemensov razvojni centar za prisluškivanje GSM sustava se nalazi baš u Zagrebu u Heinzelovoj ulici.

    Prije nego li što je lociran Ante Gotovina na isti način je lociran i Hrvoje Petrač.

    Evo to je razlog zašto je Ivica Mudrinić još uvijek na slobodi. No za svakoga postoji pravilo iskorišten- odbačen.

    O počecima karijere Mudrinić u RH pročitajte na papar.blog.hr.

    avatar

    27.03.2008. (19:53)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    30.03.2008. (06:07)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    30.03.2008. (06:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...